Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Oldukça güzeldi, baya bi dolaştım farklı yerde fotoğraf çekebilmek için. Arada bir iki kişiyle de sohbet ettim, hatta eski lise hocamı gördüm. 2,5 film bitirdim bastırınca koyarım buraya. Bir tanesi siyah beyazdı gerçi güzel çıkacak mı bilmiyorum, o kadar kırmızı renk çok etkileyici idi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "Ooooo, bir manitaaam olsaaaa, adi Erdogan olsa, seriatciii olsa, bi koysam laik olsaaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 mecidiyeköyden sonra bakırköye gelip burdan dağıldık arkadaşlarla.kenan evren gençliği buralara "karı kaldırma " peşinde dolaşıyorlar.ya ne desek boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mütiş bir miting, mütiş bir atmosfer ve mütiş bir zafer. Bugünü özetlemek istersek bu kelimeleri kullanabiliriz sanırım. Triumvirate benzetmesini hakkıyla taşıyacak üçlüye karşı, Irticaya, yabancı destekli ülkenin ve insanlarının aleyhine işleyen ekonomik düzene karşı, Ellerindeki herşeyi bizi engellemek ve susturmak için kullanan hükümete karşı, Bütün uyarılara rağmen arkasındaki yabancı desteğinin onları kurtaracağını düşünerek geri adım atmayani, ülkenin düzenini birliğini hiçe sayan hükümete karşı güzel bir cevaptı bugün ki miting. Tam sayı hiçbir zaman bilinemez, aldığım haberlere göre 3-4 miyon civarı insan bugün oraya gelmiş, ama daha fazla olduğuna eminim resimlere bakmak yetiyor ikna olmak için. Bu seferkine okulumla gurur duya duya, arkadaşlarımın yanında katıldım süperdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hedef 10mio. dedik 4mio. bulduk. Gurur duydum!!! Ne mutlu Türküm diyene, rahat uyu Atam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Miting alanına girdikten sonra 100-150 metre kadar ilerleyebildik Griswold ile anca. Konserler verildi, konuşmalar yapıldı vs. Biz sadece meydandaki tanıdık bir binayı uzaktan görebildiğimiz için "Meydan şurada" diyebildik. İnanılmaz kalabalıktı, inanılmaz güzeldi. Anladın sen Tayyip, anladın sen Tayyip, anladın seeeen, anladın sen Tayyiiiiip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İnsanımla gurur duydum , ağlayabilirdim o meydanda resmen , inanılmaz güzeldi , yaşanması gereken bir olaydı . Şu anda yazarken bile tüylerim havalanıyor . Biri vardı elinde pankart , Atatürk resmi , "Görüyorum ki emanetim emin ellerinizdedir." yazıyordu , gerçekten Türk milletinin elinden gelenin en iyisini yaptığını gördük bugün . Helal olsun . Bir de arada bi arkadaş elinde beşiktaş bayrağıyla "en büyük kartal" diye geçti , ona da selamlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet, çarşı tüm aleme karşı olduğunu bir kez daha gösterdi. evet Çarşı AKP'ye ve Darbeye de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Tabi elindeki bayrağını sallarken , YUUUH diye bağırmasını da hesaba katıyoruz canım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ordaydım, çok güzel, olaysız bi şekilde bitti miting. kendi çektiğim bi kaç resim: [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] daha eklerim istek gelirse :) edit: anladiiin sen tayiipp anladin sen tayip anladiin sen anladin sen tayippp [spo][/spo] [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:17 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 resimleri küçültüp koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ok düzeltiyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mehmet Ali Şahin atvde bu mitingleri chp yapıyo oy toplamak için dedi. Şaka mı bunlar ya çıldırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Meydana ulaşmaya çalışmaktan vaz geçtiğimiz iyi olmuş, zaten varamayacakmışız =) Çok güzel, olaysız, biraz da kalabalık falan, öyle bir mitingti, ilk kez gitmeye değer bulup bir mitinge gittim, iyi ki de gittim. Biraz fazla yürüdük ettik ama değdi hakikaten. Tezahüratlar arasında bol bol bomba şeyler vardı, küfür olmaması da ilginç geldi bana, insanlar buna bile dikkat ettiler. Mitingte o kalabalıkta bir sürü çocuk falan vardı, o da ilginç geldi mesela. Ayrıca giriş dışında polise de pek rastlamadım, girişteki polisler de üst arıyorlardı sadece. Tabi daha ilerlerde vardıysa bilemiyorum, gidemedik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 demokrat partinin son zamanalrini goruyorum bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 4milyon bu rakam fazla uçuk google earth ten insan sayısı hesabı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 televizyonlarda konuşuluyordu 1 metrekareye 3 insan felan diye nasıl ya 1 metrekarede en az 7 arkadaş duruyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 birisi google earth ü tam koysa? plz. İnsan hesabı yaparız kenk the forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İlerilerde de polisler çok göz önünde bulunmadılar, sağda solda duvar, demir gibi şeylerin arkasında bulundular da, meydanda (biraz da kalabalıktan) hiç polis göremedim ben. Bu arada, BBC EuroNews Herald Tribune ve bunlar gibi birkaç internet sitesinde de manşet kıvamında ana haber olarak geçiliyor miting. Danıştay'a saldırı, Hrant Dink, 14 Nisan derken 29 Nisan 2007 de Türk milleti için önemli bir dönüm noktası oldu. İnanmazdım falan bizden bir iş çıkacağına; ama oluyor gerçekten de kritik zamanlarda. Eline sağlık orada bulunan herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 4 yoktur da rahat 2 milyon kişi vardı. Kanaltürk böyle vinç üzerinden her yeri çekiyordu. Oraya gelen her yolda rahat 500.000 kişi vardı. Bu da bi 2,5 m insan vardı demek. En az tabii. Gidemedim yine, İstanbul'da ıolsa diyordum ama şansıma tam da İzmir'e gittiğim haftasonu oldu. Çok içide kaldı ama gerekli mesajlar yine verildi o yüzden mutluyum. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 MEtrekareye 7 insan biraz abartı bir rakam yani 4 veya 5 kişi gayet mantıklı rakamlar. Normal bir erkeğin 2 omuzdışı arasını 50 cm düsünüerseniz 4-5 iyi rakamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 toplanan insan sayısından çok, bu kadar kişinin toplanması önemli.. umarım aynı dirayeti sandıkta da "herzaman" gösterebilirler.. 1980 darbesi sonrası siyasetten korkan ve uzak duran bi gençlik yetişti.. yanlı/ynlış bilgilerle donatılmış. İçinde bulunduğumuz durum zor ve sıkıcı olsa dahi buradan da bi güzellik doğacağına ve gençliğin siyasetle yeniden buluşmasının şu içinde bulunduğumuz dönemde gerçekleşeceğine inanmak istiyorum.. Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 burdan basbakanimiza tesekkur etmeyi borc biliyorum recep tayyip erdogan ve triumvirate farkinda olmadan bu ulkeye yapabilicekleri en buyuk iyiligi yapmislardir 80 de kenan evren tarafindan ustune olu topragi serpilmis apolitik halki milyonlar halinde dunyadaki en kalabalik mitinglerden birine suruklemisler milli bilinci ve iradeyi yeniden uyandirmislardir halk uyandi maymun gozunu acti artik kimse susmiycak develt istedigini yapsin karismayiz demiycek uyanan bu halki bir daha hickimse uyutamiycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Biraz önce eve döndük. Bundan önce Çağlayan'da sayısız mitinge katılmıştım. Onlara Onbinlerce kişinin katıldığı düşünülecek olursa buna milyonların katıldığı kesindir. Meydanın bir ucundan diğer ucuna yere iğne atsan düşmezdi. Ve ilk kez bir miting resmen dağılamadı zira ne yöne gitsen hala insan kaynıyordu. Taksim'e kadar eylem devam etti. Çok yorgunum ama bir o kadar da mutlu ve umutluyum. Katılan herkeze selamımı yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar