paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 14 Nisan'da Ankara'da düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'nin bir benzeri 29 Nisan'da İstanbul'da yapılacak.. 29 Nisan pazar günü saat 13:00 Şişli/Çağlayan meydanında. Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türk Kadınlar Birliği, İstanbul Barosu Kadın Komisyonu, Bizim Ülke Derneği, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği ve Çağdaş Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Mitingine çok sayıda STK da destek veriyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6378982.asp?m=1 Hedef:10mio. edit: duyuralım emi? [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 19:58 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sandıkta görücez insallah bu mitingcileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ankaradakinden çok daha fazla katılımın olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ankara'da 2 milyona yakın insan toplanmış. ankara'nın nüfusu 5 milyon diyorlar. istanbulun nüfusu 15 milyonmuş. keşke 6 milyon kadar kişi de istanbulda toplansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ankarada kac kisinin toplandığı ile ilgili offical bi aciklama yok ta en fazla 1 milyon diyeni duymustum 2 milyon biraz abarti gerci 10binler diyende var. (ki bende katildim bence sayı 500bin falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 http://blog.wolkanca.com/ankara-tandoganda-o-gun-kac-kis-vardi [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 21:04 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu mitingi ilk defa 5 gün öncesinden duyuyorum. Bu durumda baya zor bence o kadar kişiyi toplamak. Hayal yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 mumkun olursa katılacagım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ankara'ya İstanbuldan kalkıp gittikte o çok kapsamlı bi organizasyondu yaw bunda ne duyan var en eden nerdeyse bu mitingi çok kişi olucağını sanmam tayyip yandaşlarıda gaza gelir işte bu kadarsınız die büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bundan sonra o çapta bir miting bunca kısa sürede düzenlemez, ancak 28 ve 29'unda birçok ilde düzenlenecek eylemler gibi daha az kalabalık fakat Türkiye'nin dört bir yanında olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu seferki miting daha sönük geçer gibime geliyor. Çok yeni haberdar oldum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben okuldan " ah keşke 14 nısanda olsaydım" dıyenlerı toplamaya calısıyorum koc acısından sonuk gecmez gene nsallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Genel seçimlere kadar miting, devam, durmak yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben de keşke burda olsaydı da gitseydim diyorum ama tam da bu haftasonu babama izmire gidiyorum. Şansa bak yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ankara kadar insan toplanmicak buyuk ihtimalle. belki yeni cumhurbaskani adayi aciklandigi icin katilim cogalabilir..ama ben orada olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 çıkacak olaylar yuzunden tırsmıyor değilim ama ne olursa olsun orda olmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben orda olucam valla. hatta buluşalım orda bi köşede ekibi kuralım olmammı? hatta bi süre sonra aniden yüz maskelerini geçirip arabaları ateşe veririz. sonra bide kaldırım taşlarıyla vitrinleri indiririz. proo yaşasın anarşizm. deermişim sizde yeeermişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Anarşizm ile vandalizmi karıştırmanın manası yok. Neyse biz ailecek ordayız efendim, bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Keşke gelebiliyor olsaydım :( İstanbuldaki katılım muhtemelen 2-3 milyonu bulur diye tahmin ediyorum. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 10:18 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: ankara'da 2 milyona yakın insan toplanmış. ankara'nın nüfusu 5 milyon diyorlar. istanbulun nüfusu 15 milyonmuş. keşke 6 milyon kadar kişi de istanbulda toplansa. abi naptın ya ne ıkı mılyonu yapmayın yuh artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Hesaplama topici Bi göz at sen buraya bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 2milyon Ankaradaki miting için biraz abartı bir rakkam ama gidip 300.000 kişi vardı demekte direk yalan. Bence ilk bahsedilen 800k ile 1milyon daha doğru rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yok canım 35bin kişiydi işte epi topu abartmaya luzum yok.lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bu mitingle ilgili fazla haber duymuyorum ben 14 nisandaki katar katılım olmayacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hele cumhurbaşkanı adayı açıklanınca katılım dahada artar baba doğru söylüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar