Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu türkleri döve döve müslüman yaptılar olayının doğruluğu nedir? hep internette dolaşan c/p yazıyı görüyorum da doğruluğu hakkında bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bütün dünya, ama bütün dünya, paranın ve gücün ekseninde dönüyor. buradan sen yorumla. bu kadar insanı provoke edebilen bir şey, gerçek olabilir mi? bunuda ben merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Flassh said: bu türkleri döve döve müslüman yaptılar olayının doğruluğu nedir? hep internette dolaşan c/p yazıyı görüyorum da doğruluğu hakkında bilgim yok Birbirinden farklı zamanlarda Müslüman olmuş bir sürü Türk boyu var. Emeviler ile Türgişler'in savaştığı doğrudur ama ilk Müslüman Türk devleti bundan 250 yıl sonra falan kurulmuş, insanlara yayılması ondan da sonra. Ha Türkler'in Islamic sphere of influence girmesi savaşla olmuştur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 benim sahsi dusuncem turklerin muslaman olmasi kotu birsey degil, hatta ben de muslumanim diye geciniyorum, gerci hicbir kuralini bilmem, uygulamam ayri mesele. ama bugun icin bahsedersek musluman olmasi turkler icin pek olumlu degil, olumsuz olmaya da devam edecek. ha hristiyan olsalardi demiyorum asla ama boyle budizm, ne bileyim hindu dini gibi kendilerine ozgu bir dinleri olsaydi ya da kalsaydi daha iyi olabilirdi belki de. tamamen yanlis cografya secimiyle alakali sonuclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 türklerin müslüman olması türk tarihi boyunca başlarına gelen en kötü olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bu başlıktaki copy-paste yazılar Nasıl Müslüman Olduk adlı kitaptan bu arada. Kitabı okulun kütüphanesinden alıp okumuştum. İlk sayfadaki boşluğa benden önce alan biri haşa bu kitaptakiler yalan inanmayın bunlara falan yazmış, çok gülmüştüm okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şamanizm iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 of koç billuruyla yapılan seramonileri özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 okurum bunu ben bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kelime-i şehadet getirerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 öss veya ygs de bunla ilgili soru çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar