RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Tamam black Delgado "tü kaka". Önümüzdeki sene olur da bu yazdıklarını okursan çok güleceksin eminim (ki sen de istersin böyle bişeyin olmasını :)) Delgado çok kaliteli bir oyuncu, az kaldı. Sol beke ihtiyacımız yok ki orda Delinho var bi kere. Sağ bek de Mehmet Topuz olursa tadından yinmez hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 vallahi inşallah yanıltır beni inşallah yutarım bu laflarıda pek sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 tello hayırlı olsun bjk a ilk defa duyuyorum bu adamı izleyip görecez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: 1. devre yada sezon sonunda gönderiliceğini tahmin etmek zor degil :) şamp liginde başarısızlık garanti ligdede pek birşey olcagını zannetmiyorum şimdiden güle güle ertugrul ha olduda tersi cıkarsa tebrik ederim diablo, ertuğrul'un başarısız olması için adak falan ada bence gidip. ilk devre sonunda gönderilirse 30 gün oruç tut, kurban falan kes, zira türkiye yetenekli bir td adayını daha kaybedeceği için mutluluktan ölüyor olacaksın gönderilirse. futbolculuğuna saygımız sonsuzdu, emin olun ki td olduğunda da saygımız sonsuz olacak. türk futbolunun onun gibi beyefendilere ihtiyacı var çünkü. hikmet karaman, yılmaz vural gibi "keko" klasmanında yeralan insanlara değil. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:45 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: RayCharles üye [şikayet et] § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:12 [ özel msj ] Tamam black Delgado "tü kaka". Önümüzdeki sene olur da bu yazdıklarını okursan çok güleceksin eminim (ki sen de istersin böyle bişeyin olmasını :)) Delgado çok kaliteli bir oyuncu, az kaldı.Dostum delgado alex in tırnağı olamz kakaladılar size kabul edin he bide bu paşanız vardı o nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Delgado kötü bir adam değil, hatta kendini geliştirirse bayağı iyi de olabilir ileride. Ama kesinlikle 5 milyon dolar edecek bir oyuncu da değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 demekki bjk ya kakalamışlar delgadoyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 lucifel bos konusma ya adam gibi mesaj aticaksan at 2 3 mesajin sirf tartisma cikarmaya yonelik dikkat et biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hakikaten boş konuşma lucifel. düz mantıkla devam et. ben de çıkıp alex sergen'in attığı sümük olamaz diyeyim tartışma çıkarayım istersen? saçma sapan konuşuyor insanlar ya. kakalamışlarmış. birincisi delgado 5 milyon etmese bile beşiktaş'ı ya da beni zerre ilgilendirmiyor parasını cola turka verdi arkadaşım. kapak olsun sana.. zaten ülker de salak. 5 para etmicek bi adama çıkarıp 5 milyon euro veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bu kadar sinir ya da hırs yapmaya ne gerek var anlamadım. Delgado 5 milyon dolar verilecek oyuncu değil dedim, yoksa ne kötü dedim ne eleştirdim, ama bence 5 milyon dolara daha iyi bir transafer yaptırılabilirdi Ülker'e, o bakımdan alakadar etmeli bence BJK'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 delgado yu ısrarla isteyen demirören di bide ülker babasının hayrına mı aldı bonservisi ülkerin ve bjk forma reklamında para kazanamıyor bu yüzden sen adamın parasını öde bide forma reklamından delgado yüzünden para alma sonra bjk yi ilgilendirmez de ve alex için dediğin sey doğru ben fb li olduğum halde alex ile sergeni kıyaslamam sergen daha iyi çünkü. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 03:11 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 delgadonun beşiktaştaki hali 5milyon euro değil 5milyon dolar da etmez orası doğru ama adamın baseldeki uefa maçlarına hiç rast geldiniz mi zamanında? hayır daha önce de dediğim gibi isviçre ligi kötüydü o yüzden orda başarılıydı dense bile adamın uefa karnesi var. beşiktaşın 3 senedir gruptan çıkamadığı uefada döktüren bir adam delgado şu haliyle kötü olması transfer yapılırken 5milyon euro etmediğini göstermez zira formunun zirvesindeydi alınırken. ek: bunun yanında tigana faktörünü de unutmamak gerek. zira ne tesadüftür ki hem delgado hem ricardinho hem nobre aynı dönemde fazla varlık gösteremiyorlar. aa kulübede tigana vardı di mi? ne tesadüf [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 09:24 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mondragon Köln e transfer odu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 serkan balcı - trabzonspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Delgado'nun kötü performansının sebebi Tiganadır. Rico'yu zaten geç, bi türlü sevemedim adamın futbolunu, aldığı her topa basıyor, her atağı yavaşlatıyor, sonra geriye garanti pas atıyor. Beşiktaşın hücum beyni Delgado olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 benimde bu sene sınavlarımın kötü olmasının sebebi tigana valla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 niye olmasın. çıldırttı adam piskolojik olarak mahfetmiştir seni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 arkadaşım az önce gönderdi koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 nie koptun be ? Teyyo diolar adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 10 gün önceden duyurmuştu kartal haber tello transferini, bende 1 hafta önce burada konu açılınca yazmıştım, hatta normal olarak bir arkadaş tello adında futbolcuda mı varmış demişti :) said: 24 Mayıs 2007, Perşembe - 15:59 [ güncelle ] [ özel msj ] netten araştırdım, adam boş biri değil. 1999 da Universidad de Chile takımında futbola başlamış. o sene gösterdiği performanstan dolayı 7 milyon euroya Sporting takımına transfer olmuş. sol bek ve açık oynuyormuş eleman ve performansı burada çok üst düzeydeymiş. gol pasları yani asist konusunda etkiliymiş. sanırım takımı ile sorunları var ve bonservisi elinde. galiba fb li deividin eski takım arkadaşı bu da attığı güzel bir golün videosu http://www.youtube.com/watch?v=HAH-DvnINi0 http://www.youtube.com/watch?v=HAH-DvnINi0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 psg'li cisseyle ilgili haberler çıkıo çok iyi transfer olur ama balondur muhtemelen. tabi önliberodan önce stopere ihtiyacımız var 2 yabancı daha alabilmek için de ya rico ya runje yolcu olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yahu BJK'nın ne stopere ihtiyacı var anlamıyorum, en sağlam Türk stoperler sizde zaten, İ.Toraman da G.Zan da gayet iyi oyuncular yedekte de Koray var daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 onları yönetecek lider yok savunmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 2001 yılından beri avrupa'da sporting lizbon'da oynamış bir futbolcu olan tello ne hikmetse kariyeri boyunca 26 defa şili milli formasını giymiştir! şimdi amacım burda tello'ya b.k atmak değil,oynayınca görüceğiz ama hala çıkıpta alex milli olamadı,yok efendim edu brezilya millitakımına nasıl seçildi gibi çocukça tartışmaya çalışan yurdum taraftarına da selam çakarım burdan.... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 21:34 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 alex milli olmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar