Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Madcat said: yabancılarınız 10 numara adamlar mı? nolur bunu söyle haklısın dicem ne dediysen daha önce. 6 yabancımız var. Song Carrusca ve Nonda Lincoln Linderoth canavar gibi adamlar bence. 5 tanesi 10 numara adam yani oynayabilirlerse. Carrusca'ya bi fırsat verilse neler yapacak ama... Bouzidi daha göremedik bi tek daha o nedir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 iki takımında belediye maçını izlediysen neler olduğunu biliyosundur 2 maçtada neyse 4-5 kat demek vay be fener o zmn bu sene baya bi başarısız ligde en az 10 puan fark yapması lazım ben olsam protesto felan ederdim walla carruscayı o listeye eklememek lazım ama dierlerinin kalitesi belli lik 1 ayki lincolnden eser bırakmayan kalliyede iki sövmek lazım yeri gelmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 LucifeL said: Luinir said: Madcat said: 10 sene önceye mi dönücen gene? paramız var gençleşmiyoruz hadi güzelim. ahhaha bir sürü büyük kulübünde parası var ama 15-16 yaşındaki gençleri alıp oynatıyor adamlar. mantığa bak ya lol.Ya kusura bakma ama 7 senedir uefa ve super cup'tan başka konuşacak birşeyiniz yok abi. Evet çok büyük başarı ve başkası yapana kadar öle olacak fakat bu Galatasaray'ın avrupa takımı olduğunu göstermez. Avrupa klübü olmak için suan çok iyi tesislere,stada,kaliteli taraftar kitlesine,ekonomik güce en sonda sportif başarıya ihtiyacın var. Buna örnek olarak Barcelona 5 sene şampiyon olmadı Şl'ye kıç zoru ile katıldı çeyrek final'ı geçemedi ama kötü değil avrupa hatta dünya klübü idi neden zaten yukarıda yazdım. Evet Galatasaray avrupada başarılı oldu ama 1 sefer ama sürekliliği olmadı çünkü mali yapısı,tesisleri,taraftar porföyü(yani lisanslı ürünü alan klübüne en iyi şekilde mali destekte bulunan)ve en önemlisi hala liseli ve alaylı ayırımı yapan yönetimi bu sürekliliği sağlamaya el vermedi. Bunun aksine Aziz Yıldırım ve Yönetim kurulu bunu tam tersini yaptı son 5 senede klübü dünyadaki kurumsal,mali,tesisleşme taraftar portföyü ve stad normlarının tamamen değil ama büyük ölçüde klüp yapısına entegre ederek amatör branşlara önem vererek ve en önemlisi futbol takımında sürekliliği sağladı zatende bugünkü sonuç ortada. Kısaca bu işler kolay olmuyor. Oha abi Galatasaray ile ilgili ne dedim burda ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bizi bordo kurtarmıyor tra,deliler gibi cl'ye kasıyoruz. luinir; senin ne tür pislik olduğunu biliyoruz sataşma istersen. reve 10 numara adam diyorsan helal.. bi yarım saat gülüp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cevap mı vereyim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Song bana göre Türkiye'nin tartışmasız en başarılı defansı. Adam avrupada her kulüpte oynar neredeyse. Tek sorunu zamansız ileri çıkışları. Onun dışında gerek yer tutması gerek markajı gerek defansı yönlendirmesi gerek tereyağından kıl çeker gibi ayaktan top alması dört dörtlük. Linderoth oynadığı tüm maçlarda 2 kişilik oynadı takımı kurtardı, canavar gibi oynuyor, tam bir dinamo. İleri de çıkıyor zaman zaman, bir sağda bir solda Nonda tam bir saldırı adamı. Sadece forvet değil, geriden top taşıyor, ileri uçta pas dağıtıyor, zaman zaman ortasahaya kadar geliyor, pozisyon yaratıyor, çok da güzel şut çekiyor havadan karadan. Lincoln'ü göremedik pek, ama sezon başında sakatlanmadan önce mükemmel oynuyordu, backpasslar, asistler, tekniği çok iyi belli. Çok kırılgan bir adam, ikili mücadeleye gelemiyor ve sert futbolla çabuk eziliyor doğru, ama oyunu yönlendirmesi çok başarılı. Schalke'de zaten canavar gibi oynuyordu oradan biliyoruz kalitesini. Şurada tartışılacak tek adam Carrusca. Ama o da şöyle 6-7 maç ardarda ilk 11 çıkmadan, adam gibi kendini formunu ve istikrarını göstermeden tartışılamaz. Bölük pörçük oyunundan tek anladığımız bu adamın hızlı olduğu ve iyi orta açtığı. Tekniği de iyi, ama defansa yardım etmiyor ofansif kanat işte. En azından 6da4ü canavar gibi adamlar, ben Carrusca yı da katar 5 derim ama o sayılmaz diyene de itiraz etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Luinir, hakaret ve saldırı suç, daha önce de uyarmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 herşey tamamda böle müthiş bi takımın bugünlere kadar en büyük golcüsünün semih şentürk olması aklıma yatmadı bak şimdi büyük ihtimal semih sizin 3 forvete yeter cevabı alıcam az sonra ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Linderoth sezon başında iyiydi sakatlanmadan önce bir ara sanki bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 TRA_GS said: herşey tamamda böle müthiş bi takımın bugünlere kadar en büyük golcüsünün semih şentürk olması aklıma yatmadı bak şimdi büyük ihtimal semih sizin 3 forvete yeter cevabı alıcam az sonra ama bakalım yok semih bizim takımın 5.5 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cado said: Linderoth sezon başında iyiydi sakatlanmadan önce bir ara sanki bozuldu Bozulmasının sebebi Feldkamp'tı. Adam tuttu hayatı boyunca ön libero oynamış ve orta açmayı hiç bilmemiş bir adamı sağ kanat oynattı. Sağ kanat oynayınca da bozuldu tabi adami alışık değil ki ne ani dripplinge ne de orta açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Semih GS'de yedek bekler,belki Türkiye kupası maçlarında 70. dk'dan sonra girer.Çift forvet amaçlı. Fenerbahçe yaşayabileceği en güzel dönemleri şu an yaşıyor,Semih kitlenip maçları golsüz geçirmeye başladımı Kezman gibi bir yıldızı soğuttuklarına üzülürler.Tek forvet Kezman oynar bu takımda,Semih bu geçiş döneminde gerçekten FB'ye çok yararlı oldu bir takdir plaketi falan verip bench'e yol vermek lzm yoksa ortasahadan gol atabilir FB anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Madcat said: reve 10 numara adam diyorsan helal.. laf olsun diye konusuosun sanki kmse cıkıp aurello alex roberto falan kötü demiyo diyemez ama sen linderoth lincoln song ve nondanın kalitesine laf edersen ayıp edersin bouzid böyle mi yazılıo bilmiyorum pek bi gereksiz.carrusca ise genç ve tecrübesiz.ama teknik bir oyuncu oldugu belli.eğer bir kaç sene daha gönderilmeden durursa patlama yapıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aurelio alex fbde ne kadar oynayıp performans göstermiş lincoln linderoth gsde ne kadar oynayıp performans göstermiş onu düşün de öyle yaz bari şu söylediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ikisindende yararlanamadık bu sene ama alexin ilk geldiği 1 ylı hatırlıyosunuzdur heralde bu sene gerçekten istenilen alex gibi oynamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 olabilir, doğrudur ama bu dediğin olabilir de olmayabilir de ama alexin olayı olmuş artık, bitmiş yani o yüzden erkenden böyle eşitlemeler yapmamak lazım yok alex=lincoln gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 öle bi eşitlik görmedim ben gözümden kaçmadıysa sadece lincolnün iyi adam olduğu sölendi 1. yarı gerçek lincolnü izleriz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Alex De Souza = 165 maç 85 gol‚ 86 asist (kasım ayı rakamları) Lincoln 165 maçta 20 gol atıp 20 asist yapsın ikisini eşit sayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 2001-2002 sezonunda Bundesliga’da oynadığı 21 maçta, 8 gol kaydetti. 2001-2004 Kaiserslautern forması altında çıktığı 53 maçta, 12 gol attı. 2004-2005 sezonunda Schalke’nin Almanya Lig Kupası’na ulaşmasında büyük rol üstlendi. Aynı sezon Bundesliga’da çıktığı 28 maçta, 12 gol atan Lincoln, Schalke’yi Bundesliga ikinciliğine ve Almanya Kupası finaline taşıdı. Lincoln 2004-2005 yılında Bundesliga da Yılın Futbolcusu seçilerek önemli bir başarıya imza attı Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da, Schalke 04 forması altında 23 karşılaşmada görev alan Cassio Lincoln, 3 gol kaydetti, 8 asist yaptı. Lincoln, Schalke 04 forması altında çıktığı 83 maçta, 20 gol kaydetti. Bireysel Başarıları 1. Almanya Kupası (1) 2. Lig Kupası (1) 3. Intertoto Kupası (1) (2004-Schalke 04) 4. 2004/2005 sezonunda ise Schalke’de yılın en iyi futbolcusu seçildi. bu lincolnün yaklaşık olarak şuana kadarki kariyeri bu futbolcu henüz 28 yaşında yani bir orta saha futbolcusu için hayatının baharında böylesi bir oyuncuyu tutup da alexin yarısı etmez gibi saçma sapan şekillerde eleştirmek gerçekten sizleri komik duruma düşürüyor ayrıca biraz daha sürerse bu tartışma lincolnün fb ye attıgı iki golden sonra buradaki gazetelerin köşe yazılarını toplayıp burda bi ayar verme topiği açmak zorunda kalıcam lütfen buna zorlamayın eminim hepiniz hatırlarsınız fb li yazarların çoğunun keşke bizim alex de lincoln gibi olabilse dediklerini... henüz sakatlıklardan gözünü açamamış bir oyuncuyu böylesine eleştirmek bence çok yanlış bi durun bakalım bi oynasın adam bakalım neler yapıcak oynadıgı maçlarda zaten ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi sorun şu ki lincoln 180 maç oynasa zaten o istatistiklerden iyisini bile tutturur yeterki 180 maç oynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Lincoln çok iyi bi oyuncu ortega da çok iyi bi oyuncu ama alex fenerbahçe takımının beyni arada öyle bi fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 OOO 23 MAÇTA 3 GOL 8 ASSSİST SÜPEEEEEER asdsadsaqwwqasdssadwewe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Luinir said: LucifeL said: Luinir said: Madcat said: 10 sene önceye mi dönücen gene? paramız var gençleşmiyoruz hadi güzelim. ahhaha bir sürü büyük kulübünde parası var ama 15-16 yaşındaki gençleri alıp oynatıyor adamlar. mantığa bak ya lol.Ya kusura bakma ama 7 senedir uefa ve super cup'tan başka konuşacak birşeyiniz yok abi. Evet çok büyük başarı ve başkası yapana kadar öle olacak fakat bu Galatasaray'ın avrupa takımı olduğunu göstermez. Avrupa klübü olmak için suan çok iyi tesislere,stada,kaliteli taraftar kitlesine,ekonomik güce en sonda sportif başarıya ihtiyacın var. Buna örnek olarak Barcelona 5 sene şampiyon olmadı Şl'ye kıç zoru ile katıldı çeyrek final'ı geçemedi ama kötü değil avrupa hatta dünya klübü idi neden zaten yukarıda yazdım. Evet Galatasaray avrupada başarılı oldu ama 1 sefer ama sürekliliği olmadı çünkü mali yapısı,tesisleri,taraftar porföyü(yani lisanslı ürünü alan klübüne en iyi şekilde mali destekte bulunan)ve en önemlisi hala liseli ve alaylı ayırımı yapan yönetimi bu sürekliliği sağlamaya el vermedi. Bunun aksine Aziz Yıldırım ve Yönetim kurulu bunu tam tersini yaptı son 5 senede klübü dünyadaki kurumsal,mali,tesisleşme taraftar portföyü ve stad normlarının tamamen değil ama büyük ölçüde klüp yapısına entegre ederek amatör branşlara önem vererek ve en önemlisi futbol takımında sürekliliği sağladı zatende bugünkü sonuç ortada. Kısaca bu işler kolay olmuyor. Oha abi Galatasaray ile ilgili ne dedim burda ben :Deheheh o tüm mesajlarına hitabendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ezmode said: OOO 23 MAÇTA 3 GOL 8 ASSSİST SÜPEEEEEER asdsadsaqwwqasdssadwewe güldüm sabah sabah yine ya bütün yazıdan tek bir satır alıp buraya böyle bagıra bagıra saçmalan da güzel olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ntv de altyazı geçiyodu drbiçi almaya gitmiş kenan öner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aytimania said: ntv de altyazı geçiyodu drbiçi almaya gitmiş kenan öner Abi youtube da dino drpic yazınca bu çıktı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar