Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:
fenerin teknik direktörü müsün?

para senin cebinden mi çıkıyor?

bu ne demek ya. holoskoya bilmemne kadar para verilir mi diye ağlayanlar şimdi kalkmış para cebinden mi çıkıyor diyor. bu kadar yanar döner yorum yapmayın lütfen ya.

ayrıca barusso nun o bacağını kırabilen adama helal olsun. üstünde zıplasam kıramam heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Isakkson

Uğur Song Servet Hakan

Barusso(Barış) M.Topal Basinas(Barusso) Arda

Lincoln

Nonda

UEFA'da bu takım baya bir ilerler.

barusso oynayamıyor uefada roma forması giydi bu sene faydasız yani boş beleş transfer yapıyoruz yine hadi hayırlısı ayrıca aptalca bi hareket yapıyorlar adam form tutarsa bırakmaz roma sezon sonu
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
Fistan said:
fenerin teknik direktörü müsün?

para senin cebinden mi çıkıyor?

bu ne demek ya. holoskoya bilmemne kadar para verilir mi diye ağlayanlar şimdi kalkmış para cebinden mi çıkıyor diyor. bu kadar yanar döner yorum yapmayın lütfen ya.

ben öle bişey demedim.
asıl bu ne demek? burda herkes kendi düşüncelerini ya da cevaplarını yazıyor bi takımın taraftarı bişi yazınca tüm taraftar onu diyor mu sanıyorsun nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Luinir said:
Isakkson

Uğur Song Servet Hakan

Lincoln

Nonda

barusso oynayamıyor uefada roma forması giydi bu sene faydasız yani boş beleş transfer yapıyoruz yine hadi hayırlısı ayrıca aptalca bi hareket yapıyorlar adam form tutarsa bırakmaz roma sezon sonu

roma ile uefada oynamadı şl de oynadı adam. oynayabilecek uefada.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Bir kere Roma şampiyonlar ligindeydi, UEFA kupasında değil. İkincisi benim bildiğim sezon sonu opsiyonu demek, sezon sonunda bonservisinde yazan miktarı ödeyerek o adamı otomatik olarak almak demek.

said:
One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club,
− for another club that is currently in the same competition

Burada diyor ki Uefa kadrosuna eklenecek 3 oyuncudan biri aynı müsabakada yer alan başka bir takımın kadrosunda yer almamış olmak kaydıyla Avrupa kupalarında oynayabilir.
Cahil futbol yorumcularına kanmayalım.

Yine de adamın gelip ayağının tozuyla leverkusen maçında faydalı olacağını ben de sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ben öle bişey demedim.
asıl bu ne demek? burda herkes kendi düşüncelerini ya da cevaplarını yazıyor bi takımın taraftarı bişi yazınca tüm taraftar onu diyor mu sanıyorsun nedir?

tamam haklısın fistan, sen dememişsin doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, kiralık alınırken anlaşmada bir madde konuyor, atıyorum 2 milyon dolara satın alınabilir diye; aynı holoskonun 6 milyon doları getiren alır maddesi gibi fakat kralayan kulübe özel. anlaşılan bonservis ücretini bilemeyiz yani ama buradaki tek olay o ücret verildikten sonra futbolcunun da istemesi, nitekim roma bırakmak istemiyorsa hiç bir futbolcunun galatasarayı tercih edeceğini sanmam..

ayrıca umarım yanılırım ve kısa sürede dediğiniz potansiyele ulaşır, ama geçtiğimiz yıllarda harcanan onca "potansiyel"den sonra buna pek ihtimal veremiyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
DeathLord said:
Luinir said:
Isakkson

Uğur Song Servet Hakan

Lincoln

Nonda

roma ile uefada oynamadı şl de oynadı adam. oynayabilecek uefada.

ahuae bu takımın olusması ıcın gereken transferler yapılsa dahi hepsi sağ olarak sahada bulunamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Babsi bir mesaj bu kadar mı bilgisiz ve falso olur,tuttuğunuz kulübün yöneticilerini vs sevmeyin ok,ama bu kadar küçümsemeyin var bir bildikleri.Adam cl'de oynadı ve Roma uefa'ya gitmiyor turu geçtiği için cl'de...Barusso çatır çatır oynicak UEFA'da bir aksilik olmazsa,ayrıca opsiyonumuz var ilk bonservis hakkını alma hakkı bizde.Roma'da sezon sonu istediği fiyatı veremiicek,onlar kira kontratlarından önce bonservis opsiyonu olarak üst bir limitle sabit tutulur.
Ayrıca adam aygır gibi,maşallah.Fotoları için tık istiyoruz dsaf
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Ben de Doruk'un söylediği gibi biliyorum ama kesin emin değilim. Bir de bu adamın bonservisinin yarısı Rimini'deymiş Roma satarım derse Rimini kabul etmek zorunda mı kalıyor?

Evet ondada opsiyon direk alıcı klübe geçer,başta belirtilen miktar kadar bir sabit ücret maddesi olur.Oyuncu satılırsa direk Roma istediği fiyata satar yüzde veya sabit fiyat hesbı (genelde çok para kaptırmamak için böyle genç oyuncuların sözleşmesine 3-4 milyon euro koyuolarki %25 falan yapıp 5-6 kaptırmasınlar) para Rimini'ye geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Barusso oynayabilecek ve dendiği gibi GS parayı öderse Roma satmam diyemez.

Ancak bir şeyler yanlış geliyor bu transferde bana. Adam daha çok genç, yeni yeni parlıyor. Bu yaşına rağmen milli takımında oynuyormuş vs. Ama bu adamdan süper oyuncu olacak olsa zaten Roma bırakmazdı, biraz kazık gibi geldi bana. O bakımdan baştan kiralamak iyi, bakalım değecek mi parasına diye ölçmüş olacaz en kötü.

Roma De Rossi varken o mevkiye başka adam almaz kanımca. Ama iyi bir adam olsaydı zaten bırakmazdı, ha iyi bir adamsa da sezon sonunda GS'ye evet demez kendisi.

Bakalım, görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden bende şüpheliyim bu transferde işte sonuçta sezon başında büyük bir yarış döndü bu oyuncunun üstünde ve roma yarısını almak kaydıyla yapabildi transferi ki romanın derossi gibi genç bi yıldızı varken böyle bi işe girişmesi çok büyük potansiyel gördükleri anlamına gelir ayagının kırılmasından sonra performansı kuşkulu kiralayıp sezon sonunda geri almayı düşünüyor olabilirler...
bizim yöneticilerimiz ise şu ana kadar ne kadar yeteneksiz olduklarını defalarca ispatladılar örnekler saymakla bitmez... demekki bi bildikleri yok bu adamların bi halttan anlamayan babalarından kalma paralarla tek özellikleri camianın duayen isimleriyle biyerlerden bağlantısı olan insanlar işte...
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin transfer politiksını daha doğrusu oyuncu alma politikasını beğeniyorum ben birkaç eksik dışınca. Tamam bi fiyasko dönemi vardı Petre Bratu falan, ama son zamanlarda bayağı iyi kıvırıyolar bu işi. Mondragon olsun, Song olsun, Tomas olsun, Lincoln, Linderoth olsun (tamam sakat olabilirler bu yüzden de çok şey katmadılar takıma ama eminim ileride katacaklarına, ki çok ucuza alındılar), Nonda olsun, 1.5 milyon euroya alınan Ribery olsun hep isabetli transferler. O yüzden o kadar haksızlk etmemek lazım bence yönetime.

Esas sorun oyuncu gönderme politikası... Mondragon ve Tomas'ı göndermek, Takımda forvet sıkıntısı varken Necati'yi yollamak, Ribery gibi bir dünya yıldızını elden kaçırmak, Hep çok kötü hamleler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...