Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bu arada ayni zamanda Heroes bayrami da oluyor bu yil icin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 23 nisan da o kadar yıldır çocuktum bi kimse hediye almadı bana be. kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kutlu olsuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kutlu olsun da... Şöyle bi televizyonu açtım baktım.Büyük(!) kanallarımızda sağ üst köşeye koyulmuş bayrak olmasa ve tarihi bilmesek 23 nisan olduğunu anlayamayacağız. Hala hüsnüyle-deniz in yasak aşkı , hapçı gaffurun maceraları Nerde bizim Barış abiyle adam olucak çocuk programımız 23 Nisan filmlerimiz. :/ Ayrıca bu akşam saat 19:00 da NTV de "Unicef Okul Ekliyoruz" progamı var. Sezen Aksu çıkacak. Programa 5 ytl ile destek olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 "bugün bayram, erkek kalkın çocuklar" (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çocuk meclisinde meclis başkanı koltuğuna 21 yaşında bir imam hatipli(aaa ne tesadüff)nin oturduğu ,23 nisan kutlamaları klasikleşmiş bir yerde kuran okuma yarışması yapılan bir çocuk bayramı hepimize kutlu olsunn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Black'e katılmamak elde değil. Eskiden bando sesinden, şarkılardan geçilmezdi. Şimdi ise sokaklar bomboş. Kutlu, mutlu olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Üni.ler tatil, dersaneler değil :D Ne olursa olsun kutlu olsum bayramımız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kutlu olsun herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dersaneler de tatil aslında..tanıdık diilse şikayet edin ceza ödesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Kutlu ossun,vatan millete hayırlı olsun,o değil de hangi kanalı açsam bülent arınç'ı görmek midemi bulandırmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Onlarda tatil günlerini kısıp bize birşeyler anlatmaya çalışıyorlar. Cezaya falan gerek yokta ben tembellikten ölecem galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kutlu olsun tüm pati camiasında ve dünyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 neşe doluyor insan kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 kutlu ve mutlu olsun blackchaos'a tamamen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 TRT deki gösterilerde çok salak olmuş. Sadece hopluyor millet. Hele ispanyanın ki rezaletti izlediğim kadarıyla. İnsan kültürünü felan gösterir. Iraklılarda kürtçe söyledi ama kafalarında ve bellerinde türk bayrağı vardı. İlginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 büyüklerin ulusal egemenlik, küçüklerin çocuk bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 23 Nisan 'da Çocuğun Kafasında Sopa Kıran Adam aboow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar