Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yeni aldım oyunu da, noobuz şu an. Bi sorum olcak. En başta 2 plasmid slotu veriyo. Birinde lightning, diğerinde incinerate vardı. Telekinesisi alırken slot yetersizliğinden iki plasmidden birini telekinesisle değiştirmem gerekiyodu. Yanlışlıkla lightning'in üstüne koymuşum. Lightning'i nası geri alıcam? Turretlarda zorlanıyorum da baya bi :P edit: Biraz daha ilerleyince gene swapper tarzı bi şey çıkıyomuş, onla hallettim [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:30 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Gatherer's Garden denen yerlerden yapacaksın onu, swaplayabiliyorsun vs , hatta adam karşılığında yeni plasmid slotu da alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 gatherers gardendan adam karsiliginda upgrade aliyosun. plasmid/tonic/slot veya health/eve upgrade. aldigin plasmidleri/tonicleri degistirmek icin geneswap midir nedir ona gitmek lazim ki kojiroh cozmus zaten galiba sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Tamamdır saolun, hallettim. Bayadır karşıma çıkmıyo, çıksa slot alacam, 600'e yakın adam var elimde (çok mudur bilmiyorum da, şimdilik bana çok geliyo :P), hepsini harcayacam. Yalnız oyun biraz kafa karıştırıcı ya. Ortamlar çok karanlık. Karanlık oyunları oynayamıyorum ben kafam karışıyo. Brightness'a abandım ama nafile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Vay anasını be, bitti oyun. Biraz kısa mı yoksa bana mı öyle geldi? Daha geç bitsin isterdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bok var shader 3 de off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: bok var shader 3 de off off tahmin edeyim, geforce 4 mx kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oyunu oyanamak için orjinal mi almak gerekiyor? internet aktivasyonu falna varmış da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 radeon 9600 pro var bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende de 9800 var =(, az bekle lopeth 9xxx serisi nVidia'lar cıkınca onlarla kapıscaz adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ne zaman cıkacak su 9x nvidia lar anasını satayım bekle bekle çürüdür gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 9550'mle 1280*1024 kökledim tüm ayarları, fıstık gibi çalışıyor desem de yalan tabi, yüklemedim bile asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende de aynı kart var bi yükle bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: 9550'mle 1280*1024 kökledim tüm ayarları, fıstık gibi çalışıyor said: desem de yalan tabi, yüklemedim bile asd ilk bölüm sevindirik yaptı derken ikinci bölüm yeniden hüzünlendirdi. umutlanmıştım halbuki bir an için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 birisi cevap versin... orjinal mi gerekiyor oynamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kutunun ustunde aktivasyon icin internet gerekiyor tarzı bi sey yazıo die biliorum. heralde orjinal gerekio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Evet aktivasyon işlemi biraz garip. Kurulum esnasında autopatch uygulaması falan çalışıyo. Oyunu ilk defa çalıştırırken aktivasyon uygulaması açılıyo. Cd keyi buna giriyosun, internete aktivasyon sunucusuna bağlanıyo. Onaylanırsa giriyosun oyuna. Bazen tam çalışmıyo bu, bikaç defa tekrarlamak zorunda kalabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 valla ben lolcats torrentini indirdim internetle aktivasyonla işim olmadı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 allahim nasi küfürler edesim war bilemezsiniz, kisisel e yazmam gerekir bunlari aslinda. efendim olay su an itibari ile orjinal bioshock paketimi almis kurmus bi hevesle basina oturmus vaziyetteydim ancak oyun garip sekilde calismamaya windows tarafindan kapatilmaya basladi, aradan 3 saat geçti halen bir cözüm bulamadim aksine "benzer" açılmama problemleri ile karsilastim forumlar boyunca kesin ve temiz bir cevap yok igrendim oyundan da 2k dan da yaziklar olsun diyorum yakında kırarım ben bu dvd yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Valla torrent rulz, çatır çatır oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nihayet çözdüm lan problemi :DDDDDD 468mb lik direct X SDK sini indirip yükledim calisti :S wtf diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oyun pcimde yüklü ama oynamiorum çok geriliorum oynarken off çok içim karario :( bana monkey island gibi oyunlar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 haha doom3te öle olmuştu bana ertesi gün silmiştir pcde dursa bile rahatsız ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya bi sorum olacak, oynarken kaç fps olduğunu nerden görebilirim? konsol falan var mı fps yi göster ayarı yapabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 fraps yükle, onunla görürsün fps'yi eğer oyunda konsol yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar