Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldım oyunu da, noobuz şu an. Bi sorum olcak.
En başta 2 plasmid slotu veriyo. Birinde lightning, diğerinde incinerate vardı. Telekinesisi alırken slot yetersizliğinden iki plasmidden birini telekinesisle değiştirmem gerekiyodu. Yanlışlıkla lightning'in üstüne koymuşum.

Lightning'i nası geri alıcam? Turretlarda zorlanıyorum da baya bi :P

edit: Biraz daha ilerleyince gene swapper tarzı bi şey çıkıyomuş, onla hallettim

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:30 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır saolun, hallettim. Bayadır karşıma çıkmıyo, çıksa slot alacam, 600'e yakın adam var elimde (çok mudur bilmiyorum da, şimdilik bana çok geliyo :P), hepsini harcayacam.

Yalnız oyun biraz kafa karıştırıcı ya. Ortamlar çok karanlık. Karanlık oyunları oynayamıyorum ben kafam karışıyo. Brightness'a abandım ama nafile :P
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aktivasyon işlemi biraz garip. Kurulum esnasında autopatch uygulaması falan çalışıyo. Oyunu ilk defa çalıştırırken aktivasyon uygulaması açılıyo. Cd keyi buna giriyosun, internete aktivasyon sunucusuna bağlanıyo. Onaylanırsa giriyosun oyuna. Bazen tam çalışmıyo bu, bikaç defa tekrarlamak zorunda kalabiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

allahim nasi küfürler edesim war bilemezsiniz, kisisel e yazmam gerekir bunlari aslinda. efendim olay su an itibari ile orjinal bioshock paketimi almis kurmus bi hevesle basina oturmus vaziyetteydim ancak oyun garip sekilde calismamaya windows tarafindan kapatilmaya basladi, aradan 3 saat geçti halen bir cözüm bulamadim aksine "benzer" açılmama problemleri ile karsilastim forumlar boyunca kesin ve temiz bir cevap yok
igrendim oyundan da 2k dan da yaziklar olsun diyorum yakında kırarım ben bu dvd yi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...