Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ey pati ahalisi ben hap içiyorum.arada esrar da çekeriz evelallah. pati kızlarına selam ederim.

yaşını bilmiyorum ama çok garip geldi. bu kadar rahat, bu kadar tasasız.
Mesaj tarihi:
yaşım 19 atlattım hepsini çokda rahatım açıkcası.. kendime şükür tek başıma herşeyi atlattım diyebilirim bi kaç yardım dışında :) geçmişimle ne övünürüm nede utanırım sadece anlatmak istedim yaşadıklarımı.. şimdi bakdığım tek yön gelecek ve şu an geçmiş geçmişde kaldı tasalanıp dertlenmekse şu ana tasalıyım dertliyim.ama bişeyinde farkındayım gelecekde bu günlere tasalanıp dertlenmicem anlık duygularımla yaşıyorum bazen bazense idealist geleceğimle tabi bana bırakdıkları oldu yaşadığım günlerin çevrenin onlarıda hem faydama hem zararıma kullanıyorum farkında olmadan hala kafamda değiştiremediğim düşünceler var onlar içinse uzman yardımı almaya başladım
Mesaj tarihi:
şiddet bağımlısı olduğum söylenebilir.
acı çekmeyi seviyorum nedensiz... bu yüzden çevremdekilerle bol bol omuza yumruk oynarız (tüm gücünle omuza vurmak falan fistan fistan naber? )

çok zevkli ama kavga etmek. dayak yiyincede zevkli ehehe.
Mesaj tarihi:
said:
Metakuso 18 Nisan 2007, Çarşamba - 23:45
E yani. Bir kez bacağımdan, iki kez kolumdan bir kere de karnımdan bıçaklanmıştım.

rambo musun, terminator müsün anlamadım ki ? heh

bu arada konuyu açan arkadaşa hitaben;

"I like it when the red water comes out"- SALAD FINGERS
Mesaj tarihi:
Bunu soyledigim icin Metakuso'nun beni hirpalama ihtimaline ragmen soyluyorum ki; Metakuso insan degildir ( Gorunusu disinda ). Doga ustudur, Marvel cizgi romanlarindan cikmismtir.
  • Yeni Oluştur...