kenzap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hıdırlıkda büyüdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ey pati ahalisi ben hap içiyorum.arada esrar da çekeriz evelallah. pati kızlarına selam ederim. yaşını bilmiyorum ama çok garip geldi. bu kadar rahat, bu kadar tasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yaşım 19 atlattım hepsini çokda rahatım açıkcası.. kendime şükür tek başıma herşeyi atlattım diyebilirim bi kaç yardım dışında :) geçmişimle ne övünürüm nede utanırım sadece anlatmak istedim yaşadıklarımı.. şimdi bakdığım tek yön gelecek ve şu an geçmiş geçmişde kaldı tasalanıp dertlenmekse şu ana tasalıyım dertliyim.ama bişeyinde farkındayım gelecekde bu günlere tasalanıp dertlenmicem anlık duygularımla yaşıyorum bazen bazense idealist geleceğimle tabi bana bırakdıkları oldu yaşadığım günlerin çevrenin onlarıda hem faydama hem zararıma kullanıyorum farkında olmadan hala kafamda değiştiremediğim düşünceler var onlar içinse uzman yardımı almaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 valla benim de kavga izlemek hoşuma gidiyor açıkçası ama zevk almıyorum yani ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hakkımda kötü fikirler edineceksiniz :D Sayko nilep! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 şiddet bağımlısı olduğum söylenebilir. acı çekmeyi seviyorum nedensiz... bu yüzden çevremdekilerle bol bol omuza yumruk oynarız (tüm gücünle omuza vurmak falan fistan fistan naber? ) çok zevkli ama kavga etmek. dayak yiyincede zevkli ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kenzap nerde yaşıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Kavgaya çağırıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ulan hakkaten bi kapışsak ya pati buluşmasında fight club tarzında ciddi söylüyorum bana çok uyar. çok samimiyim bu konuda ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Oooo ben de alırım pop cornumu colamı izlerim. Heheheee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: Metakuso 18 Nisan 2007, Çarşamba - 23:45 E yani. Bir kez bacağımdan, iki kez kolumdan bir kere de karnımdan bıçaklanmıştım. rambo musun, terminator müsün anlamadım ki ? heh bu arada konuyu açan arkadaşa hitaben; "I like it when the red water comes out"- SALAD FINGERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bunu soyledigim icin Metakuso'nun beni hirpalama ihtimaline ragmen soyluyorum ki; Metakuso insan degildir ( Gorunusu disinda ). Doga ustudur, Marvel cizgi romanlarindan cikmismtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ruh hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nil yav sen de çok sert hatunmuşsun... eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dayak atmak degilde saglam bir dayak yedikten sonra böyle bir rahatlama,boşalma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yaa yaa öyle kutuluı hanım teyzecim, öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar