xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Boş insan işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hizli biseyler takip ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 xunn said: Boş insan işi. Ahah. Twitter boş insan işi lafına da hep gülerim. ''Twitter ünlüleri''ni takip etmek için açarsan boş insan işi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ünlüleri takip etmeyeceksinde ne yapacaskın? Ben tek renkli isim olarak erol köse'yi takip ediyorum =) Onun dışında gazeteciler -ki cüneyt özdemir ahmethc yardırıyor- ve çok sağlam fotoğrafçıları falan takip ediyorum. Yazmak çok anlamsız geliyor. Bakıyorum arkadaşlarımın yazdıklarına kızlar zaten paso, yüzüme gülenler arkamdan iş çeviriyorlar tarzı cümleler giriyor. cidden boş iş twitter neden bu kadar popüler anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Twitter ünlülerinden kastım o değil zaten. ''Twitter ünlüsü'' olanlar. Kızsa seksi fotograf koyup, erkekse de ''babaneterligi'' gibi komikli nicklerle falan hesap acıp sadece tespit yapıp komikli şakalı şeyler yazanlar. Genelde followers sayısı ile following sayısı arasında uçurum olur. Mentionlara cevap vermez, takip etmeyeni takip etmez falan. Bu tarz kasan tiplerden bahsediyorum. Aha ben de tespit yaptım dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kadın var BİRA gibi, serinletir sıcakta, kadın var KANYAK gibi, ılık tutar soğukta, kadın var VİSKİ gibi, içimine doyamazsın, kadın var LİKÖR gibi, kafayı bile bulamazsın. kadın var CİN gibi, çarpar her yerde, ... ... kadın var TEKİLA gibi, deva olur her derde, kadın var ŞARAP gibi, yıllandıkça güzeldir, kadın var JACK gibi, her haliyle özeldir. Kısacası her kadın bir İÇKİDİR ama; RAKI tadında kadın da ömre bedeldir... :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 alayınızı takip ediyorum, sizde beni takip edin!!birrr11 twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 "roket adam" said: Tweet üstüne sağa doğru swipe edince çıkan o favori rt menüsü falan kalkmış, illa tweet'e tıklayıp sayfayı değiştiricen. Alt menüler rezalet. Listelerime ulaşmam için 5 kere falan menü değiştirmem lazım. Tweet yüklemesi sorunlu, geçmiş twitlerin çoğunu göstermiyor. Çift acc kullananlar için hayat artık daha zor. Vesaire. Saçma sapan bi güncelleme olmuş. Ios icin aynen su dusuncelere sahibim, twitter app en dogal gesture sistemini oturtmus nadir applerdendi simdi zerre alakasi kalmamis, tap fest e donmus resmen istedigini yapmak basip bir reply bile izdirap. Hele o cift acc muhabbeti .... offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 saçmalığın dibi. yani bu kadar da büyütülmezki.. koskoca cabletv.com işi gücü bırakmış can sıkıntısından ne kovalamış. bu twitter olmazdı da başka bişi olurdu yani bunları twitter başında olmadan yapan var. http://www.sosyalmedyaport.com/wp-content/uploads/2011/12/blametwitter-infographic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 aquila said: hizli biseyler takip ediyosun. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bir gün yeni twitter kullanıyorum bir gün eski. Kafam karıştı lan, bıraksalar da alışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben hiç yenisini kullanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yenisi nasıl bişi biri ss koyabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben de yenisini hiç görmedim lan, millet diyor yak sağ taraf sola geçmiş felan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi haber akışı sağ tarafa, profil kısmı sol tarafa geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ekleselim cok yeniyim tazecik. https://twitter.com/#!/OrhanSavasCelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben burayi gunluk niyetine kullaniyorum ya.icimden gecenleri hep buraya yaziyorum.guzel oluyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ya bişe merak ettim. şimdi ben twitleri korumaya aldım(takip etmeyenlerin görememesi olayı). takip ettiğim birine bişe yazdığımda o da beni takip etmiyosa RT edebiliyo mu o twiti yoksa onun da beni takip etmesi ya da benim twitlerimin herkese açık olması gerekiyo gibi bi durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 senin listendekiler de RT edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 holy shit o zaman. twitter ın da facebook gibi bi privacy muhabbetine ihtiyacı var bence. mesela bazı twitlerimi public atabilmeliyim. twit atarken kimlerin görmesini belirleyebilme olsa iyi olurdu. mehh neyse napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 https://twitter.com/#!/cantoper HACI FOLLOWLASANIZA YA. askerde saracak yer armamdan dolayı twittera sarmayı düşünüyorum. followerım az bir zahmet followlayın da duvarla konuşuyor gibi olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dur meşhur edeyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hahaha adam referans vermiş resmen, eyvallah sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 https://twitter.com/GuzelKafalar müzik fln paylaşımlar, takip edins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya beyler ben birini follow etmişim. çok gereksiz mesajlar atıyor. unfollow ettim block ettim hala mesajları geliyor?? kurtulamadım adamdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar