Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymayan kalmasın..

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Aşka nasıl hayır denebilirki. Bir kere hoşlandıktan sonra ne kadar unutmalıyım, ilgilenmemeliyim deseniz de kalbiniz devamlı aklınızdan bağımsız çalışır ve bir şekilde onun yanında bulursunuz hep kendinizi. Sonuçta arkadaşını kaybetmişsin, tepki görmüşsün ama aşk işte, beklenmedik şekillerde olabiliyor. Böyle durumlarda çevrenizdekilere düşen mutluluk dilemektir ve destek olmaktır kanımca.

Mutluluklar...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında belki hatılar belki hatırlamaz pati kapanmadan önce fistan ı öyle pek sevmezdim. ara sıra da kapışırdık (tanışıklığım falan yok, yalnızca forum ortamından). ama pati kapandı açıldı. şimdi bi gıcıklığım yok ona karşı o yüzden objektif olacak söyleyeceklerim.

neyse... bütün yazılanları okumasam da, başlığın açılma sebebini kavrayabilecek kadar okudum. en başta alatariel in de söylediği sebepler (en yakın arkadaşının eski erkek arkadaşı olması, yasak kavramı) zaten (şahsi düşünceme göre) burada aşkı başlatan en önemli olgu. ha fistan a karşı bişey hissetmezdin değil demek istediğim, belki yine hissederdin ama bu hissettiğin şeyin aşk olmasını sağlayan aradaki engellerdir. uzatmak istemiyorum sanırım kısa ve öz aşk olayındaki görüşüm.

ikinci olarak ise alateriel, yine bence, keşke buraya yazmasaydın bu olayı. bilmiyorum belki paylaşmak istedin falan ama ne bileyim konuşuldukça eskir bazı şeyler. amacı da anlayabilmiş değilim o ayrı mesele ama, ennihayetinde birşeyler başlamış umarım devamı gelir, e aşk bu başka şeye benzemez.

kolay gelsin ve de mutluluklar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence diğer kızlar fazla abartmış.. aşıksan aşıksın dostluğun bitmesine sebep mi bu? gereksiz olay çıkarmışlar..

abi dicem bunlar burjuva ahlak kurallarının bize bastırdığı şeyler ama aforoz edilicem o yüzden demiyorum. fistan, abi o eski kız arkadaşına bi şekilde eğitmenler isimli filmi izlet:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...