kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben biliyorum kim olduğunu, en azından tahmin ediyorum ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 herkes aynı anda mutlu olamıyor.. sırası gelene galiba mutluluk mutluluklar ha arkadaşlık mı aşk mı derseniz durup düşünmek lazım derim ısrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şeytandır şeytan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 birgün ben geitrcem natalya oreroyu,açtırcam threadı,duymayan kalmasın dogmeat bana sabah akşam neyse. <3 natalya orero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Aşka nasıl hayır denebilirki. Bir kere hoşlandıktan sonra ne kadar unutmalıyım, ilgilenmemeliyim deseniz de kalbiniz devamlı aklınızdan bağımsız çalışır ve bir şekilde onun yanında bulursunuz hep kendinizi. Sonuçta arkadaşını kaybetmişsin, tepki görmüşsün ama aşk işte, beklenmedik şekillerde olabiliyor. Böyle durumlarda çevrenizdekilere düşen mutluluk dilemektir ve destek olmaktır kanımca. Mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 DoGMeaT mimkin degil diyorum sana sadece oreiro benimdir benim kalacak, nişan hazırlıklarına başlamak için gün sayıyorum. Bi yandan ispanyolca ögrenımım suruyor nıhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şeytan içinizdeki özgürlüktür efenim. çıkarın onu çıkarın. şaka yapıyorum diyim de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben de sirkten noella'yı kaçırıcam.. da aslan maslan var korkuyom! maazallah çiğ çiğ yer.. kafamı falan gopartır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 fistani fizban olarak algilayip hayretlere dusuyodum ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bu arada dynamick te bana yaziyo galba ya emin olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ooovo patide çarpık ilişkiler söz konusu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 aslında belki hatılar belki hatırlamaz pati kapanmadan önce fistan ı öyle pek sevmezdim. ara sıra da kapışırdık (tanışıklığım falan yok, yalnızca forum ortamından). ama pati kapandı açıldı. şimdi bi gıcıklığım yok ona karşı o yüzden objektif olacak söyleyeceklerim. neyse... bütün yazılanları okumasam da, başlığın açılma sebebini kavrayabilecek kadar okudum. en başta alatariel in de söylediği sebepler (en yakın arkadaşının eski erkek arkadaşı olması, yasak kavramı) zaten (şahsi düşünceme göre) burada aşkı başlatan en önemli olgu. ha fistan a karşı bişey hissetmezdin değil demek istediğim, belki yine hissederdin ama bu hissettiğin şeyin aşk olmasını sağlayan aradaki engellerdir. uzatmak istemiyorum sanırım kısa ve öz aşk olayındaki görüşüm. ikinci olarak ise alateriel, yine bence, keşke buraya yazmasaydın bu olayı. bilmiyorum belki paylaşmak istedin falan ama ne bileyim konuşuldukça eskir bazı şeyler. amacı da anlayabilmiş değilim o ayrı mesele ama, ennihayetinde birşeyler başlamış umarım devamı gelir, e aşk bu başka şeye benzemez. kolay gelsin ve de mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bence diğer kızlar fazla abartmış.. aşıksan aşıksın dostluğun bitmesine sebep mi bu? gereksiz olay çıkarmışlar.. Size keyfinize ve mutluluğunuza bakın bence =) mutluluklar hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 lol..duymayan kalmasın biz birine kazık attık çok feci..nihohoho.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: bence diğer kızlar fazla abartmış.. aşıksan aşıksın dostluğun bitmesine sebep mi bu? gereksiz olay çıkarmışlar.. abi dicem bunlar burjuva ahlak kurallarının bize bastırdığı şeyler ama aforoz edilicem o yüzden demiyorum. fistan, abi o eski kız arkadaşına bi şekilde eğitmenler isimli filmi izlet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: ADRIAAAAANNN!!!!!! bu hangi filmdendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 rocky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ama bildiğin gibi değil Louis Fernando! Konuşma TIŞK...! böhüüü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Pati saadet zinciri olmuş burada. Başta konu sahiplerini ve madeni cesaretini 2. sayfadan itibaren ilan-ı aşk ederek gösteren bütün pati sakinlerini kutlarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 @aquila: hangi rocky o abi ? bi "DRAAGAAA " diye bir bağırış vardı rocky 4'te ama ? ivan draga mı dragon mu öyle bir şeydi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ivan Drago, Rocky 4'deki rus boksörün adı. rocky'nin adriaaaann diye bagırması ise rocky 1'in sonunda başlayıp seriler boyu süre giden bi olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya ilk sayfaya bkatım bi de bu sayfaya. bişi yazasım gelmedi naptınız : / kızlar için yasak yoktur, cazip vardır ın bir kanıtı daha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bunun biraz hafifi de benim başımda var. mutluluklar size de. güzel şeyler bunlar. ayrıca diziyi merakla takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 nicee mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 baov super :D teprik ettim "keah"den anladıgım kadarıyla koç lisesi geçmişi var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar