MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 sabah 8 de gördüğüm korkunç haberi sizlere aktarmak istiyorum. http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?q=1&c=1&i=40393&Bu/ac%C4%B1ya/y%C3%BCrek/dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yazacak birşey bulamadım ya, rezalet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 45 kişilik kapesitesi olan otobüse 63 kişiyi nasıl bindirirsin.yavrucakları 3 er 3 er oturtmuşlar şerefsizler heralde.bide hatalı sollama.Bu resmen ölüme davetiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kimbilir ne kadar mutlulardı yola çıkarken...Hayat böyle , ölüm heryerde. Böyle anlarda tanrıya isyanım katlanarak büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 düşünsenize çocuğunu 12 saat önce el sallaya sallaya güle oynaya yola gönderiyosun.12 saat sora aynı yolu cenazesini almak için gidiyosun.Çok KÖTÜ Çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6331922.asp?gid=180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 offf çok fena ailelerinin durumunu dusunmek bıle ıstemıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan ve Buyuran, kendisine ulaşan son bilgileri basın mensuplarına açıkladı Buyuran, şunları kaydetti: Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30. Yaraların 4'ünü Konya, 3'ünü Kayseri'deki hastanelere sevk ettik. İzmir Valisi ile de irtibata geçtik, kendisi de Aksaray'a geliyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri uçakla İzmir'e nakledilecek. bu açıklamaya bakın sadece 62 kişi ölü ve yaralı var sonra İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, kendilerine gelen bilgilere göre otobüste 3'ü öğretmen, çoğu ikinci sınıf öğrencisi olmak üzere 46 kişi bulunduğunu, bazı velilerin de geziye katıldığını söyledi. Aydoğan, ikisi kamyondakilerden olmak üzere kazada toplam 32 kişinin öldüğünü öğrendiklerini belirterek, otobüste 3 öğretmen ve çoğu 2. sınıfta okuyan öğrenciler olmak üzere 46 kişinin bulunduğunu kaydetti. işte bu açıklamayı yapan insan İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ! [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 14:51 tarihinde, MoMo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 O velilerin şu an ki durumunu düşününce içim acıyo,o kadar çoçuk:((, büyük ihtimalle ya otobüs ya kamyon şöförü uyuya kalmiştir,yazık ya o kadar çoçuk o yaşta. Evet verilen bilgilerdede bariz yannişlik var toplamda 62 kişi ölü ve yarali bilgisi verilmiş önce,sonra otobüsde 46 kişi var denilmiş,yoksa geri kalan 16 kişi kamyondamıydı? Eğer öleyse de şaşırmam,artik hiçbişeye şaşırmıyorum bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Arkadaşım annesiyle birlikte vefat etti bu kazada.. Annesinin öğretmen olduğu okulmuş galiba.. off [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 15:55 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Başın sağolsun pru çok üzüldüm :( Herkese ehliyet veriyorlar bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 çok kötü ya, . ölenlerin çocuk olması ayrı bi üzüyo insanı. prudent başın sağolsun. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 16:31 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Başın sağolsun Prudent, Allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 @PrudenT başın sağolsun Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Böyle kadere tüküreyim e mi. Başın saolsun Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 allah yakınlarına sabır versin falaket ingilterede bunun gibi bir kaza olmuştu sanırım karayollarından sorumlu bakan istifa etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 6 mayısta bizimde kapadokya gezisi var umarım bu tur kadar dikkatsiz bir tur düzenlenmiyordur.. Allah rahmet eğlesin.. dikkatsizliğin sonucu ortada:( Allah yakınlarına sabır versin başın saolsun pru :( [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 16:49 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 çok kötü be..başın sağolsun pru =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 prudent başın sağolsun ya çok kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ağlatır insanı bu bu da videosu edit: insanların ağlaması falan değil, çocukların bu seneki 23 nisana hazırlıkları... [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Haberi duyduğumda inanamadım. 33 kişi ne demek ya olacak iş değil. Ayrıca o otobüse haddinden fazla yolcu neden tıkıştırılıyor? Çok yazık,ailelere Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 teşekkürler hepinize, gerçekten zor.. :/ [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 23:31 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mekanları cennet olsun hepsinin. Allah sabır versin ailelerine.. O dakikaları..kimin cocugunun ölüp kimin yaşadıgını bekleyen velileri düşünemiyorum bile. Allah sabır versin herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yeni öğrendim, kafası koparak ölmüş. iğrenç, çok kötü bir şey. bütün gün okulda ağlamamak için zor durdum, bütün bina onun resimleriyle dolu. çok kötü :(.. ilk kez beyazlar yakışmadı sana be gülbin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar