Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FACİA!!!

MoMo

Öne çıkan mesajlar

Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan ve Buyuran, kendisine ulaşan son bilgileri basın mensuplarına açıkladı

Buyuran, şunları kaydetti:

Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30. Yaraların 4'ünü Konya, 3'ünü Kayseri'deki hastanelere sevk ettik. İzmir Valisi ile de irtibata geçtik, kendisi de Aksaray'a geliyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri uçakla İzmir'e nakledilecek.

bu açıklamaya bakın sadece 62 kişi ölü ve yaralı var sonra

İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, kendilerine gelen bilgilere göre otobüste 3'ü öğretmen, çoğu ikinci sınıf öğrencisi olmak üzere 46 kişi bulunduğunu, bazı velilerin de geziye katıldığını söyledi.

Aydoğan, ikisi kamyondakilerden olmak üzere kazada toplam 32 kişinin öldüğünü öğrendiklerini belirterek, otobüste 3 öğretmen ve çoğu 2. sınıfta okuyan öğrenciler olmak üzere 46 kişinin bulunduğunu kaydetti.

işte bu açıklamayı yapan insan İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ!

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 14:51 tarihinde, MoMo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O velilerin şu an ki durumunu düşününce içim acıyo,o kadar çoçuk:((, büyük ihtimalle ya otobüs ya kamyon şöförü uyuya kalmiştir,yazık ya o kadar çoçuk o yaşta.
Evet verilen bilgilerdede bariz yannişlik var toplamda 62 kişi ölü ve yarali bilgisi verilmiş önce,sonra otobüsde 46 kişi var denilmiş,yoksa geri kalan 16 kişi kamyondamıydı?
Eğer öleyse de şaşırmam,artik hiçbişeye şaşırmıyorum bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...