ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ben dedim şşşştt diye bak duydu işte. Ayıkla bakalım pirincin taşını. *!Bir küçük çuval pirinç uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 süper olcak bu film tartışma filan da yaratmazlar umarım yaratmamaları gerek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 her nasıl olduysa imdb'yi açabildim de izleyici puanlaması pek iç açıcı değil: 6,5'ta filan. vasatın altında çıkmasa bari..[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 cable guy mıydı neydi, jim carrey'nin o filmi hariç tüm filmleri süperdi bana göre. o filmden hiç bişi anlamamıştım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 cable guy'ı izlemedim de izlediğim tek kötü filmi me, myself & irene çok çok cıvıktı ya .. ace ventura'daki o cıvık hava da yoktu başka böle kötü bi cıvıklık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yahu sam bu film amerikada nerdeyse matrix'i yakaladı ilk haftada diyolardı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 burda ne zaman çıkcak bilgisi olan vamı?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ace ventura dedimde jankis ile fizban '76larda kalma bisiler hatirliolar mi acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 beyler siz olayın farkına varmadınız galiba bir kişi yazmış sadece Tanrıyı Morgan Freeman oynuyor ya bu adamlar gene kendileriyle dalga geçiyorlar (tanrı zenci! Ayrıca hepimiz hala zenciyiz :) ) fragman da gördüğüm 7 parmak olayından sonra bittim. Bir de film türkiye de ne zaman gösterime girecek ?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Süper film olcağa benziyor.. Bide afişi böle bulutların üstünde yatan adam ya parmaı kaldırmış havaya çok ii poz ya ( onun orjinalide var dimi ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: HellHound, 14 June 2003 16:50 tarihinde demiş ki: ace ventura dedimde jankis ile fizban '76larda kalma bisiler hatirliolar mi acep :P mmm some old times :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lol bu film aşırı derecede eleştirilir.. hem de boku çıkar sölim[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Cable Guy güzeldi yaa nesini sevmediniz??? Bu filmde yine bir J.C. klasiği olucak hepimize hayırlı olsun.... Truman show dan sonra pek iyi bişey yoktu zaten....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 26 eylül de tr giricek gösterime[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yuh Eylül mü[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 i've got the pover gibisindende bi müziği var.bu film harbi harbi çok süper bi şey bence,fragmanında bile koptum[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 elesso ya katılıyorum, sırf fragmanında koptum ben, bayaa komik bi filme benzio, zaten Jim Carey komedi filmi yaptımı yıkılıyo... ıyk sonu iirenç oldu[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Çoktandır 7 parmak olayına güldüğüm kadar gülmemiştim ha. Bence güzel bir film olucak[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 walla jim carrey ortalığı süpürücek böle tozu dumana takıcak bu filmle. sora yine bi jim carrey furyası başlicak hatta görürsünüz.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 gelsede gitsem ya canım çekti baya bi sinema gazı var bu aralar bende..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: HellHound, 13 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki: Jim Carrey kabiz olduktan sonra bir dandik kamerayla tuvalette nasil ikindigini cekse yine izlerim, yine izlerim, hatta divxini indirip yine izlerim +1500 cable guy, ace ventura, truman show, dumb and dumber.. hepsi birbirinden güzel.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 heh ne zaman geliomuş ya gelsede gitsek ne güzel :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ahaha sız ızleyemeyın aldım vcd sını hemde manyaq kalıte dsad ızlıycem ak$ama :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben izledim süper bişey ya.. Jim Carrey diyorum başka birşey demiyorum :) mauha yalnız tam komedi değil arada duygusallık ta katmışlar.. ps:en beğeniceğiniz sahne eminim ki bruce ın haber kanalındaki tiple dalga geçmesi olacaktır =P neyse daha fazla yazmimm :p[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Kazaa için: Bruce.Almighty.SVCD.TS-Centropy CD 1 Bruce.Almighty.SVCD.TS-Centropy CD 2 CD1 793 MB CD2 759 MB kamera çekim ancak azimin zaferi, adam kamerayı hiç sarsmamış ve tam ortadan çekmiş, görüntü ve ses gayet güzel[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar