Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 erol buyukburc programda delleniyo.ilk baslar çok bomba deil ama 1 dakkadan sonra enrage oluyor http://www.youtube.com/watch?v=7TeWoOJHCks [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 22:22 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ahahaha Berserk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Oha süper yaa. :D :D Ama biraz numara kokuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Eğer gerçek ise ; ne kendini beyenmişlik , diyip geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 orda bide makina da medya arkası var erol büyükburç un yanda sağda çıkıyor onuda izleyin üzerine iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yazık ya :( kaç yaşında bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: Eğer gerçek ise ; ne kendini beyenmişlik , diyip geçiyoruz gerçek gerçek o program oldugunda bi ara tam bakıodum ki erol büyükburç çıldırdı bende orda semih saygıneri izliodum o arada.. tam kendini beenmişlik yani tmm iyi bi sanatçı ama genede o kdr kendisini yırtığ dellenmesine gerek yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 öyle ama. rast gelmiştim 2-3 programdan beri sitem ediyodu en sonunda dellenmiş. haklıda. numara diyen arkada$ adam elini kesiyor daha numarasımı var? 23569289 senelk sanatçı. herif 10-15 yıllıklarla bir tutuluyor. haklı olarakda sitem ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 programin adini, ne ise yaradigini bilmesemde, hakli gibi gözüküyor adam bunca yillik sanatciya orada öyle yapmislarsa ayip olmus bir de eleman laf sokuyor normaldir cildirmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ne yapmıslar bu adama böyle cıldırmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kendini beğenmiş evet ama reyting işini iyi bilirim derken hem uyguluyor hem söylüyor,tebrik ettim kendisini en azından dürüst :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kendini beğenmiş dediğiniz adamın geçmişine bir bakın bırakında beğensin, boş biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yalnız behzat'a da helal olsun o kadar lafı yedi ama genede saygısını bozmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu adam kızını kaybedince sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Evet bu kendini beğenmişliktir hatta reyting için onurunu hiçe saymakta denilebilir ve yaptığı tamamen boştur.Madem sallanmadığını düşünüyorsun o platformda işin nedir?Ben olsam sessiz sedasız giderdim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 reyting meselesi. diger kanallarin ana haber bulteninin gectim, program su an paticikde bile konusuluyor. demek ki basarili bir girisim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 piskolojik bir sorunu var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 hakli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kafam girsin tv ye ve tv nin başımıza çıkarttıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yuh, erol buyukburc sarki soylerken tv yoktu lan, ne basimiza ciktigindan bahsediyosun, ayrica kimsenin basina ciktigi yok, programdakilere adamin isyani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o programi izlemedim oyuzden ne oldugunu bilmiyorum ama Erol Büyükburç gibi bir sanatciyi gercekten saksi yerine koymuslarsa sinirlenmekte hakli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 adam sinirlenmiş belli ki, kendini kontrol edemeyince de komik olmuş ama söylediklerinde haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Yazık, koskoca adam kendini rezil etmiş... Büyük bir sanatçı olabilir, eyvallah, ama kalkıp da böyle saçma sapan esip gürlemesi en fazla komik olmuş bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 saksı abi adam naapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bence haklı eğer dedii gibiyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar