phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nigth elf pally ıcın talent agacı tavsıyenız nelerdır her yere baktım ama pek ıcım ısınmadı bu arada tank olarak dusunursek super olur.. **simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nigth elf paladin kalmadı blood elf verelim? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 30 assasination 31 affliction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 daaark naptın abi ahahaha ama adam çok hasta yanlış yazması normal :) sam sölesene evladım bişiler bak adam paladin build istio. ırkın ne önemi var ırkçılık yapmayalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Benim Tauren Paladinim var cok memnunum sahsen taletlerimi birazini Frosta Kalani full Assasinationa verdim manyak oldu http://www.youtube.com/watch?v=krJGpF0_TrQ [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:39 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:46 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:46 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 oo assasin/frost tauren pally kraldır, sthealtten cıkıp tek atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Zuhahah ne dalga geçiyorsunuz adamla yaw :P Ayrıca nereye taktığınızıda anlamadım night elf kısmınamı tanklık kısmınamı yoksa her ikisinemi =) Dıhla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 pally = paladin buna taktılar kanımca birde horde night elf demis onuda daha yeni caktim heueheu [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 18:50 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Cuce tek atar deyince aklıma ventteki 70 e kasma günlerindeki konuşmalar geldi :P Outland maplerindeki büyük(Gurulun bebeleri,reaverlar falan) elemanları görünce kaçınla kaçın "TEK ATAR GELDİ" derdik :p [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 19:35 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yav arkadaslar yanlıs yazmısım ıste:D:D blood elf paladin demek istemıstım:D:D [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:26 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hem horde diyor, hem night elf diyor, hem de pally diyor. birbiriyle alakasız şeyler. sanırım night elf değil de blood elf kastetti. edit: ben post atana kadar söylemiş zaten. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:24 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu arada ad3m verdıgın lınkı yenı gordum kullanıcam ınsallah.. -tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bu build ile aynı prot warrior gibi etkisiz eleman oluyorsun ama sadece tanklık yapabilirsin öyle istemiştin =) Karma build istiyorsan prot/retro gidebilirsin çok fazla paladin bilgim yoktur yalnızca mahcup olmaman için okuyarak verdim işte ama iyi bir prot warriordum zamanında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben de anlayamadım horde, night elf, paladin üçlemesini. bone'un mesajından sonra çaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 harbi annamadın mı yau =). Ben imdi ally kısa cücemsiz kıllı eyler desem gnome anlamıcan mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 valla benim söylediklerimle alakasını anlayamadım :) ama dediklerinden gnome değil dwarf anlaşılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: oo assasin/frost tauren pally kraldır, sthealtten cıkıp tek atar boynuzla ambush 5k vurdu gecen bizim prieste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 lol boynuzla ambush fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o ayaklarla esas kickle one shot aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tauren kick : (rank 1) silences the target until relog / respawn =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar