Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horde nigth elf pally

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nigth elf pally ıcın talent agacı tavsıyenız nelerdır her yere baktım ama pek ıcım ısınmadı bu arada tank olarak dusunursek super olur..

**simdiden tesekkurler
Mesaj tarihi:
daaark naptın abi ahahaha
ama adam çok hasta yanlış yazması normal :)
sam sölesene evladım bişiler bak adam paladin build istio.
ırkın ne önemi var ırkçılık yapmayalım. :P
Mesaj tarihi:
Benim Tauren Paladinim var cok memnunum sahsen taletlerimi birazini Frosta Kalani full Assasinationa verdim manyak oldu

http://www.youtube.com/watch?v=krJGpF0_TrQ

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:39 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:46 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:46 tarihinde, onurdolar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pally = paladin buna taktılar kanımca

birde horde night elf demis onuda daha yeni caktim heueheu

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 18:50 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Cuce tek atar deyince aklıma ventteki 70 e kasma günlerindeki konuşmalar geldi :P

Outland maplerindeki büyük(Gurulun bebeleri,reaverlar falan) elemanları görünce kaçınla kaçın "TEK ATAR GELDİ" derdik :p

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 19:35 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yav arkadaslar yanlıs yazmısım ıste:D:D
blood elf paladin demek istemıstım:D:D

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:26 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hem horde diyor, hem night elf diyor, hem de pally diyor.
birbiriyle alakasız şeyler.

sanırım night elf değil de blood elf kastetti.

edit: ben post atana kadar söylemiş zaten.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:24 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu build ile aynı prot warrior gibi etkisiz eleman oluyorsun ama sadece tanklık yapabilirsin öyle istemiştin =)

Karma build istiyorsan prot/retro gidebilirsin çok fazla paladin bilgim yoktur yalnızca mahcup olmaman için okuyarak verdim işte ama iyi bir prot warriordum zamanında :p
  • Yeni Oluştur...