LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 "It’s not just the best superhero movie ever made, it’s one of the best movies ever to show up in a theater." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o nasıl bir gülüştür allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Topic'in ilk açıldığı zaman Joker'e edilen laflara bakıyorum bir de sonlardaki Joker için edilen övgülere, aklıma söyleyecek tek cümle geliyor; BU NE LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 baya saglam olucak gibi hayal kırıklıgı olmaz ısallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kötü olabileceğine ihtimal vermiyorum ben. Çok zor yani hayal kırıklığı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kotu cikmasinin imkani yok artik. Butun unlu elestirmenler, ve premiere'de izleyenler filmi yere goge sigdiramiyor. 100/100 veren var. Heath Ledger'in kesinlikle oscar almasi gerektigini soyluyorlar. En iyi Villian ilan edenler var. Filmin aksiyon sahneleri, yapisi, bastan sona tamamen kusursuz diyenler var. IMAX experiance ise muhtesemmis. Ben biletimi aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 thedarkknight sitesinin girişinde de olan trailerdaki ve sonra sitenin açılışındaki joker kahkahası batman 1'de jack nicholson'ın sesi mi, yoksa direk heath ledger mı? oha süper joker kahkahası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Uzun süredir, sinema hayvanları yüzünden sinemaya gidemiyordum, bu çok iyi olacak, orucumu bozucam resmen. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 topic ilk açıldıgında heath ledger için saçmasapan şeyler yazanlarada kapak olsun. film gümbür gümbür geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 "hit me come on hit me" nasıl bir sestir dönüp dönüp izliyorum muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bazı yerlerde Jack Nicholson'a benzettim adamı, o come on hit me sahnesi de o tip yerlerden biri. Elbette kendine özgü bir karakter yaratmış. Ama bazı yerlerde Jack Nicholson'u andırması, güzel bir nostalji duygusuna neden olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 of izlemek istiyorum çok fena be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Joker en sevdiğim kötülerden biridir.10 kere izlerim ben bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Jack Nicholson'i nerde andirdir ya, ikisininde Joker karakteri olmasi olmasin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bazuka atışı ve kafayı camdan çıkartma sahnesi süper olmuş ya. Ses tonu olarak beğenmesem de (kahkasını demiyorum) çok iyi olmuş Joker, bu arada two-face'in de two face halini göremedik daha nolucak acaba görücek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 "film icin soylenecek geriye kalan tek soz 4,591 kisiden 9.7 aldigidir imdb'den. top 250'de an itibariyle dorduncu sirada. tamam belki ilerliyen vakitte bu puan dusecek, ama hic bir zaman, baska hic bir superkahraman filmi bu notu bir daha gormeyecektir." "imdb top 250 listesine 4 numaradan giren filmdir, dehşetlere kaptıran, hayretler ettiren filmdir...tüm zamanların en iyi süperkahraman filmi olacakmış gibi görünüyor..." ne filmmiş abi ya şimdi açıp izlemek istiyorum o derece... ama 1 ay izleyemeyeceğim gibi gözüküyor... LathspeLL said: Jack Nicholson'i nerde andirdir ya, ikisininde Joker karakteri olmasi olmasin? :D e tamam sonuçta ikisi de Joker oynuyor ama bazı sahnelerde direk Jack Nicholson'un Joker rolüne benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Türkiye' ye geldi mi? Sitelerde vs göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 istinye parkteki sinema 25 indeki gösterimine ön satış yapıyodu geçen gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha ulan ben bugün gelio sanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://movies.nytimes.com/2008/07/18/movies/18knig.html?8dpc film hakkında bir review kanım kaynıyor resmen, hadi laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ağzımın suyu aktı ya. 2-3 kere izlenip ardından 720p'si çıktığında yine 2-3 kere izlencek bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 posterler inanılmaz olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ilk posteri istiyorum O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2 tane poster ısmarladım ben valla. direk çerçevelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nerden nerden nerdennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar