Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Jack Nicholson'dan sonra bu Joker hakkaten şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eski seride öldü saysalarmış keşke. :( ben ilk iki filmin atmosferinden başka birşeyi yakıştıramıyorum halen. gotham city tam anlamıyla gotik bir çizgiroman şehri gibiydi. oyunculuk ve karakterler gene öyleydi. neyse bakacağız artık ama joker'in tipi ve devamlı asık suratı olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dark knight ismi aşırı cheesy olmus yanlız : motosikletten de starwars pod racer sesi çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İgrenç olmuş ya tek kelimeyle igrenç. Ayrıca youtube'deki yorumlar kafamı attırdı; yok gotham city aynen böyle olmalıymış yeni joker eskisinden kat kat daha karanlık ve gerçekciymiş. Adama sorarlar, hiç mi orijinal batman çizgiromanı okumadınız denyolar... Edit: Yuha yanlış biliyormuşum orijinal joker aslında aynen bu trailer'deki gibiymiş, yine de hoş olmamış biz güler yüzlü joker'i seviyoruz tim sale'ın joker'ini değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Asteroth said: Jack Nicholson'dan sonra bu Joker hakkaten şaka gibi. Şaka gibi? Bence muhteşem. Gerçek joker budur. Harika bir film geliyor. Jack Nicholson'da iyiydi ama konsept farklıydı. Bu çizgi romanda ki piskopat Joker'in aynısı. Çok harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 batmanin yeni kostumünü begenmesem de yönetmen chris nolan ın çizdigi yol tim burton dan farklı. daha gerçekçi ve daha modern bir batman fakat aynı zamanda batmanin frank miller in çizgi romanlarına uygun. jokerin gerçegi kesinlikle böyledir.ve eminim izledikteen sonra jack nicholson u sevenlerde sevecektir. fragmandan anladıgım kadarıyla batman joker karşısında gerçekten zor durumlara düşecek.tahminim sevgilisi ölecek ve fragmanın en sonunda batman vuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Rachel niye deismis ki.. :/ katie iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Arkadaşın da dediği gibi Frank Miller joker'i olmuş ve bence şahane olmuş. İlk filmin karanlık havası ve gerçekçiliğini bunda sürdürmüşler. Dört gözle bekliyorum batman hayranı olarak. Bol bol child abuse gibi, violant rape gibi sahneler koyarak batman in görevinin ulviliği daha da ön plana çıkarılmalı hatta. Gotham'ın kokuşmuşluğu artık eski batman filmlerindeki gibi birkaç hayduttan öte olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Jim Carrey nin Joker karakterinin eline su bile dökemez bu joker abi evsiz gibi resmen Joker dediğin şatafatlı falan giyinir bu ne ya şu tatlılığa bakın yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 nasi yani? Joker Riddler arasinda bi karismami yasadik :) Film bence super olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Joker değil o. Yazıyor bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 GwindonSurion said: Jim Carrey nin Joker karakterinin eline su bile dökemez bu joker abi evsiz gibi resmen Joker dediğin şatafatlı falan giyinir bu ne ya şu tatlılığa bakın yirim naptın ya ehehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi dün adamın konusunu sildim,aynı şeyi yazmıştı yine.Msn'den de anlatmıştım doğrusunu ama görmemiş sanırım :D Ne yaptın be abi hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 acc u kapatıp gidiyorum bys sdfsdgsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Filim güzel olcak bence. Fakat Joker'den pek umutlu değilim. Jack Nicholson veya çizgi romanla bir karşılaştırma filan yaptığım yok. Sadece genel olarak çok yapay geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Joker karakterini oynayan Heath Ledger dün ölmüş :S BBC Turkiyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Geçen gün I Am Legend'a gittiğimde öncesinde böyle 6-7 dakikalık bir fragman gösterdiler. Bütün banka soygununu vermişler bildiğin, ne Batman gözüküyor ne Joker, sadece en sonunda Joker çıkıyo ortaya, "What does not kill you, makes you...stranger." dedi, beni benden aldı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 E bir dakika şimdi, adam ölmüşse, proje yeniden mi başlayacak, yoksa çekimler tamamlandıktan sonra mı göçtü nam-ı diğer Joker'imiz? Ne olacak şimdi? Edit: Hımm, şöyle bir okudum haberleri, anladığım kadarıyla proje tamamlandıktan sonra ölmüş aktör. Yazık yalnız, gerçekten çok genç yaşta gitmiş adam. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 proje tamamlandıktan sonra öldü,yani film piyasaya çıkacak ama işin asıl üzücü yanı,Heath Ledger'in 2 filmlik daha sözleşmesi vardı.Yani 2 devam Batman filminde de Joker olacaktı,bu bayağı kötü oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Jack'den sonra Joker karakterini ustlenerek bir çok eleştirinin ortasına düşeceği açıktı. Nazar değdirdiler çocuga :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 cok enteresan, ailesine dava acılıyomu bole bi durumda acaba kontrat bozuldugu icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tabiiki açılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi adam öldü,gitti,bitti. Burada parayı değil elindeki harika bir oyuncuyu kaybetti stüdyo,Heath Ledger sayesinde kim bilir daha ne kadar para kazanacaklardı? Asıl kayıp o yoksa sözleşme parasından kime ne ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahah bunu oynamak lazım çıkınca! ya filmde de olsaydı keşke harlequin.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar