Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evt o benim. Yukardaki arkadaşta egom ve film gurusu olmam imdb'nin beyaz kıçını tekmeler lanet olsun harikayım diyenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yoo oyle bisey demiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Laorx said: şunuda anlayamadınız ya, fan man fln alakası o filmin yüksek bir rate almasının. Ne filmler gördüm canım fanboi'larınız yerin dibine sokmuş filmi görünmüyo hiçbiryerde. Oldu. Fanboy etkisi "+2 to all" değildir. Film kötüyse o artı hemen eksiye döner, "lan canım karakterimize böyle dandik film olur mu" + hayal kırıklığı sebepleriyle. Mesela 6 alacak film 5 alır, 8 alacak film de böyle 9 alır. "Fanboyluk" dediğimiz şey de "hepsi üye oldu herşeye 1 bastı betmene 10" şeklinde değil, zaten Top 250 için regular voter olma şartı var, ayrıca herkes bu kadar şikeci denyo değil. Batman'den hoşlanmak ve az çok tanımak bile bilinçaltı +0.5 demek çoğu bünyede, bunu demek istiyoruz. İsimsiz bir karakter için birebir aynı kalitede prodüksiyon yapsan 8-8.5'tan yukarı kesinlikle çıkmaz. Fan etkisi yok diyenlere basit iki şey sorayım, daha rahat anlarsınız belki durumları; - Shawshank ve Godfather'ın sittin sene değişmeyen puanları neden Dark Knight'dan sonra birdenbire 0.1 puan düştü? - Aşağıdaki tabloyu başka nasıl açıklardınız? Film / Yılı / Oy sayısı Shawshank / 1994 / 385k Godfather / 1972 / 325k Godfath.2 / 1974 / 190k Dark Knt. / 2008 / 300k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Zaten benim anlatmak istediğimde o ama anlatamadım bknz:Batman forever demişim. Fan'lık puanı düşürür, yükseltir ama TDK'ın puanına "fanboi'lar abamışlar hehe" düşüncesine karşı çıkmak istiyorumda anlatamıyorum. Ben vermişim 9 puanımı, olduğu yerdende memnunum TDK'nın. Usul usul kaçıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/darkknightawards.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yaşın18den BÜYÜKSE ARA ... vardı eskiden Fotomaç'ta, o geldi aklıma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 boyle 27 tane filan batman filmi yapsinlar, dahada fazla olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hd si düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Evet hazir, gece izlicem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tamam da o boyutlar ne ki şimdi? neye çekicen onu ki ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çekip dvdye yazcan direk daha 27 tane çekebilebilmesi için bütün efsane diyalogları tek filmde kullanmamaları lazımdı, o zamn da bu film olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Izledim 720p olarak. Tekrar soyluyorum bu film bir efsane, inanilmaz bisey. Bir hero filminden cok ote. Asmis bisey. Ayrica IMAX sahneleri, 720p'de bile acaip farkettiriyor, bu ne netlik, bu ne cozunurluk. Doydum ya filme. Defalarca izle simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi 720p si bile 7gb =( neye çekeceksin hoş çeksende hdtv im yok izlemelik.Anca pcden izleyip silersin o da koyuyor adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Valla cekmem dvd'ye, dursun HDD'de yillarca. Dual-layer'a yuklenebiliyor sanirim. Olmazsa mkv splitter programlar varmis. zZz komik ya dark knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 forgiver said: çekip dvdye yazcan direk daha 27 tane çekebilebilmesi için bütün efsane diyalogları tek filmde kullanmamaları lazımdı, o zamn da bu film olmazdı niye? efsane diyalog kotasi mi var batmanin? butun dedigin nedir? bilmedigim bir batman efsane diyaloglar kitabi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hehe topiğin başında ondan jokermi olur demişler eheuheuh şimdi herkes hayran :D rahmetli iyi oyuncuydu ama şey mesela ben pek gülmedim çizgi filmlerinde ve okuduğum bir kaç çizgi romanda daha komikti joker, burda çok karanlık bir film olmuş, güzelde olmuş ama bilmiyorum. bende oyunculuktan anlamam pek. filme 8 verirdim ama asla 1. film olamazdı. ben görüntüleri fln geçtim müzik güzeldi sondaki ona 8 verirdim çok gazdı askdask edit:ogreye dönüşüyormuyum ne? sürekli ben bende ben ben ben ben zzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İstikrarlı bir denetimin hiyerarşisinde kol gezen periyodik maruzatıyla rasyonel bir kademenin içine sızan,amansız bir münakaşaya prim veren spesifik dürtüleriylede rassal bir mertebeye ulaşmış rölatif bir bütünleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Film muhtesem..oyuncular muhtesem...oyunculuk muhtesem.. Film kotu diyenlere geliyor..Unclefucker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bende geçenlerde izledim.ilk filmden 10 kat daha güzel olmus.her yönden dolu dolu bi film.aksiyon dersen aksiyon var.oyunculuk var.aşk var.beklentimin cok ustunde bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Nihayet bugün itibariyle izleyebildim. Diyebileceğim tek şey IMDB notunu sonuna kadar hakeden film oluşudur. Defalarca beklediğim şeylerin tersi çıktı. Bazı spoilerleri istemeden okumuş olsam da filmin her karesi benim için süpriz olmaya devam etti. Herşeyden önemlisi film bir ÇR uyarlaması yada superhero filmi değildi. Finali de bunu göstermekte. Terkedildi, dövüldü, en güvendiği insanların ihanetine uğradı. Dahası bunu biliyordu. Öve öve sabahlara dek sürdürebilirim ama arkadaşlar az bile söylemişler. Joker'e filmin yarısına dek yapaylık duydum ama filmin 2. yarısından itibaren bir anti hero'dan filmi domine eden aktöre dönüştü, resmen rol çaldı Batman'den. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dvdsi geçen hafta piyasaya çıktı beklediğimden çok çok daha iyi kalitede bir dvd,ekleri pek doyurucu değil benim için fakat görüntü ve ses kalitesi dvdlerde az rastlanan kalitede :) Alın,aldırın kıymayın paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kiysinlar mi kiymasinlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 orijinal kopya alın dıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar