sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 0ne said: tim burton ölsün: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "Bu tip sinemalarda gösterilen filmler, insan gözünün görüş alanına ve insan gözüyle aynı konuma sahip iki objektifli kameralarla çekilir. bu objektiflerden alınan görüntüler iki film şeridine aynı anda kaydedilir." IMAX böyle birşeymiş, eksisozlukdan buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bugun istinye imax saat 18:30 seansına boş bi biletim var elimde, ilgilenen olurmu, elimizde patladı bi arkadaş satınca, aldıgımız fiyattan satabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Law said: "Bu tip sinemalarda gösterilen filmler, insan gözünün görüş alanına ve insan gözüyle aynı konuma sahip iki objektifli kameralarla çekilir. bu objektiflerden alınan görüntüler iki film şeridine aynı anda kaydedilir." IMAX böyle birşeymiş, eksisozlukdan buldum. Bunu yazan arkadas ucmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 21:45'te bodrum cinemarine'deyim, tatilde olan arkadaşlar varsa belki rastlaşırız. :) bilet ayırmıyorlar, bitmez umarım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 12:30 Viruslen beraber istinyedeyiz en arka orta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 arcadium cinebonus türkçe dublaj getirmiş ne gerizekalı insanlar bunlar ya böyle bi filmi ne diye türkçe dublaj getiriyorsun sadece cuma cumartesi 24 te orjinal ses. allah belalarını versin. evime yakın tek sinema salonu da yalan oldu :P gerçi gece gidebilenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Arkadaşlar katil Batman'in uşağıymış. //Werewolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 of topik ama dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Queen ve iki arkadaşımla birlikte yeni izledik ve eve geldim şu anda. Diyebileceğim tek şey sonuna kadar hak ediyor #1'deki yerini. Hak ediyor abicim. Bu bir Batman filmi değil, bu film bambaşka bir film. Abartıldığı kadar var. Heath Ledger zaten başlıbaşına efsane olmuş. Daha iyi olamazdı sanırım. Kurgu zaten bambaşka olmuş. Nolan gözümde tanrılaştı sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dun Batman Begins'i izledim. Kesinlikle ilk Batman'den daha iyi. Ama sonlara dogru baya hata farkettim. Yani teknik hata, kurgusal hata falan. Yarin Dark Knight'ida izliim yorumumu yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Quel-Thul said: bugun istinye imax saat 18:30 seansına boş bi biletim var elimde, ilgilenen olurmu, elimizde patladı bi arkadaş satınca, aldıgımız fiyattan satabilrim. BİRAZ ERKEN SÖYLESEN OLMAZ MIYDI GÜZEL ARKADAŞIM YA BEN KAFAYI YEDİM GİTTİK DÜNYANIN MERKEZİNE ŞEYE GİRDİK YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dedim hacı ben o gün bulamazsınız bilet diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 füzel bağlamışlar filmi bir öncekine ve olması muhtemel bir sonrakine... "lets put a smile on that face" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 En önler bile doluydu ne manyaklar var ya. Bi de filmden çıktık, bana inat mıdır nedir, 5. salonumuzda film başlamak üzeredir diye ses geldi. Kafayı 5. salona bi çevirdim =/ kocaman batman posteri falan vardı girişinde. Dünyam başıma yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu " demişler... Doğru oyuncu seçimleri.Çok yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sanırım heath ledger zirvede bırakmak için intihar etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 İntihar etmedi ki garibim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 adamın resmi ölüm sebebi "accidental overdose of prescribed drugs" idi. pekala intihar olarak da oyrumlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cosplay yaptım, yargılamayın. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ferhat Göçer'e daha çok benziyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bunlara fotoşop çekip facebook a da koyarım yarın. Hatta birincisini profil resmi yapayım. Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yalnız dudakların yanları HİÇ olmamış yeni fark ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAHHA HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Lan keşke evde batman maskesi falan olsaydı da, onu da birine giydirip kol kola çekseydim şu fotoğrafı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar