Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Adiemus said: En küçük, en gereksiz şeylerde bile tayyip'e bok atanları görmek insana tayyip sempatisinden başka bir şey kazandırmıyor. tayyip bu konuda çok doğru demiş yani. bizim bu konuda aleştirmemiz bile gereksiz oluyor? açık açık "ben tayyip propogandacısıyım" de, bizi araya sokup bahane üretme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 valla annemle babam da tekte kalmış kızıyorum ben de niye ablam yok lan diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ardeth said: Brigand said: said: vermeyen kızlara duyrulur devletten kesin emir var vericeksiniz. Katılıyorum. putin rusyanın yakışıklı erkekleri ve güzel kızları için benzeri bir duyuru yapmıştı vaktinde. aklıma almanyadaki sarışın insan kütleleri geldi. umarım mümkün olduğunca siyah saçlılardan seçmişlerdir Böyle bi duyuruyu putin mi yapmıştı bilmiyorum ama ben de rus kızlarının güzel erkeklerinin yakışıklı olmalarıyla alakalı şöle bir şey duymuştum. Komünizm döneminde kilisenin etkisi azaldığından önceden yasak, günah diye pek fazla olmayan evlilik dışı cinsel ilişki olayı patlamış, güzel kızlar yahşıhlı erkeklerle sevişmiş, ortaya böyle taaaşşşş gibi bi nesil çıkmış diyorlardı. Geyik olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 _Faramir_ said: eğer imkanı olan aileler (zenginler) deilde imkanı olmayan aileler cocuk yaparsa durum farklı. ama imkanı olanın bence görevi. 2 kişi 1 cocuk yaparsa 50 yıl sona nufus 3te 1 hatta daha fazla azalır. 50 yıl sonrasını görebilir miyim bilmiyorum ama mümkünse çocuk yapmayı yasaklasınlar da, türkiye nüfusu artmasın artık. sanki yeterince nüfusa sahip değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 burdaki kritik nokta sayesinzde ev sahibi oldum degilmi? nasil oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 _Faramir_ said: arkadaşlar aranızda avrupanın neden devamlı buralardan işçi ithal ettiğini bilen yok anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ha yani diyosun ki kalifiye olmayan ve düşük yaşam şartları&ücretle çalışacak, yeri geldiğinde ırkçıların ilk hedefi olacak, kısacası sürünecek işçiler yetiştirelim de, Avrupa'nın işçi açığını kapatalım? Başka bir şey diyorsan, sırf quote yapacağına kendi fikirlerini ekleyiver bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Joker said: _Faramir_ said: arkadaşlar aranızda avrupanın neden devamlı buralardan işçi ithal ettiğini bilen yok anlaşılan. Çok parası olduğundan muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 valla helal olsun. milletin açlıktan ağzı koksun, pazar yerlerinde kapanış saatlerinden sonra yerden meyve sebze toplasın, çok iyi profların bile daha iyi şartlardan dolayı yurtdışına kaçsın, milyarlarca dolar borcun olsun ve sen böle bi durumda çocuk yap. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 _Faramir_ said: arkadaşlar aranızda avrupanın neden devamlı buralardan işçi ithal ettiğini bilen yok anlaşılan. yada avrupadaki yaşlı nüfusun ne kadar fazla olduğunu?? eğer türkiye güçlü ise bunu genc nufusuna borçlu. eğer imkanı olan aileler (zenginler) deilde imkanı olmayan aileler cocuk yaparsa durum farklı. ama imkanı olanın bence görevi. 2 kişi 1 cocuk yaparsa 50 yıl sona nufus 3te 1 hatta daha fazla azalır. ama eğer bahane tayibi böyle saçma şeylerle eleştirmekse eleştirin. ne tayip bişi kaybeder ne siz bişi kazanırsınız.. Arkadaşım Şu An ülkenin bu kadar zor durumda olmasının en büyük sebeblerinden birisi saçma sapan aile planlamaları(daha dorusu bole bişi yok).Nufus sayimiz bu kadar fazla olduğu için işsizlik bu kadar fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 birde analayamadığım zaten devamlı artış trendinde olan nüfusumuz var. tayyip neden hala çocuk yapın die yırtıo kendisini anlamadım. 200 milyon mu olalım istio 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bu dünya şartlarında çocuk yapılmamalı bence. İnsanlığın durumu ülkelerin istikrarından daha önemli. Dünyadaki insanlar düşünsel evrim geçirmeden çocuk yapmak çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sen o düşünsel evrimi beklersen insan ırkı yok olur ortalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Varsın yok olsun sittin milenyumdur gelişme olmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 insan insandır; 10.0000 milyar yıl önce de insandı, trilyon sene sonra da gene insan olacak. bilimkurgu filmlerindeki gibi aydınlanmış sosyalizm üzerine çiçek böcek kültürü falan olmayacak hiç bir zaman. doğasına ters insanın, zekiyiz şuyu buyuz tamam ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Çocuk yapmayın mı desin yani. 20 tane çocuk yapın dememiş ki. Günümüzde dünyada çocuk yapmayıp hayvan besliyorlar , yıllar sonra o ülke komple yaşlanmaya başlıyor. Tabiki kontrollü olması lazım çocuk sahibi olmanın. Ama 1 tane var bitane daha olsun demek kötü değil iyi birşey. Ekonomik gücü olan insanların çocuk yapmaları ülke yararına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 zaten avrupanın en kalabalık 2.ülkesiyiz şuan,5 sene sonra almanyayı da geçicez,bir numara olucaz, hayır adamın amacı ne anlamadım.pakistan,endenozya gibi kalabalık garibanlar ülkesi mi olalım diyor,nasıl mantıksa... heralde kastettiği şu yandaşlarına,çoğalın ki oy depolarımız büyüsün,insanlar aç kalsın ki 2 torna kömür-patatese muhtaç hale gelsin,akp de %90 oy alsın, saltanatı gene kuralım demek istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kadın kollarından aldıdğı parayla (!?) ev sahibi olan birinin ekonomik gücü yoktur, ona verilen öğüdü üstüne alacaklarında yoktur. Bu bi yana bir sürü gencimiz olsun av giderler ac kalmayız mantığıda yürümüyo artık. Al işte bi sürü gencimiz var yarardan cok zarar oluyoruz memlekete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 durmak yok gecirin diyor ehehe :) ulen su cumlesinden bile aslinda nei hedefledigi bellide iki uc tipleme AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa hade hodo hudu dudu mudu madi kaooooooooo meaaa dicek ondan gerei bile yok tartismanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Neyse millet çoğalmaya devam etsin, sonra yine birbirini yesin, böyle bir riski göze alıp çocuk yapacaksanız ne ala. Zaten bu devam eden düzene en büyük tehdit çocuk yapmayan insanlar oluyor. O yüzden az nüfuslu ülkelerde çocuk yapmak fonlanıyor. Neyse. Fazla ütopikti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Asteroth said: Ha yani diyosun ki kalifiye olmayan ve düşük yaşam şartları&ücretle çalışacak, yeri geldiğinde ırkçıların ilk hedefi olacak, kısacası sürünecek işçiler yetiştirelim de, Avrupa'nın işçi açığını kapatalım? Başka bir şey diyorsan, sırf quote yapacağına kendi fikirlerini ekleyiver bi zahmet. kendi fikirin ne demek adam zaten bilinen bi gerçeği yazmış. fikirle ne alakası var bunun. şimdi adam 2+2=4 dese bende katıldığımı belirtmek için quote yapmayıp farklı bişimi yazmam lazım? bilinen bi gerçek bu. sırf farklı bişi yazmak için 2+2=5 yazamam ben senin gibi. ayrıca bilmem biliyormusun. bi çocuğu 2 kişi yapıyor olayın kendini amorti etmesi için girenlerle çıkanların eşit olması lazım. onun için en az 2 çocuk yapılması lazım. bunu bana açıklattığın için kendinden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Joker said: ayrıca bilmem biliyormusun. bi çocuğu 2 kişi yapıyor(biri erkek biri dişi senin yaptığınla çocuk olmuyor) olayın kendini amorti etmesi için girenlerle çıkanların eşit olması lazım. onun için en az 2 çocuk yapılması lazım. bunu bana açıklattığın için kendinden utanıyorum. amorti etmen için evlenenlerin 2 çocuk yapması değil, ölen insanlar kadar doğum yapılması önemlidir.yoksa 2 ebeyne 2 cocuk yaparak nufus artmaz sanıyorsan yanılıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yanı teoride, 100 senelik bi süre icersinde artmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sadece o da değil,dışarıya göç oranı gibi etkenler de önemli,misal bu oran ruslarda ve ww2 den sonra irlanda-italyanlarda çok olduğu için nüfus artmamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bence de en az iki cocuk yapılmalı aslında. tek çocuk olmak kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar