Mavi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Afedersiniz... Bu zoom modemlerin allah belasını versin! 1 aydır sürünüyorum ve bilgisayar başında olduğum her dakika, her saniye bu modeme lanet ediyorum. Bundan 1 ay önce netten bazı yazılara kanarak ve kulak dolgunluğu ile gidip 125 ytl verip Zoom X5 5654 modem aldım. Kesinlikle ama kesinlikle ne emule ne torrent tarzı p2p programlarını kullanamıyorum. Downloada başlıyorum pat modem kendini kilitliyor saçmalamaya başlıyor. Adaptörünü çıkartıyorum 15 dk modemin soğumasını bekliyorum ve tekrar güç kablosunu takıyorum kendine gelmesi için. Bıktım artık her gün bu modeme sövmekten. Götürdüm aldığım yere - eksen bilgisayara bu modemi servise göndermek istemiyorum çünkü yine aynı sorunlar olucak 2 hafta serviste kalıcak ben bu modemi alalı daha 1 ay oldu ve 2 hafta internetsiz kalıcam modemde yapıldı diye bana verilecek ama 1 hafta sonra yine aynı durum olucak onun için ben bu modemi değiştirmek istiyorum servise göndermek istemiyorum dedim. Kendi bilgisayarımı, arkadaşımın bilgisayarını ve tüm upgrade ettiğim parçaları aldığım firma eksen bilgisayar bana şu yanıtı verdi : Biz bişey yapamıyoruz ithalatçı firma oluşum bilgisayar ümraniye sanayi sitesinde yerleri var siz götürürseniz belki değiştirebilirler. Nasıl bir anlayış nasıl bir baştan sağma olay bu anlamadım ben. Adamlar resmen aradan sıyrılıyor. Olan bana oldu modem elimde kaldı. Hala taksitlerini ödüyorum paramı resmen sokağa attım. Zoom modem almayın, aldırmayın. Benim gibi başınız ağrımasın paranız çöpe gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ilginç 2 portlu modelinden var bizim izmitteki ewde gayet güzel çalışıyor hiç sorununu görmedim ısınma diyorsun airtesler daha çok ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Zoom X5 5654 kullanıyorum bende, 3 bilgisayar bağlı, ve pek bi problemini görmedim valla seninkinde bi bozukluk olması muhtemel :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 zoom x5 var bizde de, pek bi sorun cikarmadi uzun zamandir. ama sorunlusu da nefret ettiriyormus arkadas da soylemisti. hala taksidini oduyosan iade edebilirsin belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 X4 var bende de. yıllardır hiç sorunsuz kullanıyorum, ayrıca bazı akşamlar tatillerde vs. arkadaşların ki nete zor baglanır kopup dururken zoom ile sorunsuz oluyorum. ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ayn sorun gw de arkadaştada var o soğutma olayı filan onundakide zoom.. benimkide airties ve bırakın sorunu res bile (rapid kullanmıyorrsam) gerekmiyor.. ya dediğiniz/dedğimiz gibi gerçekten ilginç bir durum bu donanım konuları.. umarım sorunsuzca modemini değiştirip daha usturuplu bir hale gelir internetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 servise çok zoom yolladık son 3 aydır. sende yolla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Götürdüm değiştirmeye değiştirmediler. Oluşum bilgisayara götürün diyorlar orasıda değiştirmeyecek ama bu hafta sonu vakit bulduğumda götürücem. Modem servise gidince bu sorun tekrar olucak biliyorum yani kökten çözümü olmayacak. Olan yine bana olucak 2 hafta internetsiz kalıcaz. Bana sorunlu, bozuk modem sattılar sanırım. Bu tüketici hakları savunan bi yer var oraya falan gitsem bi faydası olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 böyle abuk subuk hatalar saç baş yoldurtuyor hakkaten. benim de hdd bozuk, fakat bi hafta güzel çalışıyor 3 gün sapıtıyor. götürsem bilgisayarcıya orada çalışacağı tutacak falan :) gerçi servise verdim bakalım ne olacak. ne olursa olsun 1 hafta yok yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ADSL'in satışa sunulmasından 1 hafta önce babam iş yerinden 4-5 tane modem getirip denemişti.Tabii ben bilmiyordum ne olduğunu ama babam çoktan ADSL'i eve bağlatmış modemleri deniyordu.En sonunda Zoom x5'de karar kıldı.Neyse geldi ADSL tamamen açıldı,X5'imizi taktık o ne, her gün modem kendine reset atıyor. Biz sürekli bilgileri girmekten çıldırdık 3 hafta babam kaptığı gibi geri götürdü gitti Asus bir modem aldı.1 sene kadar onu kullandıktan sonra 2 seneye yakındırda Wireless'e geçtik. evet,bir çok modemimiz oldu hiçbirinin markası aklımda değil ama X5'i unutamam.Hayatımı kararttı 3 hafta,Kablo Modemi iptal ettirmiştik tekrar açtırdık,X5 yüzünden hala evde 2 bağlantı var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 x4 ve x5 kullandım nazar deymesin yıllardır tık yok hiç sıkıntım da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 şikayet var bilmiyorum benzer bi sorun var mı ama buraya yazmak bazen sonuç veriyor [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 14:57 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bence modemini Oluşum'a götür. Türkiye'de işini iyi yapan, müşterilerine gayet yardımcı olan ender firmalardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Önümüzde ki hafta içi işten vakit bulduğum zaman kendi elimle imeste ki oluşum bilgisayarın kendi yerine götürücem modemi. Sabredicem beklicem 1 hafta veya 2 hafta ne olucak ne bitecek bakalım. Gelişmeleride buraya yazıcam. Herkezin bilgisi olsun. Ürününüz düzeldi buyrun alın dedikten sonra sorun tekrar ederse bu sefer tüketici hakkıyla ilgili heryere başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 aynı modeme sahibim ve gayet güzel kullanılıor mavi. ama oluor bendede bir kere (ilk aldıgımda olldu degistirdiler 2 defa) düzeldi. o modemlerin bir kısmında hata oluor modemi degistirirsen düzelir bence. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 23:45 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bugün oluşum bilgisayara 2. kez gittim. Geçen hafta modemi götürmüştüm test edicez sorun çıkarsa değiştiricez dediler. Bugün teslim almaya gittim bana yine eski modemimi vericeklerdi alın tamir ettik diye. Bende bu modemim servise girdiğine dair bana bir belge verin dedim jeton düştü adamda. Modem tekrar bozulursa yani 2. kez sorun yaratırsa bu sefer ya paramı iade edicekler yada modemi direkt olarak değiştirecekler kanunen böyle bir hakkım var. Adam gidip depodan yeni modem getirdi aynı marka aynı model. Bakalım şu an bir problem yok. Sorunsuz kullanıyorum 2-3 hafta geçsin aradan ne olucak görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 senin mallığındır efecan. Zoom x4 var daha bir kere yamuğunu görmedim.Torrentiydi dcplus ıydı emülüydü hepsini denedim çatır çatır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 X4 ve X5 arada ki farkı kavrayabiliyormusun yavrucuğum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Zoom x4 var daha bir kere yamuğunu görmedim.Torrentiydi dcplus ıydı emülüydü hepsini denedim çatır çatır valla. aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 x4'ün de A serisi çok fenaydı. emule kullanmak falan imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bugün modemin 2. günü. 2 gündür bilgisayar çalışıyor ve emule olsun torrent olsun deli gibi downloada yüklendim 100 kb ile veri çekiyorum. Hiç bir sorun yok (2 gündür) Bayağı bi araştırma yaptım zoom modemlerin belli seri üretimlerinde hata varmış. Eğer o seriye sahip bir zoom alırsanız servisidir şudur budur uğraşıyorsunuz. Şu an için bana verdikleri yeni modemde bir sorun yok. Umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abdest almadığından o deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Zoomlar genelde az ısınır diye bilinir. İlginç cidden, modmin çalıuştığı ortam nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 zoomların piyasada 2 yazılımı var 2sindede p2p port forward değişik oluyor anlamadıgım tek nokta firewall hedesini iptal et diye bir seçenek olmaması insanları birton niye uğraştırıyorlar.. Zoom x4 ve x5 kullandım 2sindende memnundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ben datron aldım bi türk markasından böyle sağlam beklemezdim açıkçası ama 2 yıldır bana mısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar