Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pff noobz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ya pain ile diger hatuna egitim vermisya oha dedim ya gelecek perşemde işte Pain in oldugu sehire gidiyo neler olucak merak şimdiden sardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aci son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aaah Jiraiya aaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 filler dalgası ne zaman bitmişti 114 mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pain'e vermemiş ya ölmedi mi hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 az bekle, gorursun noldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 126 - 127 - 128 Son bölümlşer gerçekten acayip zevkli oldu. Biraz sıkmaya başlar gibiydi ama heyecanlı mı oldu sanki. Bayğı da ilginç olarak karıştırdılar işleri Kakashi Naruto'ya 4. yü anca sen geçersin anca sen geçersin diyip diyip duruyor Narutoyu gazlıyodu da 4. hokage (sarı şimşek :D ) Naruto' nun babası çıktı. Bunu ben mi kaçırdım yoksa Türkçe altyazının kurbanı mı oldum bilmiyorum da 4. madem Narutonun babasıydı da Narutonun bundan neden haberi yok gibiydi onu anlamadım. Jiraiya Nagato ve Konan' ın hocası çıktı ama onlar Aklatsuki' nin başında ortalığı kasıp kavuruyolarmış meğersem. Jiraiya onları öldü biliyo da bakalım karşılaşınca ne olcak. Baştan beri Sasuke ve Itachi arasında gerilimi arttırıp duruyolar fakat hep olayı Sasuke tarafından gözteiriyorlardı. Sanırım artık en sonunda Itachi tarafına da dönecek işler. Dizinin gidişatı Itachi' nin bu kadar boktan bir sebeple tüm sülaleyi temizlemeyeceğini düşündürüyor bana. Çok geçerli bir sebebi olması gerek gibi geliyor bana ama sanırım daha bir yüz bölüm felan vardır onu öğrenmek için. Yalnız kafama tabii gene takılan bir soru oldu Akatsuki grubunun içine Uchiha Klanınan biri geliyor -ki baştan beri yokoldu deniyordu- ve görünüşe ve ipuclarına göre bayağı sağlam bir adam aslında ama kendini ve gücünü gizliyor ama her boku hisseden Itachi bunu farkedemiyor mu? Ayrıca bu Tobi' nin isminin Obitoismine benzerliği ve Obito' nun resmen ölmemiş olması ve dizide bu aralar ortalığı karıştırma durumları beni bayağı kıllandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Oyy nasıl spoiler döşerler şimdi bu sorulara bence kaç burdan kaç , arkana bile bakma :) Yondaime olayı hikaye olarak en güzel yerler.Spoiler olmayan yerden cevaplıyım. ilk bölümlerde bahsediliyor kyubi hakkında konuşmak yasak konohada. Doğal olarak bu narutonun ailesini de kapsıyor.Narutonun haberi yok ailesinden.Biri inandırmış heralde leyleklerin getirdiğine o da hiç de sormamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Theghosthand said: Oyy nasıl spoiler döşerler şimdi bu sorulara bence kaç burdan kaç , arkana bile bakma :) *kaçar* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Theghosthand said: Oyy nasıl spoiler döşerler şimdi bu sorulara bence kaç burdan kaç , arkana bile bakma :) Yondaime olayı hikaye olarak en güzel yerler.Spoiler olmayan yerden cevaplıyım. ilk bölümlerde bahsediliyor kyubi hakkında konuşmak yasak konohada. Doğal olarak bu narutonun ailesini de kapsıyor.Narutonun haberi yok ailesinden.Biri inandırmış heralde leyleklerin getirdiğine o da hiç de sormamış. ahahah...bencede çok acı spoiler içeren soruları sormuşsun gerçekten...manga okuyanlar bunlara cevabı yapıştırmadan kaç bencede..(ki bende manga okuyanlardan biriyim ne kadar bu sorulara cevap vermek için ölüp bitsemde kendimi frenliyorum...(:P)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biri cevap verebilirse sevinirim: filler dalgası ne zaman bitmişti 114 mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 112 son filler'dı, 113'ten başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 teşekkürler sam: google'dan da buldum, filler listesi buyurun naruto filler listesi http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=501381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 127 - 128 Öf öf öf çok güzel bölümlerdi ya. Jiraiya'nın ismine yakışır bölümler olmuş. Sondaki sürpriz sahne de çok güzeldi, Naruto'nun annesi pek şekermiş. Pein ve Konan'ın da çocukluklarını gördük. Bol bol maziye götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 lol: http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-naruto-shippuden/56815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hakkaten narutonun haberi yok mu , yoksa neden yok söyleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 haberi yok neden yok serinin adi naruto ama narutonun karakter gelisimi random side karakter kadar backgroudn filan olaraktan sezercik modunda geziyor iste, garibanin babasinin kimligini bile kacinci bolumde jiraiya nin flashbackten ogrendik kishimoto narutonun karkater gelisimine pek onem vermiyor bunun sonucu cok sig bir karakter oldu cikti a tale of uchihas and some random shit diye degsitirilse serinin adi bu kadar elestirmiycek millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 doğarken annesi ölmüş babası olmuş. kyuubi'yi buna damgalamışlar. bunu ilk bölümde görüyoruz. bu yüzden kendi anne babasını hiç tanımadan doğmuş. insanlar hep kyuubi'li diye bundan uzak durmuş. bu da anne babasının kim olduğunu öğrenememiştir. ancak ben neden onu seven hocaları bundan hiç bahsetmedi onu merak ediyorum. Viktor said: a tale of uchihas and some random shit hahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi çok tutarsızlık var o zaman. insan merak eder götüm naruto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sokakta dolanan yetim veletlerin babasını merak ediyor musun hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 o yetim veletler babalarini merak ediyordur ama narutoda niye boyle heves yok en buyuk takintisi bu oldugu halde? kimsnein durduramadigi o kendin isevicek birileirni ariyan yanlis hasari velet "benim annem babam niye yok" "oldurlerse mezarlari nerede kim onlar" "soyadim filan enrden geliyor" diye sormiycakmi? narutonun akrakterine ters bir kere, sandaimeyi olumune harasslayabilen tek ninja idi elbette kafasinin etini yerdi BABAM KIM BABAM KIM diye, hadi koyluler bilmiyor evlilikdisi iliskiden olmus cocuk annesininde baska hicbir akrabasi yok kimse sormazmi bu cocugu nerden buldu seallamak icin yondaime diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 15 yaşına kadar babasını merak etmemiş 15 yaşından sonra mı düşünmeye başlıycak? millet buna "kyuubi var uzak durun" diye dışlıyıp duruyor, adamın tek derdi bu, napsın babasını. öksüz, yetim kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 güzel yapmışlar, her zamanki gibi biraz ilaveyle başarılı sundular hikayeyi. anime izleyicileri de bundan sonraki muhtemelen 40-50 bölümün temeli olacak bilgileri edindi. inşallah filler girmez çünkü çok geride hala anime. önümüzdeki 2-3 bölümü sakın kaçırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Gelmesin bu bölümler, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar