ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ascraeus said: HorribleSubs - 124 720p ha linkini verdim ama ben bunlardan izlemem hayatta. takayı beklerim. çevirisi berbat bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Taka'nın çok iyi denmez :) Olsa olsa kötünün iyisi denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 www.animefreak.tv görüntü kaliteside subları kadar hoş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Kaijad said: www.animefreak.tv görüntü kaliteside subları kadar hoş ama.. Troll demek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 124 shippuuden'deki epic dövüşlerden biri daha bitti, deidara'yı ilk çıktığı zaman pek tutmamıştım ama bu sasuke ile çarpışmasında gözüme girdi. "hnnn"larını özleyeceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mangasında yoktu galiba o sonuna ",yeah" ekleyişleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 123den sonra biraz sonük kaldı. tobi'ye bişi olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Eh, klasik 40 bölümde 1 bölümü iyi çizme felsefesini izlemişler demek ki 123. bölümde. 124. bölüm gene normal çizimlerdi, ama güzel bölümdü. Combatın olayını öğrendik, gene yok ..sininki Sasuke dedik. Sonu gene soru işaretleri uyandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 xunn said: Mangasında yoktu galiba o sonuna ",yeah" ekleyişleri? Mangada ' hm ' diyor genellikle. Bendeki çevirilerde öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 spoiler: Sasuke ölmüycek. Sasuke ne öyle ya, "vurdum öldün" dese uğraştırmasalar insanları. Göze bakınca öldürme olayları var bu heriflerin. Bi de "sen öyle sandın ama ben herşeyi bilerek yaptım" ayakları kıl ediyor. Naruto pataklasa şunu da sevinsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Naruto yu sadece animeden takip ediyorum.Anlaşıldı ki bayıcak ciddi sasuke.Hangi Allah ın kulu inanır artık sen o bölümü öyle bitirsen de.Sharingan ı o kadar god mode olarak gözümüze soktular ki su mükemmel bölümlerden bile az haz aldım yukarda bahsettigim sebepten.Deidara çok saglam karaktermiş bu arada baya hakkını yemişim,derin üzüntü duydum;ama hala kakuzu ile hidan favori karakterlerim akatsuki de.Naruto yeni teknigi geliştirdi hadi show niyetine harcalayım oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Shippuuden Movie 3'ün trailerı. 10. yılı kutlu olsun ! http://www.youtube.com/watch?v=8OHx7LoY-RM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bu arada 56. saniyede başlayan ve 1.07'de hızlanan arka planda çalan şarkı Puffy adlı bir Japon Girl-Band grubundan Dareka Ga. Bu kategoriden olan son zamanlarda dinlediğim en başarılı şarkılardan, beğenenlere küçük bir not olsun bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 aradam ahhicu uchiha madarayla da tanışmış olduk hayırlı olsun. animenin gelmiş geçmiş en cool varlığı mandaya da yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 125: alea iacta est! ve deidara'yı uğurlarken nihayet manganın esas kötüsü ile tanıştık, mangadaki en güzel yerlerden biriydi, hnn! öte yandan konan'ı tanaka atsuko'nun (gits'den major desem yeter herhalde) seslendirmesi şahane sürpriz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 125 Tobi was good boy :( Madaranın Şu arkaya gizemli dönüş sahnesinde''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Tobi vardı hatırladın mı''diyecek sandım.Nasıl şuursuz izliyorsam:)Keşke tobi, obito olsaydı yahu. Deidaraya gelince, bence naruto ve kakashi ile kapıştığı zaman ölmeliydi.Sırf sasukeye öldürtecez diye adamı topa çevirmenin anlamı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 adam bir bang! ile mutlu mesud gitti ama öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 125 tobinin eski sesini özlicem :) gerçi koca madaranın öyle bi sesi olsa anime tabuları yıkılabilirdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Deidara sanatıyla barışık bir adamdı.Nurlar içinde mutlu mesut öldü ona diyecek bişeyim yok:) Aslında ben sasuke olsam orochimarunun ölüleri summonladığı jutsuyu kullıp bunu getirim.Olum mal gibi patladın kimse ölmedi hadi güle güle derim. :) edik:Oha ben sasuke olsaydım ne demek lan.Neyse artık laf ağızdan çıkmış.o zaman ekliyim ben sasuke olsam sasuke olmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 125 şimdi bu madara uchiha abimiz, Tobi miymiş yani. Bunca zaman Tobi ismi altında, mal mal seste konuşup geyik yapıp gerçek kimliğini mi sakliomuş? ayrıca Bu Madara abimiz hakkında önceden bişey bilio muyuz (sadece animeden bahsediom mangadan spoiler vermeden) yoksa yeni mi duyduk bu ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Manga ile ilgili spoiler vermemeye çalışarak söyliyim.Madaranın ilk hokage ile dövüştüğünü biliyoruz. Sasuke orochimaruya kaçarken o iki heykel vardı ya naruto ile sasukenin üstünde dövüştüğü onlardan biri.Uchiha clanının eski lideri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kyubi zamanında gormuş madara'yı. Sasuke narutonun ıcıne girip baktığında, kyubi sasukeyi gorunce "oooo sendede ıyı goz varmış bolesini en son madarada gormuştum" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hah hatırladım şimdi huehue off çok heyecanlı lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 125 Sağlam bölümdü gerçekten. Tobi'nin Madara olduğunu Mangayı okuyan arkadaşlarım sağolsun bir ara spoiler olarak bana söylemişti, ondan bölümün sonlarında çok fazla heyecanlanamadım. Deidara'ya üzüldüm aslında, sağlam bir karakterdi fazlasıyla. Sanatına layik bir şekilde öldü en azından, Pain bile yas tuttu vay anasını. Naruto'nun ciddi bir rakip olarak görülmesi de yakında sağlam bölümlerin geleceğinin de habercisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ehere abi deidara iyi güzeldi de son bölümlerde çok ağlamaya başlamıştı sanatığğmm sharinganın amk beeeğğnn falan diye. tüm karizma gitmişti benim için sıkılmıştım biraz. manga okumuyorum ben. şu an için sasuke gözümde tekrardan yükseldi. zevkle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar