Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Naruto yu sadece animeden takip ediyorum.Anlaşıldı ki bayıcak ciddi sasuke.Hangi Allah ın kulu inanır artık sen o bölümü öyle bitirsen de.Sharingan ı o kadar god mode olarak gözümüze soktular ki su mükemmel bölümlerden bile az haz aldım yukarda bahsettigim sebepten.Deidara çok saglam karaktermiş bu arada baya hakkını yemişim,derin üzüntü duydum;ama hala kakuzu ile hidan favori karakterlerim akatsuki de.Naruto yeni teknigi geliştirdi hadi show niyetine harcalayım oldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

125 Tobi was good boy :(

Madaranın Şu arkaya gizemli dönüş sahnesinde''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Tobi vardı hatırladın mı''diyecek sandım.Nasıl şuursuz izliyorsam:)Keşke tobi, obito olsaydı yahu.

Deidaraya gelince, bence naruto ve kakashi ile kapıştığı zaman ölmeliydi.Sırf sasukeye öldürtecez diye adamı topa çevirmenin anlamı yoktu.

Sosyal ağlarda paylaş

Deidara sanatıyla barışık bir adamdı.Nurlar içinde mutlu mesut öldü ona diyecek bişeyim yok:)
Aslında ben sasuke olsam orochimarunun ölüleri summonladığı jutsuyu kullıp bunu getirim.Olum mal gibi patladın kimse ölmedi hadi güle güle derim. :)

edik:Oha ben sasuke olsaydım ne demek lan.Neyse artık laf ağızdan çıkmış.o zaman ekliyim ben sasuke olsam sasuke olmazdım.

Sosyal ağlarda paylaş

125

şimdi bu madara uchiha abimiz, Tobi miymiş yani. Bunca zaman Tobi ismi altında, mal mal seste konuşup geyik yapıp gerçek kimliğini mi sakliomuş? ayrıca Bu Madara abimiz hakkında önceden bişey bilio muyuz (sadece animeden bahsediom mangadan spoiler vermeden) yoksa yeni mi duyduk bu ismi?

Sosyal ağlarda paylaş

125

Sağlam bölümdü gerçekten. Tobi'nin Madara olduğunu Mangayı okuyan arkadaşlarım sağolsun bir ara spoiler olarak bana söylemişti, ondan bölümün sonlarında çok fazla heyecanlanamadım.

Deidara'ya üzüldüm aslında, sağlam bir karakterdi fazlasıyla. Sanatına layik bir şekilde öldü en azından, Pain bile yas tuttu vay anasını.

Naruto'nun ciddi bir rakip olarak görülmesi de yakında sağlam bölümlerin geleceğinin de habercisi gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

ehere

abi deidara iyi güzeldi de son bölümlerde çok ağlamaya başlamıştı sanatığğmm sharinganın amk beeeğğnn falan diye. tüm karizma gitmişti benim için sıkılmıştım biraz.

manga okumuyorum ben. şu an için sasuke gözümde tekrardan yükseldi. zevkle izliyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...