Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

123

Of of of. Ne aksiyon, ne dövüştü öyle o. Deidara'nın bölüm sonundaki sürprizi karşısındaki Sasuke'nin korku dolu bakışlarını görünce keşke 123-124 beraber gelseydi dedim. Heralde 1 ya da 2 bölüm daha sürecek Deidara vs Sasuke kavgası.

Mesaj tarihi:

123

bunu da o hidan & kakuzu savaşını yapanlar yapmış belli ki, geçen haftaki özetlerden belliydi. neyse ki bu sefer abartmamışlar, karakterler epileptik gibi eli kolu ağzı bir yana savrulup titrememiş. güzel olmuş. hoş gerçi gene çizgiler alakasız ama neyse artık.

onun dışında güzel bölümdü, mangada da en iyi dövüşlerden biriydi zaten. deidara pek göstermese de bayağı güçlü aslında, sasuke'nin de gözlerini öyle faltaşı gibi açtıran çıkmamıştı yıllardır, daha da çıkmadı heh.

Mesaj tarihi:
Sam said:

123

bunu da o hidan & kakuzu savaşını yapanlar yapmış belli ki, geçen haftaki özetlerden belliydi. neyse ki bu sefer abartmamışlar, karakterler epileptik gibi eli kolu ağzı bir yana savrulup titrememiş. güzel olmuş. hoş gerçi gene çizgiler alakasız ama neyse artık.

onun dışında güzel bölümdü, mangada da en iyi dövüşlerden biriydi zaten. deidara pek göstermese de bayağı güçlü aslında, sasuke'nin de gözlerini öyle faltaşı gibi açtıran çıkmamıştı yıllardır, daha da çıkmadı heh.

yha zaten deidara benim favori akatsukim mangada biraz kız gibi çiziolar ama erkek olduğunu ben animedeki erkek sesinden anladım ama deidara benim favori karakterim (ve çook yakışıklı) önceden favori akatsukim itachiydi(ve o da çok yakışıklıydı xD)itachi de karizmaydı
Mesaj tarihi:
Kakashi Gaiden çok çok güzeldi ya.

Shippudene saçma sapan filler sokmazlarsa bir 10-15 bölüm nonstop action olması lazım hikayeyi takip ederlerse. En bomba bölümleri geliyor.
Mesaj tarihi:
Yeni OST den haber yok galiba di mi.

2 tane müzik arıyorum. 1'si bölüm 87de Yondaimenin hayalini görürken Kakashi çalan kemanlı müzik, diğeri de Sasuke Orachimaru fightta çalan gitarlı gaz müzik. Var mıdır bunlar OST1'de yoksa 2'de mi sürülecekler ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...