xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Abi yine çok kötü bir naruto filmiymiş Bonds yahu. Ama birkaç ii sahne + son kare güzeldi. Ayrıca epic; Determination Rasengan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sondaki Bacchikoi bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Steampunk!Naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 DB çıkardı movie 2 yi.. ayrıca ilk filme göre daha kötü olmuş bence herzamanki gibi narutonun salaklıklarına güldük biraz ama onun haricinde pek doyurucu kombatlar fln olmadı.. ilk filmde dövüş sahneleri ve akıcılık daha iyiydi bu yönden epey sönük kalmış ilk filme göre...filmin sonunda sasugay e yaptığı gönderme güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 HD indirebilen var mı bir de varsa p.m. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu takasubs insani felc ediyor ya. gerci yine filler diye kesin movie'ye odaklanalim diyerekten salladilar da, AYIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 elazulruby said: yasak değildir umarım.Yasaksa kusura bakmayın.Bir sitede buldum HQ jap dub,eng sub yazıyordu.İndirenlerlin yorumlarından anladığım kadarıyla herkes mutlu gözüküyordu. http://www.megaupload.com/?d=56EVNAAW Verdiğin link DB'ye ait.Kim HQ softsub diyorsa yemiş seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bleach sarmayinca en azindan buna devam edeyim dedim ama nerde kaldığımı unuttum en son Bir köprü hatırlıyorum, naruto ilk defa cılkını çıkarmıştı turuncu auranın. Yanlarında kakaşinin yerine atadıkları bir takım kaptanı vardı. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 40'larda kalmışsın. köprüde 5-6 bölüm geçti en azından heh. sırat köprüsü tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 köprü un ufak olmuştu hatta sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bilinç altıma yerleşmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 43 ü denedim rastgele, tam orda kalmışım. Ama resmen soğudum anında yine, aynı noktada diyalogsuz olaysız bir bölüm geçti ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 88'e kadar izle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 85. bölüm Shippuuden'in en iyi bölümü onu izle sdf. Cidden yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 26 açık ara en iyi naruto bölümü, 85 flcl gibi abuk sabuk çizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sam said: 26 açık ara en iyi naruto bölümü, 85 flcl gibi abuk sabuk çizimler. Ya yörü git. 85 bildiğin animasyon harikası, en kral combat sahneleri kesinlikle 85. 26 ikinciliği de alamaz, Shikamaru'nun dram bölümü alır, onu çizen de 85i çizen grup zaten. Düpedüz yardırıyorlar. Naruto tarihinin bütün kral combatlarını zaten aynı grup çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 85 i hiç sevmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 xunn said: Ya yörü git. 85 bildiğin animasyon harikası, en kral combat sahneleri kesinlikle 85. 26 ikinciliği de alamaz, Shikamaru'nun dram bölümü alır, onu çizen de 85i çizen grup zaten. Düpedüz yardırıyorlar. Naruto tarihinin bütün kral combatlarını zaten aynı grup çiziyor. ya bıraaağğh naruto'ya benzemiyor bile çizimler, sanki aradan fason bir şirkete vermişler adamlar mangaya, anime'e bakmadan çizmiş. böyle kimi anime'de deneysel takılırlar bir bölümlüğüne, yamuk yumuk çizilir aynı o hesap. o kadar ekşın olduğu halde daha bir kere açıp izlemedim tekrar. çok itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Zevkisizsin sen zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 26. bölüm rulz evet.Cidden Shippuuden serisinin en action bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 85 26'yı ezer. ama en kral bölüm shikamarunun drama bölümüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya 18.bölüme ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mataramasuko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 18 26 45 uğraşın durun rakamlarla kishimoto sizi ayakta uyuturken, bu aptal fillerlar olmasaydı neleri izleyecektiniz (açık yazıyımki iyice sövün) manga hakkında spoiler -sasukenin orochimaruyu öldürüşü -tobinin aslında bütün olayların arkasındaki kişi olan madara uchiha oluşu -sasukenin itachiyi öldürmesi -hatta belkide painin jiraiyayı öldürmesini gayette izleyebilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bir insan evladı(ki insan olduğunu varsayıyorum) neden böyle birşey yaparki....İşşallah kimse görmeden virüs siler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hakkaten yazdigini okuyabiliyor musun yoksa balon gozunu mu kapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar