Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:
Epik bölümdü bence. Yinede 26. bölüme rakip olacak birşey göremedik henüz.

öyle ama sanırım ilk üçe girer, 26'yı geçmek çok zor çünkü animasyonu bir yana bölümün açıldığı, kapandığı yer, dramatik içeriği, aksiyonu filan hepsi cuk oturmuştu. en son 2-3 gün önce oturdum tekrar izledim, mükemmel herşeyiyle.

nihayet geçen haftaki furi kuri çizimlerinden kurtulduk, hareket az olsun da fason tayland malına benzemesin tipler. o adamlar vücudu çizsin, kafayı bunlar çizsin heh

yalnız filler arc geliyor gene off, HAYIRRRR diyerek facepalm yaptım ekran başında. yeter be kardeşim daha yeni bitti filler, insan utanır harakiri yapar ya.

ged önceki sayfada var link mininova DB'nin sub'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

86 - 87

85. bölümdeki çizerlerin sadece bir bölümlük olması beni çok üzdü öncelikle. bölüm gereği 86 - 87'de 85. bölümdeki kadar aksiyon olmayacağını tahmin ediyordum ,ama gene de o çizerlerin başarısını yakalayamıyor şu an çizenler.

bunun yanında bölüm çok sağlamdı, gene kaliteydi resmen. planı öğrendiğimde ağzım açık kaldı, bu ne ileri görüşlülüktür be shika dedim.

naruto coşturdu, coşturacak da. preview'da söyledikleri de göz yaşartıcı derecede güzeldi, helal olsun adamıma diyorum ve head protectorından öpüyorum. go go uzumaki naruto !

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...