Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 en sonunda dikkat ettiniz mi bilmiyorum da, yeni arc mangada olmayan bir bolum. bana yari filler yari konuya takviye bir arc gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ssj4songoku said: [spo=Yondaime/Naruto spoiler hakkında]DNA diyorum başka birşey demiyorum.[/spo] abi azıma sıçtın hiç aklıma gelmemişti. of gg edit: bu arada narutonun karizması karşısında gözlerim buğulandı. işte son 1 senedir beklediğim sahne. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Sublı yayınlaya yok mu bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ssj4songoku said: Epik bölümdü bence. Yinede 26. bölüme rakip olacak birşey göremedik henüz. öyle ama sanırım ilk üçe girer, 26'yı geçmek çok zor çünkü animasyonu bir yana bölümün açıldığı, kapandığı yer, dramatik içeriği, aksiyonu filan hepsi cuk oturmuştu. en son 2-3 gün önce oturdum tekrar izledim, mükemmel herşeyiyle. nihayet geçen haftaki furi kuri çizimlerinden kurtulduk, hareket az olsun da fason tayland malına benzemesin tipler. o adamlar vücudu çizsin, kafayı bunlar çizsin heh yalnız filler arc geliyor gene off, HAYIRRRR diyerek facepalm yaptım ekran başında. yeter be kardeşim daha yeni bitti filler, insan utanır harakiri yapar ya. ged önceki sayfada var link mininova DB'nin sub'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tam olarak filler değil ama bu sefer. Yarı filler. Mangada 1-2 chapter'da biten olayı, büyütüp karakterler filan ekleyip uzatacaklar. Gayet güzel yapabilirler. Fakat yapamıyacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Saol sam, gözümden kaçmış o link. Dattebayo ve torrentbytesdan kontrol ediyordum ikisinde de olmayınca bir gariplik var falan sandım. İzleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Haftaya bi bölüm ya da 2 hafta sonra bide 18'inde yine bi filler mı var?ben tam olarak anlamadım ya o arc olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 işin içine 3 tail giriosa , filler olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 86 - 87 85. bölümdeki çizerlerin sadece bir bölümlük olması beni çok üzdü öncelikle. bölüm gereği 86 - 87'de 85. bölümdeki kadar aksiyon olmayacağını tahmin ediyordum ,ama gene de o çizerlerin başarısını yakalayamıyor şu an çizenler. bunun yanında bölüm çok sağlamdı, gene kaliteydi resmen. planı öğrendiğimde ağzım açık kaldı, bu ne ileri görüşlülüktür be shika dedim. naruto coşturdu, coşturacak da. preview'da söyledikleri de göz yaşartıcı derecede güzeldi, helal olsun adamıma diyorum ve head protectorından öpüyorum. go go uzumaki naruto ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 86-87 narutonun gözler değişti demekki bu yeni tektiği kullandikça bozuluyor bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ama tam anlamıyla kendini kaybetmiyor olması, kyuubi'ye de daha iyi söz geçirdiği anlamına gelmektedir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayatımda ilk kez narutoyu karizma gördüm diyecekken araya soktuları uyuma mevzusu olayı bitirmiştir. Kakuzu rulaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 valla doya doya seyredin o karizmasını çünkü mangada üstüne milyon bölüm geldi, naruto bir daha bu kadar karizma olamadı halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Naruto'nun böylesine pırlanta gibi yüreği, delikanlı mizacı varken karizması olmasa da olur. Kakashi şov yapsın onu izleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Naruto delikanlı karakter. Karizma olmasına gerek yok, olayı o değil bir kere. Öyle sasuke gibi anasından sharinganla doğmıyor. Naruto atılan yumrupa block yapmaz, alnıyla karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 naruto halk adami, anadolu cocugu, bu oyunu bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu hafta var benım gıbı bu hafta yok 18 aralıkta 1 hour yapılıp yenı arc a gecılecek zannedenler varsa dıye soluyorum ayrıca sasuka de sharıngan varsa narutoda da kyuubi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 saskeye koyiim, hiyar emonun onden gideni, gerizekalinin baskani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 2 saat sonra dattebayo release i cıkarıcak nasıl çizimler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 xunn said: Naruto atılan yumrupa block yapmaz, alnıyla karşılar. işte bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Son bölüm Naruto yapıcanı yaptı, gerçi ben patlamasını bekliyodum da sayısız biçti adamı yada her neyse. Fakat narutonun sağlığı ile ilgili sorun dikkatimi çekti baya bölüm sonundaki. mangayı okuyan varsa, bölümleri bekleyemicem spoilerini verebilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 dynun şimdilik birşey yok konu ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dynun Mangada; Tsunade,Kakashi ve Yamato'ya bir daha naruto'nun rasen shruken'i kullanmamasını yoksa Naruto'nun bir daha elini hatta chakrasını kullanamayacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 güzel yapmışlardı, efektler filan herşey olması gerektiği gibi olumş. flashback vs'siz, sulandırmadan verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar