dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Filler son sahnelere göre bitti tamam da, o opening beni ürkütüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 opening filmden zaten animele alakasız. analamdım ben ne oldu nası cıktı şimdi chakra elemandan, narutonun yumruğu şifamı dağıtıyo nedir olay? neyse fena filler değildi, bitirdiler hemende. olaylar cok pis baslıycak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Araya tekrar filler sokmazlarsa çok güzel olacak tabi ama benim pek umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kötü gelmedi bana filler, biraz daha adam edelerse, biraz daha gaz verirlerse, lee dir shikumarudur chouji dir bu guzide karkaterleri görürsek daha sık, sorun olmaz filler benım ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Raw [Zero-Raws] Naruto Shippuuden Movie - Naruto Dies (BS-J 1920x1080 x264-AAC 24fps).mp4 Nedir bu ? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Niye Rawki o çevirdiler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 heralde shippuuden ilk filmdir o gerçi spoilerın allahını vermişler ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Evet ilk filmi shippudenin.Trailerda mezarı bile gösteriyolar bırak spoileri:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Hani şu shrine maiden kızın olduğu dimi bu ? Sarışın Hinata çakması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 heee narutoya gel cak diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya kimi kazıklıyorlar, "naruto dies!" diye filler naruto bölümü yapmışlardı salaklar vaktinde. gören de yaralanıyor filan sanır, idam kararı veriliyordu topu topu heh yalancı çoban no jutsu ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Cuce said: heee narutoya gel cak diyen Ha iyi ozman bunu izlemiştim. Öyle 2gb lık torrent görünce bir anda şaşırdım. Madem eski film niye RAWını şimdi veriyorsunuz topaç herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 naruto'yu seviyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cuce said: analamdım ben ne oldu nası cıktı şimdi chakra elemandan, narutonun yumruğu şifamı dağıtıyo nedir olay? sora jinchuubi midir ondan olmadığı için, sadece fox'un chakrası çocuğa yerleştirildiği için, çocuk o chakrayı kontrol etmekte zorlanıyor, chakra leak olurken demon form kontrolden çıkıyor, naruto da tam o sırada yumruğu basıyor ve çocuğu bayıltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oh be bitmiş filerlar. Bi 10 bölüm rahatız ondan sonra bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya böle deve filler değilde, ufak atıştırmalık filler gelse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kısa fillerda saçmalıkta sınır tanımıyolar.Şimdi diceksiniz sanki uzununda çok düzgün olaylar var ama en azından bir hikaye etrafında dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet akatsuki çakması karakterler etrafında. :/ hiç filler olmasın, mangaya yetişsin dursun 6 ay. cidden baydı, bir aydır seyretmedim birikti böyle gözümde büyüyor resmen. facepalm mod açıp öyle bakıyorum ekrana. fan fikşın yazanlara versen daha kötüsü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 durucağına filler olsun, ben seviyodum abuk fillerları, yok mektupcı nınjanın peşinden savaş durdurmak için koşarlar, yok ramen yaparlar, yok kakashinin yüzüne görmeye calışırlar falan. ben seviyorum cunki naruto aslında öle abuk bi anime, yakışıyo narutoya. ama şu garaayı öldürmeye calıştıkları veya o deniz canavarlı gibi büyük fillerlar sıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Obarey hidan ve kakuzuyuda gördük anime canlancak biraz bide abartı bakış sahneleri + flashbackleri azaltırlarsa hatta hiç görmezsekde hızlı hızlı izleyebilsek plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben hızlı ilerlemesin adam ibi flashbackli ilerlesin istiyorum, bilmediğim isnanların adınıda öğrenmek itemiyorum forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ya o bakışmalara, zoomlara deli oluyorum.Önce aşağıdan yukarı.Sonra yukarıdan aşağı.Sonra bi cümle konuşuyorlar gözlere zoom.Naruto birine kisama falan diyor.Arada rüzgar sesi veriyor.Sonra sağdan sola soldan sağa geçiyor görüntü. Kollarına bi zoom yumruk yapmış... böyle gidiyor. Başta 1-2dk önceki bölümden koyuyor 2 dk op 10 dakikada bakışmalara gidiyor.Böyle bir sürü boş bölüm izlettiler. Böyle yapacaklarına zaman kazanmak için filler yap ana hikayen adam gibi süresinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Acayip acayip görevlere gitsinler daha iyi. Kıçıkırık sora'yı kyuubi yaptılar, atar yaptım. Kakashi'nin yüzünü görmeye çalıştıklaır bölümler falan züperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 biz laf atioruz animelere de amerikan dizilerini düşünün eylülde başliolar, şubatta ara veriyorlar sonra mayısda bitiriolar, yazın yok. Animeler de bu boşluu ara vereceklerine Fillerlarla dolduruo ama biz bik bik ediyoruz. yok filler koymasın, of filler başladı die. Adamlar çalışkan oysa ki bütün sene bölüm çıkarıyorlar. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar