Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

analamdım ben ne oldu nası cıktı şimdi chakra elemandan, narutonun yumruğu şifamı dağıtıyo nedir olay?

sora jinchuubi midir ondan olmadığı için, sadece fox'un chakrası çocuğa yerleştirildiği için, çocuk o chakrayı kontrol etmekte zorlanıyor, chakra leak olurken demon form kontrolden çıkıyor, naruto da tam o sırada yumruğu basıyor ve çocuğu bayıltıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

durucağına filler olsun, ben seviyodum abuk fillerları, yok mektupcı nınjanın peşinden savaş durdurmak için koşarlar, yok ramen yaparlar, yok kakashinin yüzüne görmeye calışırlar falan.

ben seviyorum cunki naruto aslında öle abuk bi anime, yakışıyo narutoya.

ama şu garaayı öldürmeye calıştıkları veya o deniz canavarlı gibi büyük fillerlar sıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o bakışmalara, zoomlara deli oluyorum.Önce aşağıdan yukarı.Sonra yukarıdan aşağı.Sonra bi cümle konuşuyorlar gözlere zoom.Naruto birine kisama falan diyor.Arada rüzgar sesi veriyor.Sonra sağdan sola soldan sağa geçiyor görüntü. Kollarına bi zoom yumruk yapmış... böyle gidiyor. Başta 1-2dk önceki bölümden koyuyor 2 dk op 10 dakikada bakışmalara gidiyor.Böyle bir sürü boş bölüm izlettiler.
Böyle yapacaklarına zaman kazanmak için filler yap ana hikayen adam gibi süresinde olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

biz laf atioruz animelere de amerikan dizilerini düşünün eylülde başliolar, şubatta ara veriyorlar sonra mayısda bitiriolar, yazın yok. Animeler de bu boşluu ara vereceklerine Fillerlarla dolduruo ama biz bik bik ediyoruz. yok filler koymasın, of filler başladı die. Adamlar çalışkan oysa ki bütün sene bölüm çıkarıyorlar. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...