Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şimdi osman gelse deseki, abı naruto ruzgar olayını cozunce azından rasengan atıcak ateş jutsuları gibi. hadı bakalım nerden biliceksin spoilermı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bone kapsıyan baslık acılmaz dediler spoiler oluyor dediler, sen ne dediklerini dinledinmi cidden insanların? kac yıldır manga tpiğinde ayrı tartışılıyor anime topiğinde ayrı, hatta sippuden olmıyan topic de var, buraya bakmayın oraa bakın diyoruz insanlara eğer sippudene gecmmişlerse daha spoiler olsun diye. sende "ne bicim uygulama bu!!! tartışmıyalım o zaman konuşmıyalım" falan filan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 once elini indri, sonra o chilli al dolabina sok, kurali boyle buranin, begenmediysen naruto konusulan tonla forum vardir. manga ilerden gider, manga okuyan anime izleyenden daha cok sey bilir, tatsizlik cikmamasi icin ikisi ayrilmis, herkes salak, bi sen akillisin sacma buldun sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bone said: ha bak mesela naruto mangası ve animesi "AYRI" konularda gitseler o zaman haklısın diycem. abi ayrı konuları isliyorlar ama =)... ayrı konuları islemeseler de, shippuden'in gecen hafta isledigi konuyu(filler'dı tamam da anlayın iste), manga bilmem ne kadar zaman once isledi... dolayısıyla sen anime'de son bolumde olan olayı tartısırken bi topic'de, digeri manga'nın son bolumunu tartısır... atıyorum(dogru degil) manga'nın son bolumunde tenten neji'yi oldurdu... manga'yı tartısan biri de "nası yapar tenten bunu" falan dedi... sen manga okumayan biri olarak sinir olmaz mısın gelecekte ne oldugunu ogrendigine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ne ilginç naruto manga'da da anime'de de sarı saçlı mavi gözlü. aa dur manga spoiler oldu bu, mangada yazmam lazımdı. ama aynı zamanda naruto part 1 spoiler. gidip eski naruto topiğine yazayım. tabii naruto shippuuden anime'de de (part 2) sarı saçlı mavi gözlü. aman tanrım napacaz şimdi? gidip manga topiğinde "naruto manga'da sarı saçlı", naruto part 1 topiğinde "naruto anime'de sarı saçlı", naruto shippuuden topiğinde "naruto anime'de sarı saçlı" yazmak gerekiyor. of ya amma iş çıktı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben herkes ölüyo desem hoşunuza gider mi :O şaka len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: abi ayrı konuları isliyorlar ama peki naruto shippuuden animesinin başında, ve manganın aynı bölümlerine denk gelen kısımlarında gaara kaçırılmıyor, naruto felan da toplanıp gaara'yı kurtarmaya gitmiyor mu? e bu nasıl "ayrı konuları işlemek" oluyor söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya bone dalga mı geciyosun, niye yazdıgımın basını alıyosun, gerisini okumuyosun alla alla... ilk cumleden sonrasını CAPS'la mı yazmak lazım ? kfg said: ayrı konuları islemeseler de, shippuden'in gecen hafta isledigi konuyu(filler'dı tamam da anlayın iste), manga bilmem ne kadar zaman once isledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben şimdi burada manganın son bölümünde ne olduğunu yazsam siz şipuden izleyenler göt gibi kalmaz mısınız kalırsınız. O yüzden farklı konular dedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 BeIlow said: ben herkes ölüyo desem hoşunuza gider mi :O orochimaru uşakmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 lan sana laf anlatmaya calistigimiz surede, deveyi engelli kosu yarisinda birinci yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: ya bone dalga mı geciyosun, niye yazdıgımın basını alıyosun, gerisini okumuyosun alla alla... ilk cumleden sonrasını CAPS'la mı yazmak lazım ? hayır ben dalga geçmiyorum da sizin dalga geçtiğinizden şüpheleniyorum. shippuuden timelineında geçen, manga'da ve anime'de ortak bulunan, "RELEASE EDİLMİŞ" ilk bölümlerden bahsettim, "omg manga spoiler" diyorsunuz, nedeni de "manga önceden yayınlıyor, bu yüzden manga ile anime birebir değil". oturup manga ile anime'nin birebir aynı sahnelerini koysam da "hayır manga anime'den farklı" diyceksiniz herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bone bu başlık shippuden başlığı ve shippudenin ilk bölümüne geçmiş biri yondaimenin narutonun babası olduğunu anlamaması imkansız.Burada ağlayanları kafana takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yetemiyo musun bone MANGA ANİMEDEN 50 BÖLÜM felan ilerde bak capsle yazdım belki anlarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 50 den fazladır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bone biz hepimiz aptalsız, bizimle tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yav nolur saçmalamayın. hadi viktor'u anladım da, Sam'i ve Cuce'yi aklı başında insanlar sanırdım. Hayal kırıklığına uğratıyorsunuz beni. Ben burda "Naruto neden bu kadar ezik" sorusunu sorduğumda ısrarla manga kısmına çeken sizsiniz. mangayla alakalı şey sormamış olmama rağmen bunları manga tartışıyorum gibi kabul etmişseniz, sizin hatanız, benim değil. ha gidip Virüs'e şikayet et çok da umrumda değil açıkçası. "tüm naruto ile ilgili topiclerdeki konuların toplamı" maksadıyla bir topic açmak istediğimde "Naruto konuşçaksan naruto topiği var, naruto shippuuden konuşçaksan naruto shippuuden topiği var, bunların hepsini kapsıyacak topic açamassın" denilerek silmişti. şimdi de, "naruto shippuuden altında naruto shippuuden'e kadar olan anime bölümlerini sormuş olmana rağmen manga ile ilgili şeyleri manga topiğinde sorman lazımdı" gibi absürt bir nedenden dolayı mesajlarımın silinmesine hiç şaşırmam. ısrarla saçmalıyorsunuz. izah etmeye çalışıyorum. kulağınızı tıkamış vaziyettesiniz. ne dediğimi okumuyorsunuz. okumadığınız için de anlamıyorsunuz. saçmalamaya devam ediyorsunuz. illa beni "kötü adam" gibi kabul etmek istiyorsanız, o sizin kendi seçiminiz. ama sizin kendi yaptığınız saçmalıklar yüzünden ben zen altında kalmam, bunu da eklemek istiyorum. saçmalamayın bir kere de cevap vermek yerine sadece yazdığımı okuyun. ve tekrar ediyorum "CHILL!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Eve biraz geç geldim mangayla ilgili spoilerı goren anime izleyicilerden özür diliyorum. Çizgi Dünyası Kuralları "*Spoiler (Önem bakımından yıldızlı pekiyi):Genelde manga animeden önde gider ,mangada olan bir olayı anime topici altına yazarsanız anime izliyicisine kötü bir sürpriz yapmış olursunuz mangadaki bir olayı anlatacaksanız spoiler tagına mangadan alıntıdır diye yazın -Bazı populer animelerin manga topicide mevcut buyuzden anime topiclerine manga spoilerı vermeyin. " Bahsi geçen spoilara "şey" diye hitap edicem. Bahsettiğin manga spoiları bugune kadar ne narutoda ne de shippudende verildi,hatta bahsettiğin konu hakkında seyirciler birçok senaryolar yazdı taki mangada açıklanana kadar demekki mangada acıklanmadan önce bir belirsizlik varmış kesinlik yokmuş,açıkcası anaokulu ögrencisine birşey anlatıyormuş gibi anlatmak benimde hoşuma gitmiyor ama bukadar dil dökülmüş sana umursamamışsın kendi bildiğini okumuşsun oyuzden benimde böyle yazmam gerekti,çıkıp beyler bayanlar kusura bakmayın bir yanlışlık oldu diyip editlesen yazdıklarını sorun kalmıyacaktı.Anime izleyicilerine bir özür borçlusun Söylemedende edemiyecem mademki daha önceden olan topic kilitleme tartışmasını buraya taşıdın, çizgi dünyasının kuralları belli tabiri caizse kapı orda sana ters geliyorsa girmezsin,girecem diyorsanda kurallara uyacaksın.. yönetim tarzımı beyenmiyorsan adminlere iletebilirsin. ps: imlalara takılmayın bu saatte bukadar =p spoilerı herkes okumasın diye biraz kaba bir şekilde ayıkladım o konuyu içeren her msgı sildim msg sahipleri affetsin yarın erken kalkıcam topici daha takip edemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 67'yi bir saat önce çıkarmışlar ama üzerine gelince [Secure]dosyaismi yazıyor. troll mü anlayamadım, deneyen olursa bir zahmet yazıversin gerçek mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gerçekmiş, en başına "NO YOUTUBE" gibimsi bi frame koymuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 67 Eh gene güzel bir bölümdü, bu arada SAKURA OWNZ derim başka bişi demem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sakura pwn Sakura sasori ve sonrasi çok ilerleme kaydetti 10 numara ninja oldu. Ayrıca kızıl saçlı kadınlara karşı zaafımvar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Naruto bir coşsa artık...Kaç bölümdür ayarı alıyor güzelim düşmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 fan service, en cok dayak yiyen naruto olduğu için en guzel düşmanı narutoya vermişlerki gözümüz gönlümüz acılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dattebayo Naruto'yu fansublamayı bıraktı. Press Release Attention Dattebayo fans, Effective immediately, we are terminating our subtitling efforts on the "Naruto Shippuuden". This decision is not up for discussion and not negotiable. You can guess why this is happening, and no, there is nothing you can do about it as there will always be assholes who want to piss in the pot so to speak. It was a difficult decision, but it had to be done. It's been a fun 4 years! Update We'd like to address a few questions and comments we've received regarding the above announcement. Help, I'm confused! Despite the lengthy explanations linked above, I still don't understand why you're dropping Naruto Shippuuden. Anyone who follows the anime industry knows that in bringing fansubs a wider audience, streaming sites time have made it increasingly difficult for copyright holders to ignore the existence of the groups that subtitle and distribute their property. At some point, they will stop trying to go after the sites themselves and simply cut off the problem at the source (i.e., us). To paraphrase one of the few intelligent comments we've received in regards to this matter, people who are uploading our work to streaming sites are basically putting us in harm's way without our permission. Some people have commented that uploaders are "helping" us by making us more popular, but this is the kind of "help" we don't need. In addition, as we have stated repeatedly, we do not approve of others taking our work and using it to make a profit. Many streaming sites not only solicit donations but fill their pages with ads, even though for the most part they are simply linking to videos that were uploaded at no cost (to YouTube or other sites) and are using free hosting services. This means that they are essentially scamming viewers into thinking that donations are required to keep their "free" service running, even though they are already making a profit off advertisements. We do not spend hours of our lives subbing episodes for free so that other people can make a profit off our videos with a few clicks of their mouse. This isn't fair! By dropping Naruto Shippuuden for the actions of a few, you're punishing the majority of people who follow your rules. While this may be true, the fact is that the creators and licensees of Naruto Shippuuden are going to care even less than we do. If DB gets shut down permanently, it won't matter that only a few people were uploading our videos to streaming sites. There will be no more DB subbed shows, for anyone, ever again. What about your other shows, will you be dropping those too? If we have to. Can you guys suggest another site for downloading Naruto Shippuuden? Unfortunately, DB was the only English group that was up to date with Naruto Shippuuden releases. At this time, there are no other options. How about you just stream the shows yourselves and/or start charging people to use your site? It defies logic that we will somehow solve the problem by doing the exact things that we do not want done. Anyone writing in with either of these suggestions will be banned. Dattebayo Fansubs, LLC - We've never been more serious Bir süre Naruto'suz kalıcak gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar