Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çizerler istifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 En azından görüntüleri güzel be.Eski fillerlar neydi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Naruto Shippuden Movie : Kizuna fragmanı yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mazu miyagi, no rain, birde hinata diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 SturmVogel said: Naruto Shippuden Movie : Kizuna fragmanı yayınlandı OHA sunucunun gittiği yere ben de gitmeliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 AHANDA! hinatada var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dallamabayo tekrar bırakmış sublamayı, bleach'i de bıraksalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hayda Nerden Çekicez şimdi?Bi kaç kere db dışında yerlreden izlemiştim görüntü kalitesi çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 adamalr senelerdir 3 ayda bir biraktik diyor ve herkes 3 ayda bir nerden cekicez diye panik oluyor artik komik olmamaya basladi yarin YHBT LOL eklerler haberin basina tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 istemiyolarsa yapmasınlar, bayıyo bu attention whorelukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 subsuz izleriz icabında ya harbi bıraksın bunlar yapmasınlar artık. Mal mal açıklama yapıyorlar. Neymiş attention muşmuş sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu hafta naruto air olmadı dıye bılıom ben rawı da yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Şu datteboyadakiler sokakta görsem var ya.. Dynamic Air Marking atıp Gatsuuga yapar ardından Oodama basarım kafaya kafaya. Deliriyor muyum neyim , Sandaime affet beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Daha shippuuden'e geçemedim ama naruto'nun son bölümlerindeyim. de şu japon harfleri ne ezik bişiydir ya. DB altyazı yapıyor, seslere altyazı var ama japon harflerine altyazı yok. 80km felan diyor ama hiç bir halt anlamıyorum. ne saçma bişi yav. belki onları da kendileri yazmıştır bilmiyorum. onu geç de, kurbağalara hastayım ben ya. o iki kurbağa böyle deli bişi görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bazıları yapıyor onlara da altyazı, hatta ekranda nerede yazıyorsa aynı yazı tipinde onun hemen ustune yapıyor, kamera uzaklasırsa o da kuculuyor falan kasıyolar bayagı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anou+db mi ne vardi, elimdeki ilk naruto bolumleri. iki grup tarafindan hazirlanmis sanirim. hastaydim onlara. yazi tipi de cok guzeldi. bircok farkli grup gordum, gorduklerimin hepsi yaklasik benzer metodlar uyguluyorlar. japonca kelimelerde yukarda aciklama geciyor felan. ama son bolumlere dogru db'de gordum, tvrip felan oldugu icin midir nedir, yukarda paso japonca harfler geciyor ama hic aciklama koymamis db. yalniz db'de hosuma giden birsey var, rastlanti sonucu (belki de gec) olarak farkettim, intronun sonunda kisa laflar yaziyor, eglencelik oluyor. bir de shippuden bolumlerinin mangasini okumaya basladim. dun animenin ilk bolumunu izledim, daha once mangasini okudugun seyin animesini izlemek bir tuhaf oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ehehe, mangada, normal seri ile shippuden arasında kakashi gaiden var, kakashi'nin gecmisini anlatan 6 sayılık(galiba) kısa bi seri... onu da oku bu arada =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 okudum zaten onlari (shippuden bolumlerinden once koymuslar) animede bazi fillerlarin yerine onlari koysalarmis keske. ilginc olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kfg said: bazıları yapıyor onlara da altyazı, hatta ekranda nerede yazıyorsa aynı yazı tipinde onun hemen ustune yapıyor, kamera uzaklasırsa o da kuculuyor falan kasıyolar bayagı... yok ya veriyosun trace'ı 2 dklık iş o ama işte DB nın eşşekliği bazen yapmaması. bizde alışkanlıktan bide cok seeder olduğundan dbden cekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gerci burdakilerin cogu son bolume kadar izlemistir ama yine de spoiler diyecek olan olursa diye spoiler icine alayim. anbu bu anbu ekibi ne olaydir anlamadim ben, "bunch of idiots"tan olusan bir ekip midir? anladigim kadariyla "elite royal guards" gibi takiliyorlar. ama orochimarunun ilk saldirisinda kolayca oldurulmustu. naruto bile daha uzun sure dayandi yav. sasukenin abisi genc yasta anbuya girdi diye ovuluyordu. e peki bu kadar super bir gruplarsa neden catir catir olebiliyorlar? ya da naruto ve saz arkadaslari anbu olarak egitilmiyor? ("story su yonde gitmesi gerektigi icin" disinda biseyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anbu daha gizli daha bi önemli görevlere gönderilen ninjalar, direk en kaliteli olmalarına gerek yok, kakashi eski anbu mesela, ama rtık anbuda değil, aynı şekilde asuma dır guy dur bunların anbu gecmişi yok ama anbu manbu dinlemezler öttürürler. anbunun olayı daha cok bir görev normalden daha cok gizililik gerektirdiğinde, kimin göeve gittiği bilinmemesi gerektiğinde devreye giriyor, birde acıl durumlarda hokage'nın sağ kolu olarak orachimaru ölümüne girişmiyor narutoya bide naruto bu dayanır yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hmm anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anbu cok ahim sahim bisey degil bildigin swat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fragmanı yeni izledim. ben bıktım rasengandan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o yukarda çıkan yazılar deprem uyarısı. napıcan çevirisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar