Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Daha shippuuden'e geçemedim ama naruto'nun son bölümlerindeyim.

de şu japon harfleri ne ezik bişiydir ya.
DB altyazı yapıyor, seslere altyazı var ama japon harflerine altyazı yok. 80km felan diyor ama hiç bir halt anlamıyorum.
ne saçma bişi yav.
belki onları da kendileri yazmıştır bilmiyorum.

onu geç de, kurbağalara hastayım ben ya. o iki kurbağa böyle deli bişi görmedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

anou+db mi ne vardi, elimdeki ilk naruto bolumleri. iki grup tarafindan hazirlanmis sanirim.
hastaydim onlara.
yazi tipi de cok guzeldi.

bircok farkli grup gordum, gorduklerimin hepsi yaklasik benzer metodlar uyguluyorlar. japonca kelimelerde yukarda aciklama geciyor felan.
ama son bolumlere dogru db'de gordum, tvrip felan oldugu icin midir nedir, yukarda paso japonca harfler geciyor ama hic aciklama koymamis db.
yalniz db'de hosuma giden birsey var, rastlanti sonucu (belki de gec) olarak farkettim, intronun sonunda kisa laflar yaziyor, eglencelik oluyor.

bir de shippuden bolumlerinin mangasini okumaya basladim.
dun animenin ilk bolumunu izledim, daha once mangasini okudugun seyin animesini izlemek bir tuhaf oluyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
bazıları yapıyor onlara da altyazı, hatta ekranda nerede yazıyorsa aynı yazı tipinde onun hemen ustune yapıyor, kamera uzaklasırsa o da kuculuyor falan kasıyolar bayagı...

yok ya veriyosun trace'ı 2 dklık iş o ama işte DB nın eşşekliği bazen yapmaması.

bizde alışkanlıktan bide cok seeder olduğundan dbden cekiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

gerci burdakilerin cogu son bolume kadar izlemistir ama yine de spoiler diyecek olan olursa diye spoiler icine alayim.

anbu

bu anbu ekibi ne olaydir anlamadim ben,
"bunch of idiots"tan olusan bir ekip midir?
anladigim kadariyla "elite royal guards" gibi takiliyorlar.
ama orochimarunun ilk saldirisinda kolayca oldurulmustu.
naruto bile daha uzun sure dayandi yav.
sasukenin abisi genc yasta anbuya girdi diye ovuluyordu.
e peki bu kadar super bir gruplarsa neden catir catir olebiliyorlar?
ya da naruto ve saz arkadaslari anbu olarak egitilmiyor? ("story su yonde gitmesi gerektigi icin" disinda biseyler)

Sosyal ağlarda paylaş

anbu daha gizli daha bi önemli görevlere gönderilen ninjalar, direk en kaliteli olmalarına gerek yok, kakashi eski anbu mesela, ama rtık anbuda değil, aynı şekilde asuma dır guy dur bunların anbu gecmişi yok ama anbu manbu dinlemezler öttürürler.

anbunun olayı daha cok bir görev normalden daha cok gizililik gerektirdiğinde, kimin göeve gittiği bilinmemesi gerektiğinde devreye giriyor, birde acıl durumlarda hokage'nın sağ kolu olarak

orachimaru ölümüne girişmiyor narutoya bide naruto bu dayanır yanı

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...