Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

keşke second world war ve third world war'ı anlatan 20-30 bölümlük fillerlar yapsalar, direk manga ekibi tarafından hazırlansa ama mangası olmasa

saçma sapan devekuşu fillerlarından daha iyi gideri olur, bi de manga ekibi böyle geçmiş olayları daha iyi anlatıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

cocuğunun üstünden aldığı örtüyü, ıslanmasın diye explosive taglerin üstüne örten, cefakar konoha kadını!

Ve kadınlar, konoha kadınları:
yamuk ve sabit elleri,
İnce, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
okasanımız , waifumuz, -kunumuz...
Ve sanki hep fillermıs gibi ölen
Ve sofradaki yeri, summonımızdan sonra gelen
Ve dağlara kaçırıp uğrunda kunailer yediğimiz
Ve okulda; ramencide, hastanede ve backgroundaki
Ve drama için öldürülen
Ve ağac tepelerinde
Işıltısında yere saplı kunailerinin
Utangaç, uzun bacakları ve renkli saclarıyla
Bizim olan kadınlar,
Bizim kadınlarımız.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önceki preview e göre konohanın anneleri hokage levele bağlar geleni geçeni tokatlar diyordum nasıl olsa filler diye. Bölümün sonu geldi hatta durdurup kalan dakikaya baktım alla alla hala analarda bi aksiyon yok. Konohamaru ortalıkta deli dana gibi koşturuyor falan, bunlar annelere nasıl bağlayacaklar olayı diye merak ederken sumocular çıktıda rahatladım.

Neyse haftaya filler yok. Ayrıca evet en kötü filler olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya raikage - tsunade vs. killa bee - naruto var. manly tears bol olacak galiba bro'lar arasında.

bu arada alın size gerçek bir naruto hayranı,

Uğurcan Alay

Gercektende Ben Bu Durumu Yazma Gereksimi Duydum Her Naruto Fan Sayflarında Bunu Gördüm Kimin Gercek Naruto Hayranı Kiminse Narutoyu Konusu Güzel Bir Anime Olduğu İcin Sevenleri Ben Gercektende Bir Naruto Hayranıyım Gercek Naruto Hayranıyım Bazı Arkadaşlar Sadece Şu Tobi Olayı İcin Narutoyu Bıraktılar Narutoya Küfürler Ettiler Bunun Nedeni Neydi Arkadaşlar Ben Anlıyamadım Ben Kendimi Örnek Göstercem Ben Sahsen Kendime Gercek Naruto hayranı diyorum Nezaman Narutoyu İzlesem Ağlarım 16 YAŞINDA Bir Erkek Olmama Rağmen inanki naruto ilk serisi kücüken naruto ben ozamnlarda naruto shippuunden Olduğunu bilmiyodum final olacağını sandım gercektende naruto bitecek diye ağladım sonradan naruto shippuunden olduğunu örendim cok sevindim sonra yine baktım naruto shippuundeninde son bölümüne yaklaştım cok korktum sonra perşembe günü bu günü hic unutmam yeni bir bölüm gelmişti bunun üzerine araştırdım ve her hafta narutonun yeni bölümü geldiğin orendim ve cok mutlu oldum Bunu Niye Yazdım Bilmiyorum Ama Arkadaşlar Bir Animeyi Konusu Güzel Diye Sevmeyin Onu Kendisi Güzel Olduğı İcin Sevin Tıpkı Benim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...