Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 o bolum gecen haftaki bolumdu, ondan sonraki de bu haftaki. filler degil(filler'dan hallice gerci). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 verdiler yine filler'i kafaya. neyse ki hinata vardi, 50% affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 evet önümüzdeki hafta da filler ama en azından veletlerin anaokulu dövüşleri değil, yan karakterleri kullanıyorlar savaşın içindeki. varsın böyle filler olsun, yaklaştılar çünkü mangaya. bu haftaki bölüm naruto: the thing olmuş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yaklaştılar mangaya? en az 10 ay var yahu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 can sıkıntısından ilk bölümleri izliyorum. bu haku harbiden erkeğim diyo ne bu shemale fln mı? eskiden yanlış çeviridir diyip geçmiştim... sapık japonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/157/669/trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 her 2 manga bölümü 1 anime bölümü die hesaplarsak yaklaşık 7 ay süre var anime ile manga arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 filler ın gözüne vuracaklar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 DadashNik0F said: her 2 manga bölümü 1 anime bölümü die hesaplarsak yaklaşık 7 ay süre var anime ile manga arasında en az 1 yıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hayret, ep280'de ilk defa fena olmayan filler verdiler shippuuden'den beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oha fillermıydı bu bölüm? farketmedim bile, araya iyi sıkıştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 naruto zamani olsa filler demezdim de, 2. part sonrasi kizdim cok yapanlara. naruto'yu gormedigim bolume filler diyorum direkt fdjslkfjs. gerci naruto'yu gorunce de dovesim geliyo. saske de saske. niye izliyorum bilmiyorum :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gelecek bölümde konahanın anneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 keşke second world war ve third world war'ı anlatan 20-30 bölümlük fillerlar yapsalar, direk manga ekibi tarafından hazırlansa ama mangası olmasa saçma sapan devekuşu fillerlarından daha iyi gideri olur, bi de manga ekibi böyle geçmiş olayları daha iyi anlatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 cocuğunun üstünden aldığı örtüyü, ıslanmasın diye explosive taglerin üstüne örten, cefakar konoha kadını! Ve kadınlar, konoha kadınları: yamuk ve sabit elleri, İnce, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle okasanımız , waifumuz, -kunumuz... Ve sanki hep fillermıs gibi ölen Ve sofradaki yeri, summonımızdan sonra gelen Ve dağlara kaçırıp uğrunda kunailer yediğimiz Ve okulda; ramencide, hastanede ve backgroundaki Ve drama için öldürülen Ve ağac tepelerinde Işıltısında yere saplı kunailerinin Utangaç, uzun bacakları ve renkli saclarıyla Bizim olan kadınlar, Bizim kadınlarımız.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 çok iyi filler idi bu bölüm. yaparlarsa böyle yapsınlar. kurotsuçi & mifune'ye daha fazla screen-taymu, onegayşimasü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 mifune-sama yargi dagitiyor. yalniz ben onun yancisina hastayim. bu bolumde de guzel triplere girdi. cCc okisuke cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 deidara'nın ölüsü bile para ediyor be. ama çabuk yakalandı salak dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sasori no danna ile beraber gezdikleri filler yapmaları lazım, hmm! otursunlar sanat tartışsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sai'yi yanlarina verelim, iki tokatlasinlar gobegini falan kapasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bugune kadarki en kotu filler'di bence bugunku. seslendirmeye kadar rezillikti. sumo'lari da kadinlara saldiran haydut gibi gostermisler ya, capon ellerde problem olmustur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Adam ömrünün sonuna kadar naruto çizmeyi planlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bir önceki preview e göre konohanın anneleri hokage levele bağlar geleni geçeni tokatlar diyordum nasıl olsa filler diye. Bölümün sonu geldi hatta durdurup kalan dakikaya baktım alla alla hala analarda bi aksiyon yok. Konohamaru ortalıkta deli dana gibi koşturuyor falan, bunlar annelere nasıl bağlayacaklar olayı diye merak ederken sumocular çıktıda rahatladım. Neyse haftaya filler yok. Ayrıca evet en kötü filler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 haftaya raikage - tsunade vs. killa bee - naruto var. manly tears bol olacak galiba bro'lar arasında. bu arada alın size gerçek bir naruto hayranı, Uğurcan Alay Gercektende Ben Bu Durumu Yazma Gereksimi Duydum Her Naruto Fan Sayflarında Bunu Gördüm Kimin Gercek Naruto Hayranı Kiminse Narutoyu Konusu Güzel Bir Anime Olduğu İcin Sevenleri Ben Gercektende Bir Naruto Hayranıyım Gercek Naruto Hayranıyım Bazı Arkadaşlar Sadece Şu Tobi Olayı İcin Narutoyu Bıraktılar Narutoya Küfürler Ettiler Bunun Nedeni Neydi Arkadaşlar Ben Anlıyamadım Ben Kendimi Örnek Göstercem Ben Sahsen Kendime Gercek Naruto hayranı diyorum Nezaman Narutoyu İzlesem Ağlarım 16 YAŞINDA Bir Erkek Olmama Rağmen inanki naruto ilk serisi kücüken naruto ben ozamnlarda naruto shippuunden Olduğunu bilmiyodum final olacağını sandım gercektende naruto bitecek diye ağladım sonradan naruto shippuunden olduğunu örendim cok sevindim sonra yine baktım naruto shippuundeninde son bölümüne yaklaştım cok korktum sonra perşembe günü bu günü hic unutmam yeni bir bölüm gelmişti bunun üzerine araştırdım ve her hafta narutonun yeni bölümü geldiğin orendim ve cok mutlu oldum Bunu Niye Yazdım Bilmiyorum Ama Arkadaşlar Bir Animeyi Konusu Güzel Diye Sevmeyin Onu Kendisi Güzel Olduğı İcin Sevin Tıpkı Benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 gozlerim kanadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar