Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bölümün başında yine gözlerim doldu allah belanı versin lan, normal seyrinden devam etseydin ya bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 dip not: ADAM OKYANUSU DURDURDU LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hiç böle bi bölüm beklemiyodum , insanları şok etmeyelim bu bölümlük ,ölüp gidicekler yakında kalpten diye düşündüler galiba :D gai çoğh iyiydi bu bölüm, her ne kadar sade taijutsuyu sevmesemde woah dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 adam hard counter kisame ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aynen ya huaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 dreagloth said: Manga da okuduğumdan beri beklediğim bölümdü, inanılmaz güzel yansıtmışlar helal 248-249 aynen böyle, hoş gerçi artık buradan itibaren bütün bölümler böyle. buradan başlayan epiklik mangada durdurak demedi, bitmek bilmedi. bu op'u da kim şu bölümlere layık gördüyse ona da KONOHA DAİ SENPÜÜÜ çekmek lazım. 250 of ne muazzamdı, bunu da çok bekliyordum. ATATATATATATATATATATATAT ATTTTAAAAAAAAA!!!!! 2,5 saat önce yatmam lazımdı ama 250 preview'ı görünce oturdum onu da seyrettim taka'yı beklemeden lol. uyku tutmazdı yoksa. ama şimdi de çok gaza geldim, uykum kaçacak meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Yetmiyor bu kadar kısa 1 haftada heycanda arttı 20 dk 1 dk gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Hmm şimdi kisame fillera girecek sonrasında yeni intro gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 fillerlar için hazırladıkları introyu normal bölümlere koydular. filler bölümlere de geç başlatmışlardı zaten. arc'ın tam ortasında intro değişir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kisame filler değil, mangada vardı hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 of ne kadar iyi, çevirip çevirip izliyorum 250'nin son 5dk'yi. (tu)(tu) sonda bizim efsane müziğin varyasyonu giriyor ya, mest oluyorum ehu. gai senseee cinçürikileri paketleyen adamı instagibledi ya, büyüksün gai-san! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 son bir kaç bölüm ne kadar güzel olmuş öyle. kaç ay aradan sonra keyif yapa yapa izledim, bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 son bölüm de güzeldi de, ben bi 10 bölüm daha izleyebilirdim herhalde minato ve kushina'nın hikayesini. naruto'nun yeni bijuu mode da hayırlı olsun, orange flash oldu bizimkide. gücünü kontrol edememesi falan hoş detaylar olmuş. baya imba oldu ya naruto, olsun daha olsun. çok hor gördüler o çocuğu, hak etti bu güçleri. hm hm hm. gai'nin combat da sağlamdı, hesabını kesti kaç yüz bölümden sonra kisame'nin. asakujaku da ne god tier bir taijutsu'dur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Son derken 251 mi çıktı ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yok geçen bölüm için konuştum. düşer 12 saate falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Sam said: kisame filler değil, mangada vardı hikayesi. flashback'ini daha detaylı verecekler gibi görünüyor. bu yüzden filler bölümü gibi algılamışlar. aslında uzun süreli filler vermek yerine karakterlerin flashback'lerini detaylandırıp, uzatmak daha iyi olur. geçmişleri merak edilen o kadar çok karakter olduğundan, filler gibi göze batmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 çıktı 251 hiç filler dğeiil merak etmeyyin çatır çatır bölüm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 abüüüüüüüü nyaa da seed yok sadece naruto değil çoğu torrentin seedi yokk abüüüüüü korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 serious gai sensei is serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 251 de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ooo bu da iyi bölümdü ha. 251 kisame ne sağlam adammış, keşke daha fazla görebilseydik. heralde kesin öldü bu sefer, gerçi booby trap ile ilişkili bir şekilde tekrar hortlayabilir ama çok düşük bir ihtimal. madara'yı da ilk defa bu kadar net gördük sanırım anime'de, sasuke ile ilk konuştuğu yerleri saymazsak. intel'de ne var çok merak ediyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 tam üşüyoruz reyiz diyordum işin rengi birden değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 intel de şu vaR: naruto power up oldu dötü kollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mekan vardır buff geldıvardır, 8+9 kanka oldu vardır. guy cok imba sakata gelmeyin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yine başladılar mal bölümlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar