Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Manga da okuduğumdan beri beklediğim bölümdü, inanılmaz güzel yansıtmışlar helal

248-249 aynen böyle, hoş gerçi artık buradan itibaren bütün bölümler böyle. buradan başlayan epiklik mangada durdurak demedi, bitmek bilmedi.

bu op'u da kim şu bölümlere layık gördüyse ona da KONOHA DAİ SENPÜÜÜ çekmek lazım.

250 of ne muazzamdı, bunu da çok bekliyordum.
ATATATATATATATATATATATAT ATTTTAAAAAAAAA!!!!!

2,5 saat önce yatmam lazımdı ama 250 preview'ı görünce oturdum onu da seyrettim taka'yı beklemeden lol. uyku tutmazdı yoksa. ama şimdi de çok gaza geldim, uykum kaçacak meh..
Sosyal ağlarda paylaş

son bölüm de güzeldi de, ben bi 10 bölüm daha izleyebilirdim herhalde minato ve kushina'nın hikayesini.

naruto'nun yeni bijuu mode da hayırlı olsun, orange flash oldu bizimkide. gücünü kontrol edememesi falan hoş detaylar olmuş. baya imba oldu ya naruto, olsun daha olsun. çok hor gördüler o çocuğu, hak etti bu güçleri. hm hm hm.

gai'nin combat da sağlamdı, hesabını kesti kaç yüz bölümden sonra kisame'nin. asakujaku da ne god tier bir taijutsu'dur be.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kisame filler değil, mangada vardı hikayesi.

flashback'ini daha detaylı verecekler gibi görünüyor. bu yüzden filler bölümü gibi algılamışlar. aslında uzun süreli filler vermek yerine karakterlerin flashback'lerini detaylandırıp, uzatmak daha iyi olur. geçmişleri merak edilen o kadar çok karakter olduğundan, filler gibi göze batmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ooo bu da iyi bölümdü ha.

251

kisame ne sağlam adammış, keşke daha fazla görebilseydik. heralde kesin öldü bu sefer, gerçi booby trap ile ilişkili bir şekilde tekrar hortlayabilir ama çok düşük bir ihtimal.

madara'yı da ilk defa bu kadar net gördük sanırım anime'de, sasuke ile ilk konuştuğu yerleri saymazsak.

intel'de ne var çok merak ediyorum yalnız.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...