Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Kyuubi nin chakrasının yarısı Minato nun ruhu ile birlikte Shinigami içerisinde, diğer yarısı da Naruto da seallı di mi? Chakrasının yarısını seallemesi sadece o an için sonradan kullandığı sealı kolaylaştırmak içinmiydi yoksa Kyuubi nin yarısı direkt olarak Shinigami de mi kaldı? (veya Narutodaki Kyuubi hala yarım mı, yoksa zamanla chakrası şarj oldu mu? :P).Gerçi şu Shinigami sealı muhabbetini de pek anlayabilmiş değilim.

Cuce said:

ikincisine cevap

yok shinigami muhuruyle hepsini kendine muhurkeyip yok etmek mantıklı olmaz güc dengesi lazım dedi

Bunu Kushina ölürken Kyuubi yi de beraberinde öldürecek bi seal kullanıcakken demişti sanki ya? O da mı shinigami kullanıcaktı? Zincirli mincirli birşeyler kullanıyordu da pek anlayamadım.

Anladığım kadarıyla onu yapsa daha sonra Kyuubi bir şekilde yine geri dönebilecekti ama işte hem Konohanın Jinchuurikisi olmayacaktı hem de eninde sonunda geri döndüğünde bir şekilde tekrardan yakalamaları gerekecekti zaten o yüzden Minato o anda halletmek istedi sanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

ya jinchuriyiki ölürse tailed beastte ölüyo ama bi sürü sonra gücünü toparlayıp geri geliyo.

tekrar dövüp seallamaları gerekiyo, o yüzden tasıyıcı ölmeye yakınken cıkartıp baskasına koyuyolar kontrollü bi sekilde. işte kushina kacmasına izin vermem benden benımle beraber öldürücem dedi, minatoda olmaz cocuğumuzun annesini görmesi lazım sadece annelerin anlatabileceği söyliyebileceği seyler var dedi, senın kalan chakranı narutoya seallıycam dedi.

sonunda hem kendi hem kushinanın chakrasını narutoya biraz sealladı, yıllar sonra yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edebilmek ve narutoyu görebilmek için

shinigami seal'ı cok op sanırım ya, ondan geri gelmiyodur o chakra sanmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız babasına bi yandan kişilik olarak benzeyip bi yandanda benzememsi hep böle aklıma takılıyo benım, geri kalan herseyide annesinden almıs meğerse falan. off cok iyidi ya.

zaten hikaye mükemmel yanı, annesi cok naruto olduğu ıcın milletle takısıyo sevilmiyo, babasıda cok naruto olduğu ıcın cok delikanlı cok sevgi dolu milletin annesini sevmemesini iplemiyo gidip kurtarıyo

annesinin son konusmasında öldüm bittim zaten, olabilicek en iyi konusma falandı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...