ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şimdi Kyuubi nin chakrasının yarısı Minato nun ruhu ile birlikte Shinigami içerisinde, diğer yarısı da Naruto da seallı di mi? Chakrasının yarısını seallemesi sadece o an için sonradan kullandığı sealı kolaylaştırmak içinmiydi yoksa Kyuubi nin yarısı direkt olarak Shinigami de mi kaldı? (veya Narutodaki Kyuubi hala yarım mı, yoksa zamanla chakrası şarj oldu mu? :P).Gerçi şu Shinigami sealı muhabbetini de pek anlayabilmiş değilim. Cuce said: ikincisine cevap yok shinigami muhuruyle hepsini kendine muhurkeyip yok etmek mantıklı olmaz güc dengesi lazım dedi Bunu Kushina ölürken Kyuubi yi de beraberinde öldürecek bi seal kullanıcakken demişti sanki ya? O da mı shinigami kullanıcaktı? Zincirli mincirli birşeyler kullanıyordu da pek anlayamadım. Anladığım kadarıyla onu yapsa daha sonra Kyuubi bir şekilde yine geri dönebilecekti ama işte hem Konohanın Jinchuurikisi olmayacaktı hem de eninde sonunda geri döndüğünde bir şekilde tekrardan yakalamaları gerekecekti zaten o yüzden Minato o anda halletmek istedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya jinchuriyiki ölürse tailed beastte ölüyo ama bi sürü sonra gücünü toparlayıp geri geliyo. tekrar dövüp seallamaları gerekiyo, o yüzden tasıyıcı ölmeye yakınken cıkartıp baskasına koyuyolar kontrollü bi sekilde. işte kushina kacmasına izin vermem benden benımle beraber öldürücem dedi, minatoda olmaz cocuğumuzun annesini görmesi lazım sadece annelerin anlatabileceği söyliyebileceği seyler var dedi, senın kalan chakranı narutoya seallıycam dedi. sonunda hem kendi hem kushinanın chakrasını narutoya biraz sealladı, yıllar sonra yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edebilmek ve narutoyu görebilmek için shinigami seal'ı cok op sanırım ya, ondan geri gelmiyodur o chakra sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi yalnız babasına bi yandan kişilik olarak benzeyip bi yandanda benzememsi hep böle aklıma takılıyo benım, geri kalan herseyide annesinden almıs meğerse falan. off cok iyidi ya. zaten hikaye mükemmel yanı, annesi cok naruto olduğu ıcın milletle takısıyo sevilmiyo, babasıda cok naruto olduğu ıcın cok delikanlı cok sevgi dolu milletin annesini sevmemesini iplemiyo gidip kurtarıyo annesinin son konusmasında öldüm bittim zaten, olabilicek en iyi konusma falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 I should never have let down my guard... http://i.imgur.com/hya3L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Minato bayağı imba ya. Diğer karakterlerin çoğunda aileden gelme jutsular var işte gölge mindcontrol böcek falanfilan, Naruto nun da ailesi olsa da 3-5 bişeyler öğretselermiş diyordum hep. İyi ki öğrenmemiş, Narutonun şu tekniği öğrendiğini düşündüm de, karşısında kimse duramazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 o hız olsaydı rasengan yeterdi. o hız olmadığı için geliştirmek zorunda kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 salya sümük ağladım bu bölümlerde ya :( :( çok güzel 2 bölüm olmuş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Hep böyle 2 bölüm yayınlansa ne güzel olurdu :D Yok gerçi o zaman fillera deli gibi artar. Yetmiyor ama haftada 20 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Manga da okuduğumdan beri beklediğim bölümdü, inanılmaz güzel yansıtmışlar helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sen de minato gibi baba ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hepimiz minato gibi baba olalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hadi şimdi birbirimize sarılıp manly tears dökelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Cuce said: Cuce said: su anda cözdüm ve aklım gitti, minato madarayı, narutonun zabuzaya cektiği hareketle yeniyo... Annesinin son konusması inanılmazdı ama ya suna tekrar dikkat cekmek istiyorum cok sahaneydi cünkü Benzese de aynı değil .. Tekrar izle anlıyacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 yok aynı değil zatende, cok benziyo. hanı bu adamın onu cizerken bunu fark etmemiş olmaması imkansız zaten, tesadüf değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 -Deno- said: hadi şimdi birbirimize sarılıp manly tears dökelim. siz böyle yazdıkça tekrar izliyip ağlayasım geliyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 gökchan güzel bir yeri yakalamış, harbiden bir gönderme olabilir. o değilde şu oyun geliyor, storm 2'yi hala multi oynuyorum ben ama bu efsane olacak: http://www.youtube.com/watch?v=eK9CZelD72M&list=PLD6124D2462F8EFBB&index=106&feature=plpp_video IT IS OVER 70 CHARACTERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Oyunu nasıl oluyor klona rasgengan falan yaptırmak gibi şaşırmaca seçenekleri varmı. Animede ki comboların türevleri falan yapılabiliryorsa çok güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 yapiosun da şöle şey değil manual değil yani atiroum iki ileri 1 geri bilmemne yapınca klona bilmmene yaptırıo kısacası o kadar taktiksel değil, street fighter gibi oyun sounçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 baya hareket ve jutsu var ya, teee ultimate ninja döneminden beri oynadım her oyunu. o konuda rahat olun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 son 7 bölümü arka arkaya segrettım,segretmez olaydım.Azım yüzüm kaydı.Bu kadar Duygu yüklemesinden adam Emo olur bea. uzundur fillerdan segretmıyordum donus guzel oldu.Segrederız artık her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gel gel gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gelince de Kitaaaaaaaaaaa! die bağıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Kitaaaaaaaaaaa! 250 nereden nereye bağladılar olayı yaa yapıştım kaldık koltuğa lee ye çok güldüm ama anlamadan etmeden yapıştırdı kisame ye şelalenin orada mal herif bir malda bee zaten lavuk oldu olacak beasti de vereydin çakranla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 off daha introya girmedik gözler yine doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 OFFFF! ahahah yıllar oldu bu revansı bekliyodum. saka maka acmasın lan 8'i.. ölürüm ağlarım biterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar