Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

247

Naruto dallaması kyuubi ye bile o da aynen benim gibi anasız babasız, hiç arkadaşı yok, yalnız , acıların çocuğu çekicek en sonundaya hadi bakalım hayırlısı. Salar tilkiyi ağaçlık ormanlık bir yere mutlu mesut yaşarlar herhalde.

Birde kyuubi nin çatara yı alınca narutoda six paths of the rinnegan gibi bir şey belirdi hayırlara vesile olsun efenim

Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

247

Naruto dallaması kyuubi ye bile o da aynen benim gibi anasız babasız, hiç arkadaşı yok, yalnız , acıların çocuğu çekicek en sonundaya hadi bakalım hayırlısı. Salar tilkiyi ağaçlık ormanlık bir yere mutlu mesut yaşarlar herhalde.

Birde kyuubi nin çatara yı alınca narutoda six paths of the rinnegan gibi bir şey belirdi hayırlara vesile olsun efenim

merak etme, kyuubi'nin farklı bir hikayesi var. ama bunu öğrenmen için beklemen gerekiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

abi adamın kafasına yumurta attılar, omlet yapmadığı kaldı. öldürmeye çalışanı adama hiç çaktırmadan savusturdu ki ezilmesin diye, orada çok duygulanmistim mangada da. Naruto dil çıkarıp kaçıyordu o yaştayken.

e kişiden kişiye farkediyor tabii.

naruto doğar doğmaz kyuubi ile tanışıyor. herkes ondan nefret ediyor. tek gördüğü şey dışlanma ve nefret oluyor.
öte yandan killer bee belli bir yaşa kadar arkadaş mevzusunu tadıyor, insanların içinde yaşıyor vs.

bu yüzden killer bee biraz daha rahat kabullenirken, naruto sırf ilgi çeksin insanlar ona baksın ilgilensin istediğinden bilerek haylazlık yapıyordu sürekli.

aslında benim açımdan narutonun yaşantısı daha hislidir. özellikle ilk "arkadaşı" sasuke olmasından dolayı sasukeye aşırı bir bağlılık hissetmiştir, bir "kardeşi" gibi görmüştür.
biraz da o yüzden halen "sasukeyi kurtarcam" diye viyaklıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Sam said:

abi adamın kafasına yumurta attılar, omlet yapmadığı kaldı. öldürmeye çalışanı adama hiç çaktırmadan savusturdu ki ezilmesin diye, orada çok duygulanmistim mangada da. Naruto dil çıkarıp kaçıyordu o yaştayken.

e kişiden kişiye farkediyor tabii.

naruto doğar doğmaz kyuubi ile tanışıyor. herkes ondan nefret ediyor. tek gördüğü şey dışlanma ve nefret oluyor.
öte yandan killer bee belli bir yaşa kadar arkadaş mevzusunu tadıyor, insanların içinde yaşıyor vs.

bu yüzden killer bee biraz daha rahat kabullenirken, naruto sırf ilgi çeksin insanlar ona baksın ilgilensin istediğinden bilerek haylazlık yapıyordu sürekli.

aslında benim açımdan narutonun yaşantısı daha hislidir. özellikle ilk "arkadaşı" sasuke olmasından dolayı sasukeye aşırı bir bağlılık hissetmiştir, bir "kardeşi" gibi görmüştür.
biraz da o yüzden halen "sasukeyi kurtarcam" diye viyaklıyor.

naruto ve killer bee'nin ortak bir noktaları var. raikage ve iruka sensei onlar için dayanak oldular. diğerlerinin aksine bijuu'ların içinde kaybolmadılarsa, bunun nedeni verdikleri destektir. sasuke ise naruto'yu ilk kabullenen ilk kişiydi. üstelik bunun için naruto'nun kendisini ispatlaması da gerekmedi. herkesin sizden nefret ettiği, dışladığı bir çevrede büyüdükten sonra, biri çıkıp sizi kabullense, üstelik kendi hayatı pahasına hayatınızı kurtarsa, o kişiyi kolayca hayatınızdan çıkarırmısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. Ardarda yutkunmadan izleyince hayranlık salya sümük öfff. En iyi bölümlerdi geçtiğimiz 2 bölümle birlikte. Hoş 248 deki kyubi saldırısında bir ara pain faciası gibimi olacak dedim ama kısa sürdü o sahneler.

Minato valla yaşasaydı alayına tek atardı şu akatsudakilerin. Narutoya gram beyin geçmemiş ya, adam hep maskeli madara üzerine kyubi ile kapışıyor sadece ayağına bi kıymık atıyo patlamadan. Herkesin ufaklığı falan böyle itachi gai ühühü .
Sosyal ağlarda paylaş

Offf off süperdi 2 bölümde;

Minato

Animedeki şuan en güçlü adam madarayı 2 dkda madara etti. Yaşasa kim bilir neler yapardı. Minato'yu izlemek harikaydı bir daha izlicem bu bölümleri.

Anlamadığım

Kyubinin bütün çakrası narutonun annesindeydi. Naruto bebek diye mi hepsini narutoya mühürleyemedi. Çünkü hepsini mühürleyebilse Minato ölmeyecekti. Diğer soruysa Kyubinin gücü yarıya düştüyse Kyubi hala nasıl en güçlü kuyruklu olabiliyor?

Sosyal ağlarda paylaş

epic bölümler is epic.
246-247-248-249 uzuuun bir süredir beklediğim bölümlerdi.
çok şahane olmuş çok müthiş olmuşlar, baya hislendim duygulandım.
10/10 veriyorum dördüne birden.
248-249 ile noktayı koymuş olduk.

bi daha bu kadar epic bölümler görebileceğimizi sanmıyorum aslında narutoda ama du bakalım...

yondaime reis ccc

http://i.imgur.com/3R1RC.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...