Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 naruto'nun taijutsusu olsa olsa vasat olabilir. 100 klonla dalıp 100 klonun teki vuramadan hepsinin dayak yediği tek char hikayedeki, birden fazla oldu bu dediğim sıfır taijutsusu olan kabuto gibi tiplere karşı. gene sıfır taijutsu pain'e bile connect edemedi bir tane, aoe'siyle ancak. şurikenden rasen ramesen herkes kaçıyor, aoe'si geniş ama muhtemelen hiç kimseyi bir daha onunla aldığını görmeyeceğiz. rakibin bayağı lapacı olması lazım onu yemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Rakibin kötü değil de plot açısından ömrünü doldurmuş olması lazım çünkü Rasen-Shruken hakkaten çok güçlü ve şuan direk hit olup da yaşayabilecek adam yok naruto dünyasında, içinden geçmesi falan lazım Madara gibi. Veya susano gibi birşey lazım ne atarsan at delinmez. Aslında çok da güzel isabet ettirilir ama işte plot devreye girer orda. Yani mantıken rakibi yok edecek noktada plot yüzünden bir şekilde rakip kurtulur falan... Yanlız Naruto'nun peşpeşe sage mode açabilmesi için gidip pınarbaşına clone bırkaması gerekiyor. Hazırlık lazım yani onun için, ani bir saldırı sırasında sage mode'yi birden fazla açamaz. İlkini açması bile zor. Taijutsu'nun iyi olması bile gerkmiyor sage jutsu ile ezmesi için. Daha güçlü, daha hızlı, nerdeyse yumtuk aoe vuruyor. Bence gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sam said: işte sage mode raikage'nin raiton zırhsız hali gibi aşağı yukarı. belki daha güçlü. başka bir numarası yok. yok, sage mode ile raikage'nin gücü farklı şeyler tamamen. şöyle düşün raikage = saiyan raikage + raiton = super saiyan sage mode = kaio-ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sCWbl8ajfA8 her şekilde döver narütö'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bu arada uzumaki klanının inanılmaz bir chakra ve stamina özelliği varmış. minatonun da chakrası oldukça fazlaymış. bunların üstüne narutonun içindeki nine tails fox'un sahibine chakra, stamina ve regeneration bonusu verdiğini hesaba katarsak... kage seviyesinde chakra gücüne sahip olduğunu söyleyebiliriz. bi de bunun üstüne sage mode'dan chakra ve stamina geliyor. bu yüzden tek elle rasengan çekemiyor, chakrasını kontrol etmekte zorlanıyor ve sage+fox chakrasını birleştirmeyi beceremiyor. hani olur da kendi chakrasını, tilki chakrasını ve sage chakrasını kontrol edip üçünü birden birleştirirse, super saiyan level 4 gibi bişi olur herhalde... naruto böyle güçlüyse ben sage of six paths'i düşünemiyorum. water-fire-wind-lightning-earth elementlerine sahip olduğu için wood, lava, ice gibi elementleri de kullanabilir. rinnegan + sharingan + byakugan var. aynı anda hem eight gates hem de sage mode kullanıyordur. tanrı modunda dolaşıyordur herhalde adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ayrıca kendisi ten tailsın jinchuurikisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 o sonradan oluyor ama tabii o da ekstradan güç vermiştir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adam nazar edip ay yaratmış, muhatap olmaz kimseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 nazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 rinnegan'la ay'ı yaratmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hiç bitmeyecek sandığımız filler bitti mi ? hangi bölümden sonra izlemeye başlamalıyım bittiyse ? bi de son fillerdan önce neler oluyordu ? (cidden hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tam bi soru soracaktım ama anime topicinde olduğumu yeni farkettim :D Sasukenin susanosu itachininki gibi neden değil onu anlamadım ben. Itachide kalkan ve kılıç falan da vardı hatta kalkan all immune çekiyordu. Sasukeninki ok atıyor ama ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sloth said: hiç bitmeyecek sandığımız filler bitti mi ? çoktan bitti. 176-196 arası filler idi. 197 ile birlikte filler bitti. en son 215 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 samaella said: tam bi soru soracaktım ama anime topicinde olduğumu yeni farkettim :D Sasukenin susanosu itachininki gibi neden değil onu anlamadım ben. Itachide kalkan ve kılıç falan da vardı hatta kalkan all immune çekiyordu. Sasukeninki ok atıyor ama ? :S kişinin çakrasına özel oluşan şeyler onlar da ondan sanırım, mangekyo sharingan da mesela şekilleri farklı herkes de, yetenekleri de değişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Itachi'de relicler vardı onlarla ilgili. Itachi'nin Susano'sundaki hem kalkan hem de kılıç özel relicler. Sasuke jutsuyu aldı ama relicleri almadı o yüzden onun Susano'sunda bunlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sam said: naruto'nun taijutsusu olsa olsa vasat olabilir. katılmıyorum. sürüyle bölüm söyleyebilirim naruto'nun taş gibi taijutsu ile dövüştüğü. klonlar ile çok sağlam dayak attığı bölümler de var, ama %60 klonların çoğu patlıyor. eh, patlamazsa zaten gene instant death ki. gene plot devreye giriyor. Fortuna said: Yanlız Naruto'nun peşpeşe sage mode açabilmesi için gidip pınarbaşına clone bırkaması gerekiyor. Hazırlık lazım yani onun için, ani bir saldırı sırasında sage mode'yi birden fazla açamaz. İlkini açması bile zor. kavga olma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda ne olur ne olmaz diye hazırlığını yapabilir aslında. mesela son bölümlerde sasuke'nin yanına gitmeden myōboku'ya gidebilirdi klonları yerleştirmek için. vakit kaybı vs. gibi sebeplerden yapmadı heralde. bunun dışında naruto'nun bir başka taş gibi bir yeteneği var aslında, o da kuchiyose. bu kadar güçlü bir tekniği neden kullandırmıyorlar naruto'ya anlayabilmiş değilim. tamam, ilk seride zor zamanlarda kaldığında ya da chakrası azaldığında falan kullanabiliyordu. ama artık chakra kullanma konusunda en uzman kişilerden biri. bunshin ile rasengan yapması da mantıken saçma mesela. yapımcılar bazı şeylere dikkat etmiyor, orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 narutonun taijutsu'su iyi değil, ama çok da kötü değil. orta seviye. bi lee değil, bi neji değil. sage mode ile taijutsu'su level atlıyor ama. -Deno- said: bunun dışında naruto'nun bir başka taş gibi bir yeteneği var aslında, o da kuchiyose. bu kadar güçlü bir tekniği neden kullandırmıyorlar naruto'ya anlayabilmiş değilim. geçen gün ben de bunu düşünüyordum. jiraiya kurban summon edip birleşik jutsular çekiyordu mesela. ya da itachiyle olan kapışması gibi değişik kurbağa özellikleri kullanıyordu. ancak şöyle bişi var, daha doğru düzgün bir savaşını görmedik narutonun. pain ile olan savaşında kendisini sage mode kullanamya göre ayarlamıştı. savaş alanına summonlanan froglar da zaten pain'in push-pull özelliklerinden dolayı etkisiz kaldı. bu yüzden savaş boyunca rasengan çekip durdu. pain savaşından beridir ilk defa savaş içine girdi, o da sasuke ile. teketek kapışma sırasında summon yapmanın pek bir anlamı yok gibi, devasa veya kalabalık düşmanlarda efektif oluyor, ama bir kişiye karşı summonlanan yaratığın saldırıları etkisiz kalıyor.. ya da düşman summoner bir düşman olacak da (bakınız pain savaşındaki summoner pain) ancak öyle bir işe yarar. ya da danzo-sasuke kapışmasındaki sasukenin summon yapması gibi bir durum olcak, karşı koymak için frog çağırcak felan... o yüzden kullandırmadı yazarlar henüz... jiraiya'nın kurbağa bağırsağından duvar yapması vs gibi özelliklerini kullanabilirdi belki, ama henüz bu konuda bir eğitim almadı. sage mode + nine tails fox varken pek de gerek duymuycak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 jirayanın kullandığı teknikler kaç yıllık deneyim sonuçta. Üflemeler, saçı kullanmak falan fişman :) Narutoda şuanda hayvani derecede çakra ve 2 tane jutsusu var. Normal rassengan değil de odama rassengan kullanmıyor nedense. Itachinin kolpasıyla dövüşürken kullandıydı birde pain ile dövüşürken sage art blabla rassengan çektiydi köpeklere. Rasen shurikenin fırlatma versiyonu bence gayet kolpa ve kolayca kaçılabilecek bir jutsu(normalde tabi) Taijutsu olayında narutonun zayıf olduğu düşüncesindeyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 neji, lee 100 tane klon açsa ne biçim döverler adamı var ya. 100 naruto < kimimaro < lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 lee, neji tabi ki olması beklenemez. fakat gerek görsel açıdan, gerek teknik açıdan her zaman beğendim ben naruto'nun taijutsusunu. official database'lerde de taijutsu puanları yüksek naruto'nun. mesela aklıma şu bölüm geliyor son zamanlardan, http://www.youtube.com/watch?v=9kM1OwIIhMI ki bu sezon 1'de geçen bir filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 saskeden çalmıştı dimi o tekniği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 -Deno- said: lee, neji tabi ki olması beklenemez. lee, neji olmasın da bir kabuto'nun 100'de 1'i bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bi alex değil gibi olmuş son yorum asdfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kabuchimaru nerelerde acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 naruto taijutsu fazla çalışmamış o yüzden neji veya lee ile kıyaslanamaz. taijutsu yerine ninjutsu özelliklerine abanmış ve bütün townın en güçlü ninjutsu kullanıcılarından biri, chakra bolluğunun da avantajı var. ancak taijutsu kötü olsaydı değer, rasengan vurmayı hiç beceremezdi. jiraiya (üşüyoruz reyiz) ile uzun bir süre taijutsu çalışmış yakın dövüşünü güçlendirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar