Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Cuce said: e dedikya adam tembel iplemiyo mevuzyu pek, iplediği zamanda doğru şekilde iplemiyo, alakasız şeyler yapıyo. hocasını şekline girmeiyo ama skesi kadın şekline girebiliyo falan. böle kafası havalarda bi eleman. zeki ama kafası hep haylazlıkta mı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bone said: said: Naruto'da öyle, rasengan kaç yılda icat edilmiş, 3-5 kişi anca atabiliyor, 1 haftada öğreniyor daha çocukken. sadece 5 kişi kullanabiliyor rasenganı. ancak sadece 5 kişinin kullanıyor olması tekniğin zorluğundan değil. kimsenin böyle bir tekniğin olduğundan haberdar olmaması. bak tekniği minato yaratmış. 3 senede yaratmış olduğunu biliyoruz. bir tekniği sıfırdan icat etmekle, bilen birinden öğrenmenin aynı sürede olması gerektiğini iddia ediyorsun. neden öyle olması gereksin ki? mesela 3dsmax'i develop etmekle, 3dsmax kullanmayı öğrenmek aynı şey değil. 1 haftada öğrenebiiyorsun 3dsmax'i. ancak bu programı icat etmek için yıllarını vermek gerekiyor. jutsuyu 1 haftada öğreniyor evet naruto, ama bunun sebebi pes etmeden hırsla uğraşmış olması. gece gündüz çalışan çabalayan birisi olarak nolsaydı? öğrenmese miydi? jiraiya da çok kısa bir sürede öğrenmiş bu rasenganı (bkz: naruto shippuuden 4 movie). hatta naruto konohamaru'ya da öğretiyor, o da çok kısa sürede öğreniyor. demek ki "öğrenmesi imkansız olan" bir jutsu değilmiş bu. +1 Ayrıca dialoğu tam hatırlamıyorum da Jiraiya Naruto ya rasengan öğretirken bu teknik senin için çok uygun, seal meal yok direkt çakrayı gömüyosun gibisinden bişeyler diyodu. Ona rağmen çakra kontrolü zayıf olduğundan doğru düzgün öğrenemedi tekniği, hala Jiraiya ve Kakashi gibi tek eliyle atamıyo. Hatta iki eliyle bile atamıyo kagebunshin çıkarıp onun yardımıyla oluşturabiliyo ancak. Her ne kadar tekniği geliştirmiş olsa bile hala rasengan da uzmanlaşmış sayılmaz yani. 3 senedir kullandığını düşünürsek öyle pat diye teknikte uzmanlaşma olayı yok zaten. Öğrenmesi bayağı çabuk oldu, o da Jiraiya nın hocalığı sayesinde büyük ölçüde. 1500 tane kagebunshin çıkarıp onlarla çalışma olayı da temel olarak fuuton rasengan için değildi zaten, elemental manipulation ı öğrensin diyeydi. Çoğu ninjanın zaten rahatlıkla kullanabildiği bi olay bu. Naruto o konuda daha önce hiç çalışmadığından(ve çakrasını kontrol etmekte zorluk çektiğinden) kısa sürede öğrenmesi gerektiği için bu şekilde çalıştırttı Kakashi. Zamanının çoğunu da bi yaprağı bölebilmek için geçirdi zaten. Fuuton rasengan olayında da uzmanlaşmış değil, onu yapabilmek için bi kagebunshine daha ihtiyaç duyuyo. Kendisi ancak elinde patlamasın diye tutabiliyo, bi klon rasenganı oluşturucak bi klon fuuton uyguluycak şeklinde yapabiliyo ancak. Yani Naruto rasengan ı da, fuuton rasengan ı da öğrendi ama ikisinde de uzmanlaşabilmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bone said: rock lee eşşek gibi çalıştığı için "kral adam" diyorsun da, aynı eforu naruto da sergiliyor? naruto 2 gece aynı eforu gösteriyor kapıyor olayı. rock lee gibi senelerce çalışarak değil. misal ilk bölümlerde rock lee saskeyi dövüyodu ilk karşılaştıkları yerde. oha ne kadar hızlıymış falan diyoduk. 2 bölüm sonra bi bakıyoruz saske daha hızlı. ya bi bırak git. adam senelerce çalışmış neler yapmış sen 2 günde geçtin adamın hızını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bunların hiç biri gerçek değil biliyorsunuz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://wiki.ikrug.com/images/thumb/c/c0/Ohnoes.gif/120px-Ohnoes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mortis said: bunların hiç biri gerçek değil biliyorsunuz değil mi ama ama yapmışlar işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi neyi tartışıyorsunuz allasen ? 400 küsür bölümü bulmuş anime, tekrar izlemeler dışında flashbackler sayesinde en az 3 - 4 bölümü tekrar izlemiş kadar olma ve bilimum tartışma sonrasında hala bir flashback bölümüne 'nasıl bu jutsu'yu yapıyor, neden 1 yıl değil de 1 ay uğraştı, neden sasuke'nin pipisi var' falan. kendiniz söylüyorsunuz adamların başrol olduğunu, sonra kalkmış yukarıdakileri söylüyorsunuz. isterseniz sasuke ve naruto'yu da bir rock lee yapalım, seneler boyunca eğitimlerini izleyelim. sizin mantık da olayın bu şekilde olması gerekiyor çünkü. hadi en azından 15 bölüm yapalım training bölümlerini. böyle bir durum olsaydı ben buradaki mesajları tahmin edebiliyorum: 'beyler, training bölümleri bittiğinde haber verin.', 'adamlar hala antrenman gösteriyor yiaa' ve benzeri bir sürü laf. noluyor yani naruto kage bunshin'i scroll'dan birkaç saatte öğrenince ? o zaman 'vay anasını ne anime lan' diyip bugünlere kadar izlediğiniz şeyler için şimdi WOT yazmak, tartışmalara girmek ilginç. olayların altında mantık aramak güzel, üstüne konuşmak güzel. ama tartıştığınız konulara dönüp tekrar bakın bence. ya da iruka'nın arkasına fūma shuriken girip nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ilk bölümlerde onu tartışalım, o da önemli bir konu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bone, kage bunshin nerden kuantum fiziği demişsin. Adamlar daha en düşük seviye ninja, hatta ninja öğrencisi daha ninja bile değilken, Jounin sınıf bir jutsuyu bir akşam üstü scrooldan bakarak öğreniyor. İlkokul matematiğiyle integral çözmekten pek farkı yok. Birde gece gündüz çalışıyor demişsin diyorum en fazla 1 hafta harcıyor jutsuları öğrenmeye. Hele sage mode. Jiraya kaç yıllık ninja adam daha tam ustası olamamış (ki kaç yılını kurbağalarlan geçiriyor) Naruto 1 haftada Jiraya'dan iyi öğreniyor sage mode'yi. 1 hafta gece gündüz çalış, Jiraya'nın yıllarca gece gündüz çalıştığı şeyi ondan iyi öğren. Sage mode'da öyle derken bunu kastettim plot buffla öğrendi tamamen. Madem 1 haftada öğrenilebilecek birşey idi, Jiraya'da öğrenseydi 1 haftada. Deno sen haklısın, battle manga olmasının bir gereği zaten böyle jutsuları yalayıp yutması baş karakterlerin. Ama burda birisi hayır tamamen mantığa uygun sorun yok dediği zaman onun üzerinde tartışmakta da yanlış birşey yok. Zaten boş zamanı öldürmek için yazıyoruz burda yoksa ne uğraşıcam Naruto için wot döşemeye... Ayrıca yaraların iyileşmesi, sakatlık olmaması falan ordan girersek sil mangaların %90'nı. Sonuçta bunlar göz yumduğumuz şeyler ama üzerinde 2 dakika tartışmakta da yanlış birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hayır, tartışmayın demiyorum. ama bir baktım geçen 2 sayfaya, einstein'lar, kuantum fiziği, formüller falan. olay şu, bu kadar mantığına ve IRL/anime tartışmaları açıldığında ister istemez sevdiğin şeylerden soğuyorsun. şöyle bir tipin oluyor, çünkü hepimiz izlerken kimi zaman 'lan eheh nasıl yaptın bunu be, o kadar kolay mı olm' diye aklımızdan geçiriyoruz. burda da tartışıyoruz işte kendimizce, ben konoha invasion bölümündeki pain çizimleri üzerine yaptığımız tartışmaları hatırlıyorum hala. tabi ki mantığa uymayan, daha doğrusu kendisiyle çelişen, anlar olabiliyor naruto'da, diğer animelerde vs. benim derdim üzerine bu denli wikipedia vari tartışmaların yaşanması, bunun sonucunda da istemsiz oluşabilecek soğuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 -Deno- said: kendiniz söylüyorsunuz adamların başrol olduğunu, sonra kalkmış yukarıdakileri söylüyorsunuz. isterseniz sasuke ve naruto'yu da bir rock lee yapalım, seneler boyunca eğitimlerini izleyelim. sizin mantık da olayın bu şekilde olması gerekiyor çünkü. hadi en azından 15 bölüm yapalım training bölümlerini. böyle bir durum olsaydı ben buradaki mesajları tahmin edebiliyorum: 'beyler, training bölümleri bittiğinde haber verin.', 'adamlar hala antrenman gösteriyor yiaa' ve benzeri bir sürü laf. noluyor yani naruto kage bunshin'i scroll'dan birkaç saatte öğrenince ? o zaman 'vay anasını ne anime lan' diyip bugünlere kadar izlediğiniz şeyler için şimdi WOT yazmak, tartışmalara girmek ilginç. olayların altında mantık aramak güzel, üstüne konuşmak güzel. ama tartıştığınız konulara dönüp tekrar bakın bence. ya da iruka'nın arkasına fūma shuriken girip nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ilk bölümlerde onu tartışalım, o da önemli bir konu bence. dediklerimin özeti olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 naruto hangi sıra ile izlenmeli ? kimisi direk naruto ship. izle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Direk Naruto ship. izlersen Naruto serisinin en iyi yerlerini kaçırırsın. 1. bölümden başla izle fillerları atlaya atlaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 200 küsür bölümde baya haa. Naruto hayvan gibi bağırıyor bide off nası izlemişim lan ben o kadar animeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 -Deno- said: kendiniz söylüyorsunuz adamların başrol olduğunu, sonra kalkmış yukarıdakileri söylüyorsunuz. isterseniz sasuke ve naruto'yu da bir rock lee yapalım, seneler boyunca eğitimlerini izleyelim. sizin mantık da olayın bu şekilde olması gerekiyor çünkü. hadi en azından 15 bölüm yapalım training bölümlerini. böyle bir durum olsaydı ben buradaki mesajları tahmin edebiliyorum: 'beyler, training bölümleri bittiğinde haber verin.', 'adamlar hala antrenman gösteriyor yiaa' ve benzeri bir sürü laf. 200 bölüm training yapmaya gerek yok, karakteri training'e gönderirsin, öbür karakterlerin hikayesini anlatırsın birkaç chapter. "3 ay sonra" der devam edersin. başrolün poposuna yapışmış değil ya kamera. hadi dahiyse, yetenek varsa da o zaman yetenek var şeklinde tanıt karakteri. odunun önde gideni diye tanıtma. odunsa da değiştir. akatsuki üyeleri köyden köye gidene kadar SEYC MODOOOO, YILDIZLI RASSENGANNN filan yapılırsa komik olur çünkü aksi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ilk bölümde sam "odunun teki sanıyoduk ama bu nasıl azimmiş yetenekmiş nasıl bu jutsuyu bi gece öğrendi aman tanrım" dedi. hiç bi zaman narutoyu odun diye tanıtmadıalr jutsu öğrenme konusunda. neden aksine inanmışsın anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 öğrenmedeki odunluğu üzerine video dizisi hazırlanır yahu, unuttunuz mu jiraiya'nın da, kakaşi'nin de, iruka ve hatta ebisu'nun bile laf anlatmak için kendilerini paralamalarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cok yanlış anlamışsın sam o zaman. jutsu öğrenme konusunda sorunu yok, sadece kafası baska calısıyo, o kafayla anlatabilen adam varsa dakkasında su üstündede duruyo ağacada cıkıyo rasengaı öğreniyo mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 adam neyi öğrenmeye çalıştıysa gözlerini kısıp "yappari vakannneeee" diye başlarını önlerine düşürtmedi mi bütün hocalarının, bariz odun ama "ben yaparak öğreniyorum" diye 276178963789125976135715 klonla deneyince aralarından bir tanesi folding@home gibi çözümü buluyor ister istemez. yoksa okulda klon bile çıkaramamış çocuk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sam istediğin kadar abartılı sayıalra vurda adam ay içinde kimsenen geliştiremediği teknik geliştirdi. chakrasını kontrola ltında tutmasıda bunun göstergesidir, hoşuna gitsin gitmesin hep gifteddı naruto işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Naruto nun başarısız olduğu en büyük konu çakra kontrolüydü, o da Kyuubi yüzünden. Yoksa jutsu öğrenme konusunda özürlü değil, sadece tembel. Su üzerinde durma, ağaçta yürüme konularında sorun yaşamasının sebebi çakrasını kontrol edememesi. ki bazı durumlarda da yapabilmesine rağmen soytarılık olsun diye yapmıyo. Transform tekniğiyle iruka ya 3. hokage ye filan dönüşmeyi beceremiyo ama gayet rahat bi şekilde sexy jutsu kullanabiliyo mesela. 82390489023489023 klonla çalışmasının sebebi de daha önce elemental kontrol konusunda hiç çalışmamış olması ve kısa sürede öğrenmesinin gerekmesi. Yoksa gidip Asuma ya wind chakra olayını sorduktan sonra kısa sürede anladı napıcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bi lee değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sam said: 200 bölüm training yapmaya gerek yok, karakteri training'e gönderirsin, öbür karakterlerin hikayesini anlatırsın birkaç chapter. "3 ay sonra" der devam edersin. başrolün poposuna yapışmış değil ya kamera. hadi dahiyse, yetenek varsa da o zaman yetenek var şeklinde tanıt karakteri. odunun önde gideni diye tanıtma. odunsa da değiştir. akatsuki üyeleri köyden köye gidene kadar SEYC MODOOOO, YILDIZLI RASSENGANNN filan yapılırsa komik olur çünkü aksi halde. naruto shippuuden 176 bölümü izle. sorularının cevapları o bölümde var. Sam said: öğrenmedeki odunluğu üzerine video dizisi hazırlanır yahu, unuttunuz mu jiraiya'nın da, kakaşi'nin de, iruka ve hatta ebisu'nun bile laf anlatmak için kendilerini paralamalarını? cuce'nin de dediği gibi aptal bir karakter değil, tersine aklı insanlardan farklı çalışıyor. shippuuden 81'i izle, çocuk diyor ki, "yapmayı beceremiyorum, aynı anda sağa ve sola bakmak gibi" kakashi bi clone yaratıp espri yapıyor, narutoya da bu ilham getiriyor ve nasıl yapacağını çözüyor. kakashi böyle basit bir şeyden farklı bir şey çıkarmış olmasına şaşırıyor. 84'te ise şu var, kendisine elementlerin sırası anlatılıyor, bunu anlamıyor gibi davranıyor, ama "demek sasuke'yi etkileyebilmek için doğru element'e sahibim" diye olayı bambaşka bir hale çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cüce, istediğiniz kadar duyduğunuz sempati yüzünden (ki ben de sempati duyuyorum sizin kadar fazla olmasa da köyü kurtardığından beri) çocuğun odun olduğunu kabullenmeyin, gene de odun. :p dna ve bebeklikten dünyanın en büyük çakra kaynağı göbeğine işlenmiş bir çocuk olarak, en iyi hocalara sahip olmuş bir çocuk olarak evet gifted. iyi niyetli ama zihnen bayağı bayağı geri. shadowfury, tonla cinçuruki gördük ve hepsi de öttürüyordu. hiçbiri "içimdeki cin çakra kontrolümü bozuyor, yerim dar" diye salmamış kendini. ama işte plot armor giymediklerinden ekran dışında mağlup edildiler heh. bone, izledim hepsini ve naruto devamlı "ben dinleyerek anlamam işte deneme yanılma yoluyla yaparım" modunda, cloud computing ile ilah olması lazımdı bunca yıldır. 1 hafta kasıyor, 1 yıl yan gelip yatıyor herhalde. hala varsa yoksa rasengan ve kage bunşin. ve hala tek elle atamadı rasengan. varı yoğu ep1'de okuduğu scroll üzerine kurulu karakterin. bioware pre-order dlc gibi scrollmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şaka maka narutoyu full izleidm shippuudende 111.ci bölümdeyim artık kopsun gitsin narotu yaw yavaş yavaş başladı da neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sam said: shadowfury, tonla cinçuruki gördük ve hepsi de öttürüyordu. hiçbiri "içimdeki cin çakra kontrolümü bozuyor, yerim dar" diye salmamış kendini. nine tails fox'un diğerlerinden çok daha güçlü olduğunu hesaba katmıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar