Cacik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yani şu bölüm hikayeye ne kattı, hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yeter artık ya. Yine bölümün 15dk sı filan flashbackti. Screentime ı 5 dakikaya filan çeksinler, onlar da rahat etsin biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Küfür edebilirmiyim son bölüme ... asdassldfkjsdfjksdhfkasdfsdf bilmem anlatabildimmi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hakkaten cılkını çıkardılar flashback'in, iki bölüm üst üste aynı flashback tekrarlanmaz ki arkadaş. kabartma tozunu da ayarlı bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yıl olmuş 2011 hala iruka sensei bilmemne blabla üffffff. O scroll nerede acaba şu anda merak ediyorum ha çok gizli teknikler varmış ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o scroll naruto evreninin tom miks'in ünvan sendromu. tom miks de ilk 2 kitapta yüzbaşılığa uçtuktan sonra bir ömür yüzbaşı kaldı. naruto da KAGE BUNŞİN NO CUTSU! öğrendikten sonra onunla kaldı bir ömür. en basit cutsuları bile yıllarca öğrenemeyen velet nasıl 15dk'de yasak cutsu öğrenebildi orası da bir sırdır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 e en zor cutsularıda cok kısa sürede öğreniyo. sage jutsu öreniyo rasengan atıyo falan. pekde fantastik bi durum değil yanı, yetenek var ama tembellik etmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Evet Naruto öyle moron diil de dışlandığı için derslerine çalışmamış o yüzden başarısız olmuş bi tip daha çok. Yoksa kafası almıyo diil. Bi tek Sasuke konusunda kafası basmıyo pek, o da aşkı gözünü kör ettiğinden heralde. Gerçi kaç yıldır bi tek eliyle rasengan atmayı öğrenemedi, hala kagebunshinle atıyo. Onu da bi halletse çok kral olucak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Narutonun olayı tembellik değil de kyubinin çakrası ve yondaimenin seal ı bayağı zorlaştırıyor narutonun kendi çakrasını ve jutsu kullanmasını. Zaten sırf bu yüzden okulu bitirme sınavında bunshin yapayıp kalmıştı sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hani mangadada flashback vardı burada çok garipsemiyorumda... asıl geçen hafta... bu hafta iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ayrıca preshippuuden bölümlerinde çok geçmişti, "insanlara maskaralık yapmak için kasten hatalar yapıyordum, ilgi çekmek istiyordum" diyor. buna gerek kalmadığında rasenganı da öğreniyor, sage modu da öğreniyor. beceremediğinden değil istemediğinden yapmıyor. bak mesela ilk bölümlerde iruka sensei'ye çeviremiyor kendisini, ama cinsiyet değiştirebiliyor. ayrıca o shadow clone olayını direk scrolldan öğreniyor, oturup çalışmasına gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Soimyr said: bu hafta iyidi. bu hafta iyiydi evet sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sage mode yan karakterler abartmıyosa god mode zaten. painin chakra manupulation'ına falan karsı koydu, o cıbıklarını elinin tersiyle falan kırdı. baya iyiydi sage mode. rasengaı öğrenmek neki, üstüne geliştirdi rasenganı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 arkadaşlar çok araştıramadımda şöle biraz arandım tam bulamadım, biraz kolaya kaçıyorum ama kusura bakmayın naruto shippuudenin full yada şöyle baya bir bölümü olan torrent linkini atabilecek var mı , şimdiden çok sağolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 babasının ve jiraiyanın expert olduğu rasenganı masterlıyor. ha bi de ilginç bir nokta, naruto bir shikamaru kadar stratejist değil, ama shadow clonelarını değişik maksatlarda kullanıyor. bazen rakibin özelliklerini öğrenmek için, bazen rakibi yormak için, bazen de rasengan gibi şeyleri kullanmak için. o kadar da aptal değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bone said: ayrıca preshippuuden bölümlerinde çok geçmişti, "insanlara maskaralık yapmak için kasten hatalar yapıyordum, ilgi çekmek istiyordum" diyor. buna gerek kalmadığında rasenganı da öğreniyor, sage modu da öğreniyor. bayağı bayağı beceremiyor, sage mode olsun rasengan olsun, 218736789738160311872631872631287631782 tane klonu 7891638796317863187268712 kere haftalarca, aylarca çalıştırıyor ki kansere çare bile bulur insan o kadar işgücünü odaklasa tek bir işe. bu klon işi olmasa on yıllar süreceğini kakaşi de jiraiya da tekrarladı. said: beceremediğinden değil istemediğinden yapmıyor. şikamaru o. naruto yırtınıyor daha iyi olsam da hem sakura'ya hem hokage tahtına konsam diye baştan beri. haylazlık yapmakla alakası yok. said: bak mesela ilk bölümlerde iruka sensei'ye çeviremiyor kendisini, ama cinsiyet değiştirebiliyor. ayrıca o shadow clone olayını direk scrolldan öğreniyor, oturup çalışmasına gerek kalmıyor. çünkü çocuk koca bir sıfır o ana kadar ve bir ninca dövmesi lazım. kişi şipşak plot buff atıyor. naruto'nun yerinde dahi kabul edilen tiplerden biri klon antrenmanıyla çalışsa sage of the six paths kıvamında bişi olurdu. hikayenin iki havadan buff alanı sasucke ve naruto, sırf başrol oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sam said: bayağı bayağı beceremiyor, sage mode olsun rasengan olsun, 218736789738160311872631872631287631782 tane klonu 7891638796317863187268712 kere haftalarca, aylarca çalıştırıyor ki kansere çare bile bulur insan o kadar işgücünü odaklasa tek bir işe. bu klon işi olmasa on yıllar süreceğini kakaşi de jiraiya da tekrarladı. rasenganı yapmayı tek başına kısa bir sürede öğreniyor. babasının 5 yılda çıkardığı tekniği o bir haftadan kısa bir sürede yapmaya başlıyor. babasının tamamlamayı beceremediği tekniği kısa bir sürede mükemmeleştirmesi gerekiyor. o yüzden shadow clone tekniğiyle uğraşıp duruyor. adam çaba göstermiyor deme. şu tekniği tamamlaması için 500 bölüm geçmesi mi gerekiyor illa? tüm gücünü ve tüm iradesini vererek birkaç bölümde tamamladı işte. said: naruto yırtınıyor daha iyi olsam da hem sakura'ya hem hokage tahtına konsam diye baştan beri. haylazlık yapmakla alakası yok. haylazlık yapmakla alakası var. naruto 1. bölümden önceki zamanda geçen bölümler (flashback ve filler) içerisinde görüyorsun. çocukluğunda çok hor görülmüş, itelenmiş. bu da dikkat çekmeye çalışıyor. birşeyler için çabalamaya uğraşmıyor naruto. insanların ilgisini çekmeye çalışıyor. tuhaf tuhaf şakalar hadisesi var mesela, şakalarla veya şaklabanlıklarla insanların dikkatini çekmeye çalışıyor. insanlar buna baksın, kendini bir hiç gibi hissetmesin diye. bü süreçler sırasında "en basit jutsu"ları bile yapamıyor, evet. çünkü onlarla uğraşmak istemiyor. ancak iruka'nın da çocuklukta benzer şeyleri çektiğini öğrenince kendisini iruka'ya yakın hissediyor. yeni jutsu öğrenmek için bir şevk geliyor içine. ayrıca sasuke ile aynı takımda olunca ve sakura'yı sevdiği için, kendisine "rival" olarak sasuke'yi belliyor. sasukeden daha iyi olup sakura'nın gözüne girmeye çabalıyor. bu yüzden jutsu eğitimine ağırlık veriyor. işi ciddiye bindiriyor ve bunlar için hırs yapıyor. episode 1 öncesinde en basit jutsuyu bile yapamayan naruto, bir süre sonra birçok jutsuda ustalaşmış oluyor. durduk yere öyle bir anda jutsu spamlamaya başlamıyor yani, bir sebebi var. said: çünkü çocuk koca bir sıfır o ana kadar ve bir ninca dövmesi lazım. kişi şipşak plot buff atıyor. birinci bölümü tekrar izlemeni öneririm, naruto oturuyor scrolla çalışıyor. rahat bir süre geçiyor bu sırada. scrollu okuyup öğrenip (nine tails fox chakrasının yardımı oluyordur muhakkak) o shadow clone'ları yapıyor. said: naruto'nun yerinde dahi kabul edilen tiplerden biri klon antrenmanıyla çalışsa sage of the six paths kıvamında bişi olurdu. hikayenin iki havadan buff alanı sasucke ve naruto, sırf başrol oldukları için. narutonun yerinde kabul edilen tiplerden hiç biri o kadar shadow clone çıkaramaz, çünkü nine tails chakrası yok. ayrıca naruto özel bir çocuk, hırslı olduğu için yenilgiyi kabul etmiyor. başkası olsa yorgunluktan düşüp bayılır, pes ederken, naruto dişini sıkıp daha fazlası için uğraş veriyor. bu yüzden takdir ediyoruz veleti. dediğim gibi minatonun tamamlamayı beceremediği jutsuyu bu çocuk (shadow cloneların yardımıyla elbette) çok çok kısa sürede hallediyor. istek, azim vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ya Bone bariz plotholelarla dolu manga gelmiş burda Naruto savunuyorsun. Güya Jounin jutsu'su kage-bunshinler adam scroola bir akşam üstü bakıp kapıyor birisinin Einstein'in e=mc^2'ye bakıp bütün quantum fiziğini çözmesiyle eş değer. O birisinin ilk okul çocuğu olduğunu da belirtmek lazım. O zamana kadar bunshin'in mantığını anlıyamamış, akşam gaza geldi diye 100 tane kage bunshin atıyor. Bir de o kadar bodos plot-hax var ki, öyle böyle değil yok diyorsunuz. Kagelere bak adamlar 40 yılda kage olmuş, sasuke geliyor vay efendim şöyle susano, böyle amaterasu... bu jutsular high-level değil, uber mega imba level jutsular. 1-2 haftada uzmanlaşıyor (Abisinden Jutsu'yu alsa bile kullanımında uzmanlaşmak ayrı birşey). Naruto'da öyle, rasengan kaç yılda icat edilmiş, 3-5 kişi anca atabiliyor, 1 haftada öğreniyor daha çocukken. Sage mode'da öyle. Kage-bunshin güya high level bir jutsu, adam 1. bölümde 100 tane basıyor. Ki o zaman 9 kuyruklu chakrasına ulaşamıyor, tamamen kendi çocuk haliyle... Ustalaşmak için yıllar boyu çalışma ve tecrübe gereken şeyleri lök diye yapıyorlar. Naruto'da Sasuke'de kagelerle kapışabilecek, hatta yenebilecek seviyeye geldiler 4-5 senelik kıçı kırık bebeler 40 yıllık kagelerle kapışabilecek seviyeye geldi. Hadi Nagato'da Rasengan vardı, adam zaten dahiydi, Sasuke'de abiden torpilli. Naruto? Adam dahi değil ona rağmen 1 jutsu'da harcadığı vakit max. 1 hafta. Aha adam daha mangada neler öğrendi, gene 1 hafta sürmedi. Kage bunshin, akşam üstünde. Rasengan, 1 hafta. Futon-Rasen Shrunken; 100lerce kişi çalıştı tam anlamıyla, 3-5 günde kaptı. Sage Mode? Jiraya'nın almış kaç yılını, adam hala usta değildi. Naruto, birkaç gün de işin ustası. TL;DR: Naruto/Sasuke çok fena plot bufflar alıyor, inkar etmenin anlamı yok. Edik: Naruto için wot yazdırdınız ya ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fortuna yazacağım herşeyi yazmış ama "ilgi çekmek için bilerek becermeme" gibi bir olayı yok naruto'nun, daha bu hafta sasucke'ye itiraf etti "ben rezildim, sen imbaydın, ondan kıllık yapıyordum sana" diye. aklıma sanosuke'nin futae no kiwami'yi öğrenmesi geldi, o da bayağı mankafa bir arkadaştı ama ciğerini koyuyordu ortaya. ona rağmen monk abi "öyle yapılmaz, böyle yapılır" deyip havasını almıştı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 eah aynen. acayip kıl oluyo insan. rock lee mesela. en kral adam o yüzden. adam senelerce eşşek gibi çalışarak hakkıyla geldi buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 anlamıyorum valla, ne demek istediğinizi. naruto imba diyoruz işte adam herseyi catır cutur öğreniyo diyoruz. sonra gelip e bunshin örenemedi sonra gitti herseyi öğrendi diyosunuz. e dedikya adam tembel iplemiyo mevuzyu pek, iplediği zamanda doğru şekilde iplemiyo, alakasız şeyler yapıyo. hocasını şekline girmeiyo ama skesi kadın şekline girebiliyo falan. böle kafası havalarda bi eleman. tezat nerde anlamıyorum yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Cuce, haters gonna hate meselesi,zati bilg oyunları bölümünde samin blizzard/sc hakkındaki düşüncelerini okuduktan sonra artık her yazdığı yazıya ahmet altan/engin ardıçın yazılarına yaklaştığım gibi yaklaşıyorum ^^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 wall of text: Fortuna said: Ya Bone bariz plotholelarla dolu manga gelmiş burda Naruto savunuyorsun. plothole yok demiyorum ki, sadece yanlış tarafından baktığınız olayları düzeltmeye çalışıyorum. said: Güya Jounin jutsu'su kage-bunshinler adam scroola bir akşam üstü bakıp kapıyor birisinin Einstein'in e=mc^2'ye bakıp bütün quantum fiziğini çözmesiyle eş değer. nerden biliyorsun quantum fiziği gibi abartı bir şey olduğunu? naruto dünyasında birçok ninja clone atıyor, demek ki o kadar da karmaşık bir jutsu değil. ayrıca şu var, "sen bu scrolldan bir tane jutsu öğrenirsen mezun olursun" deniyor narutoya. naruto da mezun olmaya kafayı takmış durumda. gidiyor bir akşam bu jutsulardan birisini oturup ezberliyor. "kafaya taktı mı yapar bu adam" imajı veriliyor daha ilk bölümden. said: Kagelere bak adamlar 40 yılda kage olmuş, sasuke geliyor vay efendim şöyle susano, böyle amaterasu... bu jutsular high-level değil, uber mega imba level jutsular. 1-2 haftada uzmanlaşıyor (Abisinden Jutsu'yu alsa bile kullanımında uzmanlaşmak ayrı birşey). şu noktayı es geçtin herhalde: bir uchiha clanına ait bireyin gözünü kendine monte ettiğin vakit, o adamın kullanabildiği tüm bloodline jutsuları kullanabiliyorsun. madara bu şekilde gelişiyor, ama sasuke yapınca mı mantıkdışı oluyor? ha, sasukenin boş beleşten jutsu elde etmesini ve plotarmorla dolaşmasını zaten eleştirmiştik. abisi olmasa susanoo ve amaterasu yapamazdı. sırf imbalaşsın diye böyle bir yola gidilmiş. said: Naruto'da öyle, rasengan kaç yılda icat edilmiş, 3-5 kişi anca atabiliyor, 1 haftada öğreniyor daha çocukken. sadece 5 kişi kullanabiliyor rasenganı. ancak sadece 5 kişinin kullanıyor olması tekniğin zorluğundan değil. kimsenin böyle bir tekniğin olduğundan haberdar olmaması. bak tekniği minato yaratmış. 3 senede yaratmış olduğunu biliyoruz. bir tekniği sıfırdan icat etmekle, bilen birinden öğrenmenin aynı sürede olması gerektiğini iddia ediyorsun. neden öyle olması gereksin ki? mesela 3dsmax'i develop etmekle, 3dsmax kullanmayı öğrenmek aynı şey değil. 1 haftada öğrenebiiyorsun 3dsmax'i. ancak bu programı icat etmek için yıllarını vermek gerekiyor. jutsuyu 1 haftada öğreniyor evet naruto, ama bunun sebebi pes etmeden hırsla uğraşmış olması. gece gündüz çalışan çabalayan birisi olarak nolsaydı? öğrenmese miydi? jiraiya da çok kısa bir sürede öğrenmiş bu rasenganı (bkz: naruto shippuuden 4 movie). hatta naruto konohamaru'ya da öğretiyor, o da çok kısa sürede öğreniyor. demek ki "öğrenmesi imkansız olan" bir jutsu değilmiş bu. said: Sage mode'da öyle. sage mode'un nesi öyle? çok nadir olması mı? e nadir olacak tabii, kurbağalar tarafından seçilip özel olarak eğitilmen lazım. yolda giderken rastlanılan jutsulardan değil. naruto da kurbağalar tarafından seçilip özel olarak eğitiliyor. pes etmeden çalışıyor, sonunda da öğreniyor. said: Kage-bunshin güya high level bir jutsu, adam 1. bölümde 100 tane basıyor. Ki o zaman 9 kuyruklu chakrasına ulaşamıyor, tamamen kendi çocuk haliyle... naruto özel olarak 9 kuyrukluyu çağırmadığı zamanlarda bile tilkinin chakrasını kullanıyor. chakrası bu yüzden çok fazla. kolaylıkla 100 tane basabilmesinin nedeni bu, zaten çok fazla chakrası var, dilediğince kullanıyor. sage mode sırasında kurbağalarla merge edememiş olmasının da nedeni bu. said: Ustalaşmak için yıllar boyu çalışma ve tecrübe gereken şeyleri lök diye yapıyorlar. neymiş o mesela? bak yapmak ayrı, ustalaşmak ayrı. mesela kakashi'nin geliştirmiş olduğu chidori'yi sasuke chuunin sınavları sırasında öğrenmişti. chidori shadow clone'dan daha güçlü bir jutsu. ancak öğrenip kullanıyor olması onu efektif bir şekilde kullanıyor olmasını gerektirmiyor. kakashi rahat bir şekilde chidori kasarken, sasuke sayıyla atabiliyordu. yıllar geçmeye devam ederken chidoriye daha çok hakim oldu ve kılıcına felan chidori yapabilmeye başladı. yani yine yıllar süren çalışmalar gerekiyor "mükemmelleştirmek" için. said: Naruto'da Sasuke'de kagelerle kapışabilecek, hatta yenebilecek seviyeye geldiler 4-5 senelik kıçı kırık bebeler 40 yıllık kagelerle kapışabilecek seviyeye geldi. henüz değil, madara olmasa sasuke teketek kapıştığı herhangi bir kageye karşı paramparça olurdu. ne zaman yenilcek, hemen madara yardımına koşuyordu. hani kıçı kırık bebeler diyorsun da, sasuke genius ninja sayılıyor, uchica bloodline özelliklerine ve eğitimine sahip, orochimaru'nun markını elde ediyor, orochimaru tarafından özel eğitim görüyor, itachi'nin gözünü alıyor, madara tarafından eğitiliyor vs... naruto'ya bakarsan, bir kage'nin oğlu, içinde nine tails fox var, en güçlü ninjalardan sayılan kakashi ve jiraiya tarafından eğitim görüyor, rasenganı geliştiriyor, sage modu öğreniyor... e bırak da jounin seviyesinde sayılsın bu "kıçı kırık" veletler? ayrıca bir başka "kıçı kırık velet" olan orochimaru, "40 yıllık kage" ile kapışmıştı, onu da hatırlatalım. said: Hadi Nagato'da Rasengan vardı, adam zaten dahiydi, Sasuke'de abiden torpilli. Naruto? Adam dahi değil ona rağmen 1 jutsu'da harcadığı vakit max. 1 hafta. Aha adam daha mangada neler öğrendi, gene 1 hafta sürmedi. yukarıda da belirttiğim gibi naruto bir kagenin oğlu, içinde nine tails chakra var ve oldukça güçlü ninjalardan ders alıyor. "sasuke abiden torpilli, naruto bir hiç" gibi bir olaya gerek yok, naruto sasuke'den daha çok şeye sahip çünkü. said: TL;DR: Naruto/Sasuke çok fena plot bufflar alıyor, inkar etmenin anlamı yok. saçma ve anlamsız bir cümle olmuş bu. sasuke gereğinden fazla imba oldu evet, ama naruto dişini tırnağına takıp çalışan birisi. eski bölümleri tekrar izlemeni öneririm. çünkü hiç de öyle "havadan jutsu elde etme" yok narutoda. defalarca yazdığım gibi adam gece gündüz demeden uğraşıp pes etmeden yorulmadan çalışıp o şekilde elde ediyor jutsuları. başka herhangi bir ninja olsa "ya tamam yoruldum olmuyor bu, bırakalım" diycekken narutonun pes etmemesini eleştiriyorsunuz ya, çok saçma bir tartışmaya neden oluyor bu. "neden naruto pes etmiyor? oysa pes etmesi, hiç bişi öğrenememesi lazım" felan... ha bi de hikayenin baş kahramanı naruto, yine de "kahramanlık" yapması size mantıksız geliyor... smarthan said: eah aynen. acayip kıl oluyo insan. rock lee mesela. en kral adam o yüzden. adam senelerce eşşek gibi çalışarak hakkıyla geldi buralara rock lee eşşek gibi çalıştığı için "kral adam" diyorsun da, aynı eforu naruto da sergiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bone yine adamı tribe sokmayın lan diyip klavyeyi 1 haftalık eskitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar