Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

İşte yansıtıldığı gibi havalı değil onu diyorum.

Sharingan, more special than you, my absolute defense is better than yours ama ölümüne loser.

Abin hayatını sana ve köyüne adasın, hem abinin anısına ihanet et hem de köyü yıkmaya yemin et.

DARKNESSSSSSSSSSSSS.

Uchiha Sasuke 101.
Sosyal ağlarda paylaş

Narutonun içindeki sevgi kelebeğini 1. ye benzetti işte. Hani sen de onun gibisin beyaz bir kelebeksin ama kelebekleri sevmem sorry.

Madaranın anlattığı olayda sevimli sage ile rinneganlı armut çarpışıyor. Fakat ortada sharingan yok o daha sonra bunların çocuklarında falan çıkıyor. Sonra sage, sharingan , rinnegan , tailed beast ler ayrılıyor ve saçılıyor işte ninja dünyasına. Daha anlatmıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

204

Mizukage bayağı imbaymış ya. 3 elementle kombo yapıp lav, asit filan aklına ne gelirse işte sallamak filan bayağı oha dedirtti.
Diyorum da Tsuchikage daha bi imba.

Hani Raikage paso böyle yakarım yıkarım modunda göründüğünden alemin kralı dedik te diğerleri hiç te altta kalmıyo.

Tabi en imba kage Danzo. Adam ışık hızında depar atıyo ya, Raikage, 4. Hokage, Madara filan yalan. Gerçi sanırım sadece kaçarken işe yarıyo, ama olsun artık o kadar:P

Sosyal ağlarda paylaş

204

mizukageeaaaaaah ! uchiha'n olayım parçala beni çifte kekkei genkain ile !

bölümün isminden de anlaşılacağı üzere kage'lerin ön planda olduğu bir bölümdü. sasuke'nin güçleri ne zaman kesintiye uğrayacak diyordum tam anlamıyla, bu bölümde zetsu devreye girmese ya da sonunda madara gelmese wipe yiyordu sasuke ve takımı resmen. eh, olmalıydı da artık bu. itachi'nin çektiği çileyi de bir anlamda anlamamızı sağladı, sasuke bu güçlere güvenirse ve birileri egale ederse kendi chakrası bitti diye ölür gider valla. üzülmem de neyse.

danzo muhteşem topukladı yalnız, torune ve fu da arkalarına bakmadan koşturdular.

tsuchikage de bir b.ka yarasın diyordum, egzantrik jutsuları varmış amcanın. raikage ile diyalogları da çok iyiydi, LA BEN ÖLDÜRECEKTİM YA diye geldi bizim karizmatik yıldırımcı.

heralde madara bir sonraki bölümde planının detaylarını ' ne de olsa durduramayacaksınız beni eheh ' şeklinde anlatacak ve salacak sasuke'yi gene danzo'nun peşine. naruto ile bir karşılaşma olacak mı acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

madara üzülen taraf olacak.

5 tane babalar gibi köy'ü geçtim ( her ne kadar konoha'nın durumu danzo yönetiminde kaldığı müddetçe ilginç olacaksa da, konoha ne yapar eder en ön safta yer alır ) killer bee + naruto combosu bile guts şov yapar, sage mode inletir, mizukage eritir.

baya sağlam bölümler gelecek gibi o ayrı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...