Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 loserlıktan kurtulabilmek için uğraşıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 İşte yansıtıldığı gibi havalı değil onu diyorum. Sharingan, more special than you, my absolute defense is better than yours ama ölümüne loser. Abin hayatını sana ve köyüne adasın, hem abinin anısına ihanet et hem de köyü yıkmaya yemin et. DARKNESSSSSSSSSSSSS. Uchiha Sasuke 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 xunn said: Abin hayatını sana ve köyüne adasın, hem abinin anısına ihanet et hem de köyü yıkmaya yemin et. o yüzden çok gıcık birisi zaten sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Narutonun içindeki sevgi kelebeğini 1. ye benzetti işte. Hani sen de onun gibisin beyaz bir kelebeksin ama kelebekleri sevmem sorry. Madaranın anlattığı olayda sevimli sage ile rinneganlı armut çarpışıyor. Fakat ortada sharingan yok o daha sonra bunların çocuklarında falan çıkıyor. Sonra sage, sharingan , rinnegan , tailed beast ler ayrılıyor ve saçılıyor işte ninja dünyasına. Daha anlatmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 anlat keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 203 küçük kardeş sage of the six paths'ın vücüdunu aldı ve senju oldu diyince, ulan dedim naruto'ya her bok oluyor ama 1 güne iyileşiyor hemen, naruto herhalde senju dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kyuubi var içinde, tabi ki 1 güne iyileşecek. U MAD ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Baya mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sasuke den bal damlıyorrrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 eğlenceli bir bölümdü. sasuke bal evet, "babam sağolsun" modu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 asdasdas Danzo da GM topuk çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 MİZUKAGE SAMAA KEDİN KÖPEĞİN OLAYIM MİZUKAGE SAMEEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahaha danzo ne kaçtı ya topukları götünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 204 Mizukage bayağı imbaymış ya. 3 elementle kombo yapıp lav, asit filan aklına ne gelirse işte sallamak filan bayağı oha dedirtti. Diyorum da Tsuchikage daha bi imba. Hani Raikage paso böyle yakarım yıkarım modunda göründüğünden alemin kralı dedik te diğerleri hiç te altta kalmıyo. Tabi en imba kage Danzo. Adam ışık hızında depar atıyo ya, Raikage, 4. Hokage, Madara filan yalan. Gerçi sanırım sadece kaçarken işe yarıyo, ama olsun artık o kadar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abbbiiii bu başlıkta biryerde yazmıştım lütfen rap yapan herif ölsün lütfen geri dönmesin diye lütfen demiştim ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 baga yaro! yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 204 mizukageeaaaaaah ! uchiha'n olayım parçala beni çifte kekkei genkain ile ! bölümün isminden de anlaşılacağı üzere kage'lerin ön planda olduğu bir bölümdü. sasuke'nin güçleri ne zaman kesintiye uğrayacak diyordum tam anlamıyla, bu bölümde zetsu devreye girmese ya da sonunda madara gelmese wipe yiyordu sasuke ve takımı resmen. eh, olmalıydı da artık bu. itachi'nin çektiği çileyi de bir anlamda anlamamızı sağladı, sasuke bu güçlere güvenirse ve birileri egale ederse kendi chakrası bitti diye ölür gider valla. üzülmem de neyse. danzo muhteşem topukladı yalnız, torune ve fu da arkalarına bakmadan koşturdular. tsuchikage de bir b.ka yarasın diyordum, egzantrik jutsuları varmış amcanın. raikage ile diyalogları da çok iyiydi, LA BEN ÖLDÜRECEKTİM YA diye geldi bizim karizmatik yıldırımcı. heralde madara bir sonraki bölümde planının detaylarını ' ne de olsa durduramayacaksınız beni eheh ' şeklinde anlatacak ve salacak sasuke'yi gene danzo'nun peşine. naruto ile bir karşılaşma olacak mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 killer bee'ye laf yok, adam baya iyi, hem raikage'nin kardeşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 mizukage erit beni yi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 WWWAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mizukageyle çok kirli şeyler yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yalnız sage mode'da iyi seks döner biliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kıvrımlarını baya özenle çiziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 madara üzülen taraf olacak. 5 tane babalar gibi köy'ü geçtim ( her ne kadar konoha'nın durumu danzo yönetiminde kaldığı müddetçe ilginç olacaksa da, konoha ne yapar eder en ön safta yer alır ) killer bee + naruto combosu bile guts şov yapar, sage mode inletir, mizukage eritir. baya sağlam bölümler gelecek gibi o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 -Deno- said: sage mode inletir, mizukage eritir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar