keldron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Filler kadar bayan bir şey olamaz ya.Sizin güzeldi bu dedikleriniz harici dönüp bakmam bile.Çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bir manga okuyucusu olarak fillerlardan dolayı gelecek konuyu unuttum ya noluyodu acaba hahaaha.. Çok uzattılar çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 değişik bir takımdı bu haftaki. temiz iş yapar bu grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 samaella said: Bir manga okuyucusu olarak fillerlardan dolayı gelecek konuyu unuttum ya noluyodu acaba hahaaha.. Çok uzattılar çoook. hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 filler bitmicek sanırım.bundan sonra böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 filler haricinde en son nerde kalmıştı ya ben onu bile unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben hala izlemiyorum fillerları, shippuuden olsa hadi neyse ama velet halini çekemiyorum artık naruto'nun mangada o kadar epiclik gördükten sonra. bleach bile mangasını yakalayacak neredeyse, utansınlar. bir milyon bölüm yapsalar yetişmez naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yeni bölüm çıkmış kimse bakmamış galiba herkes isyanlarda mı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla ben çıktığını da farketmedim, son haftalarda durgunluk var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 devam ya konoha hikayelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 izledim de, enteresan felan ama feci baydı ya. yeter abi bitsin imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 halamı filler :D manga ile arada bu kadar fark varken nedir bu inat anlamıyorum.manganın bitmesinimi bekliyorlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bölüm kötüydü fillerdan sıkıldım, bitsin artık yeni ED de kötüydü, eskisini geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kalitesi iyi fillerların, ama yeter yani. üniversitede bir dönem bitti, finaller bitecek hala filler lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ShadowFury said: yeni ED de kötüydü, eskisini geri istiyorum. +1 bu fillerları izlemenin en zevkli yanıydı o ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o değilde sanırım pain savaşı olurken bne dersahanedeydim şuan ise finaller devam ediyor oha yeni farkettim. ban ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oha diyorum alttaki video'ya. sadece oha diyorum. OVA diyor ama pek öyle durmuyor. mangayı önden okumadığım için bu tip videolardan uzak duruyordum ama kapatmaya kıyamayıp izledim sonuna kadar. http://www.youtube.com/watch?v=td2UpH2VqP4&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ova gibi değil fanmade gibi duruyor. ortadaki sahneler zaten hep eski naruto serilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fanmade ? bu kadar kaliteli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Böyle fanmade olma, acaip spoiler yedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ben de önce fanmade diyecektim ama action sceneleri ve genel olarak animasyon çok kaliteli geldi. Fanmade ise baya işsiz bir fanmış ya da Studio Pierrot'a applicaion için hazırlamış gibi birşeydir. Ama görüntülere bakınca da "fanmadedir bu kesin" diyorum, animasyona bakınca "yok değildir" diyorum. Bilemedim... Bence fanmade olma ihtimali> OVA olma ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 2 hafta önce uniqlo mağazası, naruto t-shirt ü alana bu videoyu içeren DVD veriyordu http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-12-20/naruto-anime-dvd-offered-at-uniqlo-t-shirt-stores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bir iki yerde okuduğuma göre video denildiği gibi t-shirt alanlara verilen bir hediyeymiş.Video şu an anime'ide yapan elemanlarından elinden çıkmış. İçeriğide orjinal konudan tamamen bağımsız olarak (manga/anime) bazı karakterlerin (kabutomaru/madara gibi) visiual preview'u niteliğindeymiş ilerki bölümler için.Yani mangayı takip etmiyorsanız izlememenizde yarar var.Hazırlayanlarda şu an anime'i yapanlarla aynıymış yani fanmade değil.Bu kadar ileri seviyede kaliteli animasyon yapan bu dallamalar aylardır beklenen Naruto/Pain kapışmasına neden Looney Toons tadında animasyon yapmıştır orası ayrı bi soru tabi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şu bölüme nadir mesajlarımdan birini daha atıcam.looney toons bölümü en güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar