Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

anlamamışsınız pek adamın fikrini.

tsunade ve naruto "sen bize nasıl yaparsın bunu biz sana ne yaptık ki" deyince "siz başkasını kesip sonra barışçıl ayağına yatıyorsunuz, ben de sizi kestim hadi buyrun bakalım" diyor, ama intikam maksadıyla gelmedi buna rağmen. öyle olsa oroçi sand ile dalmadan önce o dalardı. zaten naruto'nun orada olmadığını öğrenince bırakıp gidiyordu, tsunade kışkırtınca sinirlenip çaktı atomu.
Sosyal ağlarda paylaş

rinnegan olmasına gerek yok, bir bıçak ve kesici aletle yaptıklarını gazetelerden okuyoruz. gerçek dünyada pein'nin yaşadığı şeyleri yaşayan binlerce çocuk var. hepsi değilse bile kapkaççı, çocuk asker, militan vaya tetikçi olarak kendince intikam alan bir çok örneği var. bazılarının intihar bombacısı olarak yaptıkları eylemler(en yakını 11 eylül) pein'nin konaha'ya yaptığı şeyden farklı değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Konu nerelere geliyor hah, saptırlamaylım.

aslında çok fazla sapmıyor. naruto dünyası ile bizim dünyamız arasında çok fazla bir fark yok. naruto sadece günümüzde yaşananları farklı bir dünyada anlatıyor. ninja köyleri - istihbarat örgütleri, akatsuki - paralı asker hizmeti veren şirketler ve terör örgütleri, ninja savaşları - soğuk savaş, kuyruklular - nükleer ve diğer kitle imha silahları gibi benzetmelerde görebilmekteyiz. ama kişiler arasındaki geçmişten gelen nefret ve büyük ülkelerin küçük ülkeleri savaş alanı olarak kullanması ise birebir alınmış.
Sosyal ağlarda paylaş

173

güzel bölümdü. geçen hafta biraz klasik kaçan hikaye bu hafta güzel şekil aldı, sağlam çizimler de cabası. gedo statue'su sağlammış nagato'nun. yahiko'nun ölümü de baya bir trajikmiş, ben hanzo öldürecek falan diye bekliyordum. haftaya ne olacak pek tahmin edemiyorum, naruto cevap verse bile gidişat ne olacak acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

173

ne tatlı bi ikili ya hanzoyla danzo. ediyle büdü gibi (kardeş filan çıkarlarsa şaşırmam^^)

o değil de danzo ölsün laan, resmen sırf uyuzluk yapsın diye koyulmuş bi karakter. yine gördüm yine sinirim bozuldu. neyse ki az gösteriyolar, yoksa hiç çekilmez.
yahiko da salak. yanında rinneganlı adam var, savaşsaymış ya. diğerlerini de bırakmıycağı çok bariz, atlanır mı öyle kunai üstüne. konan ın da bütün işi nagato saldırırken "o tekniği kullanma!!!" diye vızıldanmak sanırım. başka vasfı varsa da bilemiyorum, görmedim hiç.

ben bu arcı çok beğendim şahsen. karakterleri iyi işlemişler, bol bol da aksiyon vardı. karakter gelişiminin dibine vuruldu filan hem.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

173

yahiko da salak. yanında rinneganlı adam var, savaşsaymış ya. diğerlerini de bırakmıycağı çok bariz, atlanır mı öyle kunai üstüne. konan ın da bütün işi nagato saldırırken "o tekniği kullanma!!!" diye vızıldanmak sanırım. başka vasfı varsa da bilemiyorum, görmedim hiç.

1- yahiko bilmiyor rinnegan'ın ne olduğunu muhtemelen. hanzo gibi sannin'i yenmiş adama birisi zaten yakalanmış 3 tiineycır olarak kafa tutmanın imkansız olduğunu düşündü doğal olarak
2- konan'ın neden "o tekniği kullanma, bunu kullanma" dediğini de önümüzdeki bölümde anlarsınız heh

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...