Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

of veled çağı filler'ı, umarım çok dandini olmaz. dördüncünün mirası filan diyorlar neyse artık üçüncünün babacan sesiyle filan gönlümü alabilirler belki.

169 omake 10 numaraydı, beklediğim şekilde gelişti lol

169

yalnız sanki mangadan hinata kısmını değiştirmişler gibi, mangada ayılmıyordu galiba. güzel bölümdü ama mangadaki gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

ah flashback oldum haha nostalji.

adamlar kasten koymuş sanırım bu bölümü.
"haha bakın sünepeler paso kızıyordu narutoya 'senden adam olmaz', 'ay çok salaksın naruto' diye, bakın şimdi sage moda girip girip çıkıyor, kocaman kurbağalar summon edebiliyor" demek istemişler.

haha naruto kıza aşıktı lan di mi komik komik işler yapıyordu onu tavlamak için.

şikamaruya ayrı hastayım ya, adam pat diye düşünüp söylüyor hemen,
ama tabii naruto da ipucu veriyor hep :)
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden
naruto hala kerizlikler yapsa da,takılıp kaldığı bazı gerzek fikirleri olsada , ilk kısımlardaki narutodan cok farklı bi adam oldu.güç olsun kişilik olsun baya ilerledi.insanların ona bakışı da deişti.
geçen seferki gibi böyle 2 senelik bi time-jump falan olsa adam 4th a yaklaşacak bu gidişle :)
tamam belki 4 senelik olsa ^^

bölüm içinde hoştu nostalji oldu.vay bea ler çektim bol bol.zaten abartmıyolarda haftaya kaldıı yerden devam hikaye.
güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kötü filler değil ama pain'in hikayesinin ortasına limon suyu sıkar gibi girmesi edepsizlik sadece, başka şey değil. bölüm sonundaki DUM DU DUM DUM DU DUM DUM DUM! VOAH! *kaval* hatırına affettim sadece.

ahahah aynen. o kadar güzel yerde bırakılıp filler a girilir mi ulan diyodum kendi kendime, battle theme i duyunca gönül yaylarım gevşedi bi anda. geri kalanını severek izledim.

ama filler tamanen iki amaca hizmet ediyo:
1-bakııın naruto eskiden malın önde gideniydi ama şimdi köyü kurtarıyo, paini ezdi geçti
2-saskeyi uzun zamandır göstermiyoruz ya, naapalım edelim saskeyi gösterelim milleti pataklasın karizma filan işte

neyse, haftaya pain in hikayesi var oley^^
Sosyal ağlarda paylaş

eğlenceli ve önceki commentlerde olduğu gibi mantıklı filler bölümleri olmuş 170 ve 171. naruto'nun nerden nereye geldiğini göstermek için yapılmış olsa da, ben inanıyordum naruto'ya tee o zamanlardan ehehe.

özellikle 171'in sonları çok iyiydi, gülümseme sahnesinde shino ve naruto'nun ilk sezondaki filler bölümlerindeki halleri aklıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...