dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Geçen haftadan bir önceki hafta da yoktu yalnız, bu mantıkla 168 o haftanın, 169 geçen haftanın denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yok öyle değil, zaten zaman zaman 2 bölüm birden yayınlayacakları zaman bir hafta ara veriyorlar. yıl boyunca her haftaya bir bölüm düştüğü sürece atladılar denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bende onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ikimiz de bone'a yükleniyoruz tamam anlaştık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yok ikiniz de bana hak vermiş oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ozmn 1 hafta boş geçirdiler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 of veled çağı filler'ı, umarım çok dandini olmaz. dördüncünün mirası filan diyorlar neyse artık üçüncünün babacan sesiyle filan gönlümü alabilirler belki. 169 omake 10 numaraydı, beklediğim şekilde gelişti lol 169 yalnız sanki mangadan hinata kısmını değiştirmişler gibi, mangada ayılmıyordu galiba. güzel bölümdü ama mangadaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu hafta 170-171 birden çıkmış. demek ki geçen sefer 168-169 çıkartmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eski serinin şarkıları var naruto themeler çok sevindim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ah flashback oldum haha nostalji. adamlar kasten koymuş sanırım bu bölümü. "haha bakın sünepeler paso kızıyordu narutoya 'senden adam olmaz', 'ay çok salaksın naruto' diye, bakın şimdi sage moda girip girip çıkıyor, kocaman kurbağalar summon edebiliyor" demek istemişler. haha naruto kıza aşıktı lan di mi komik komik işler yapıyordu onu tavlamak için. şikamaruya ayrı hastayım ya, adam pat diye düşünüp söylüyor hemen, ama tabii naruto da ipucu veriyor hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 harbiden naruto hala kerizlikler yapsa da,takılıp kaldığı bazı gerzek fikirleri olsada , ilk kısımlardaki narutodan cok farklı bi adam oldu.güç olsun kişilik olsun baya ilerledi.insanların ona bakışı da deişti. geçen seferki gibi böyle 2 senelik bi time-jump falan olsa adam 4th a yaklaşacak bu gidişle :) tamam belki 4 senelik olsa ^^ bölüm içinde hoştu nostalji oldu.vay bea ler çektim bol bol.zaten abartmıyolarda haftaya kaldıı yerden devam hikaye. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yalnız bu haftaki bölümü izleyince acaba pre-shippuuden'e tekrar mı başlasam diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kötü filler değil ama pain'in hikayesinin ortasına limon suyu sıkar gibi girmesi edepsizlik sadece, başka şey değil. bölüm sonundaki DUM DU DUM DUM DU DUM DUM DUM! VOAH! *kaval* hatırına affettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 biri narutonun şu papağanı gördüğü andaki gülümsemesinin gifini yapsın lütfen ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sam said: kötü filler değil ama pain'in hikayesinin ortasına limon suyu sıkar gibi girmesi edepsizlik sadece, başka şey değil. bölüm sonundaki DUM DU DUM DUM DU DUM DUM DUM! VOAH! *kaval* hatırına affettim sadece. ahahah aynen. o kadar güzel yerde bırakılıp filler a girilir mi ulan diyodum kendi kendime, battle theme i duyunca gönül yaylarım gevşedi bi anda. geri kalanını severek izledim. ama filler tamanen iki amaca hizmet ediyo: 1-bakııın naruto eskiden malın önde gideniydi ama şimdi köyü kurtarıyo, paini ezdi geçti 2-saskeyi uzun zamandır göstermiyoruz ya, naapalım edelim saskeyi gösterelim milleti pataklasın karizma filan işte neyse, haftaya pain in hikayesi var oley^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eğlenceli ve önceki commentlerde olduğu gibi mantıklı filler bölümleri olmuş 170 ve 171. naruto'nun nerden nereye geldiğini göstermek için yapılmış olsa da, ben inanıyordum naruto'ya tee o zamanlardan ehehe. özellikle 171'in sonları çok iyiydi, gülümseme sahnesinde shino ve naruto'nun ilk sezondaki filler bölümlerindeki halleri aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 herkes narutoya salak muamelesi yapsa da iyi çocuktu aslında pratik zekası vardı diğerlerinde olmayan. en sevdiğim huyu ise pes etmeyen ve deli bir endurance'a sahip oluşuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pain ile dövüşündeki zekası maalesef kalıcı değil. flowers for algernon'daki durum sözkonusu. :/ aslında naruto'nun hikayesi "flowers for sasucke" olarak da adlandırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pain ile dövüşündeki zekası "kalıcı" olmuyacak elbette, adam daha çocuk, ama bu yaşta bile böyle şeyler yapıyor olması oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tam birşeyler yazmıştım ama sildim, spoiler vermediğim halde olayların gelişimi konusunda spekülasyona neden olabilir. vakti gelince hatırlatırım neyi kastettiğimi ama dövüş zekasına yönelik değildi sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 spoiler olmasa da tahmin edilebilir bişi abi. kimse 16-17-18 gibi yaşlarda bir anda Batman kesilcek değil ya :P çıkışları da olduğu kadar inişleri de olacak. dert etme o kadar, izleyip görücez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bu hafta yok mu yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 var bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 pain çok ezik imiş bunu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oh normal seriye döndük. merak ediyorum valla ne dicek naruto sonunda :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar