-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sasuke'nin kawarimi gibi bir numarayı yemesi ise içler acısı bir durum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 -Deno- said: sasuke'nin kawarimi gibi bir numarayı yemesi ise içler acısı bir durum sanırım. Bide adamda sharingan var bu kadar bodos bir numarayı 200 bölüm öncesinin sasukesi fark edebilirdi. Shippuden olmadan önce bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 spoiler Yani sonuc olarak 8tails in cakrayi alamamis mi oldular? Anlamadigim yer su: Kawarimi oldugu ortaya cikmadan soyle bir laf geciyor -Az kisiyle daha uzun suruyor bu islem Ve o sirada cakra transferini goruyoruz. Akip giden cakra neyin nesi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gelecek bölümde göreceksin thim, spoiler olmasın. :) bu hafta vermeleri gerekirdi aslında açıklamayı, yanlış yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bugün warmı yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 156 Surpassing the Master 25m 15.04.2010 Var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 çok güzel bölümler bekliyor bizi 156 naruto sage işini kapmaya başladı, hadin baalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 156 kaptı valla naruto sage mode'u baya baya, rasengan eğitimi kadar sürer diyordum ama daha kısa sürdü, ki mantıklı aslında. raikage'nin summonladığı yeni ikili de kafa gibi, gai ve lee'yi anımsattı bir an için davranışlar olarak. 157'de combat olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sonunda yetiştim oh be yakaladım sonunda. sage olayı baya iyi olmuş ya. yeni kıyafeti falan baya iyi olsaymış. öle bişi oldu ki sasuke nerf naruto buff gibi bişi. pipime kullanırsın bide o black flame olaylarını falan saske. ne iğrenç bir karakterdir zaten gebersede kurtulsak. shikamaru bölümleri gelsin tekrar ya. yada itachi'nin akatsuki olayları falan. shikamaru diye subanime çıksın plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ehiehi Ving ilerleyen bolumlerde cok uzuluceksin, ya da sinirlenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şu söylediğin bile bir spoiler aqui.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 keşke en sona "2 nokta" koyacağına "la" yazsaymışsın da adamın nick'i tam olsaymış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 cavanagh said: keşke en sona "2 nokta" koyacağına "la" yazsaymışsın da adamın nick'i tam olsaymış hehe WTF ? nasıl bir espri la bu kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Espri değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi ne saçma dizi ben şunu anlamıyorum. neden bize on-yirmi-otuz dakka sasukeyi gösteriyor da, naruto ekibi dışındaki ekipten ninjaları göstermiyor? Hinata'yı görmek istiyorum ben. Kaç bölüm oldu yok kız ortalıklarda. Hadi tv dizisi olsa anlarım, "aktör masrafından kaçınıyorlar" diye, ama çizgi film lan bu. Manga hep sasuke paralelinde gidiyor sanırım, takip etmiyorum ama ara sıra göz ucuyla bakıyorum, hep sasuke karşıma çıkıyor. 2 dakka diğer karakterleri de gösterin be insafsızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 manga okuma o zaman hayata küsebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 eheh zaten dizinin adının Naruto olması hata. Değiştirsinler Sasuke yapsınlar, hepimiz rahat edelim. yan karakterleri geçtim, utanmasalar narutoyu unutucaklar sasukeyi gösterelim derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 naruto yan karakter oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Buradan sonra baya Naruto bazlı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aquila said: ehiehi Ving ilerleyen bolumlerde cok uzuluceksin, ya da sinirlenebilirsin. şu tarz yorumlar da yapmasanız. bundan sonra şöyle ağırlı olacak, şöyle şaşıracaksınız falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 2 bölüm sonra kakashi naruto yu öldürcek.intikamını hinata alıcak.hinata naruto nun yolundan gidicek.hatta 9 kuyrukluyu içine alacak saskeye karşı kapışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hayır yanlışsın kakashi değil o, kılık değiştirmiş orochimaru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o ilerki bölümlerde belli oluyor spo olmasın diye yazmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o ne biçim spo lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ha doğru tabii, çok pis spo vermişim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar