Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Nisan 2007 Anıtkabir Yuruyusu..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Istanbuldan şu şekilde gidilebilir.

Cuma;

21:30'da Haydarpaşa tren garinda olunur,22:00 Anadolu Ekspresi için bilet alınır.(fiyati 15ytl mi ne, ögrencide 9 du)

22 den kalkan tren 07:12 de ankarada oluyormus.

Cumartesi yürüyüşten sonra da Ankara'dan 14:30 Cumhuriyet ekspresi ile 21:30 da istanbulda olunur.

Zor bişi degil aslında 30-40 ytl bi harcamayla katılınılabiliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke imkanım olsaydı da ayrı evim olsaydı şehir dışından gelecek patileri ağırlayabilseydim :(

şehir dışından geleceklere çok teşekkür ediyorum ben, en büyük sormululuğu siz alıyorsunuz. biz kendi şehrimizde burnumuzun dibine zaten gideriz ama şehir dışından gelecek insanları düşündükçe hakikaten gurur duyuyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum şehirdışından gelen kişiler için çok zor olucak ama daha önce bu tip organizasyonlarda şehir girişlerinde çevirme ve kontrol bahanesi ile birçok otobüs bekletildi ve miting alanına miting bittikten sonra dahi yollanmadı. Yani imkanını olan 1 gün evvelden gelebilirse çok daha akıllıca olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaray'ın Beşevler durağında veya Metro'nun Kaltepe durağında inerek Tandoğan Meydanı'na ulaşabilirsiniz (ki katılıma göre bu dediğim duraklar kapalı olup bir öncekine inmeniz de gerekebilir). Bunun dışında Tandoğan'a yakın yerlerden geçen dolmuşlar da mevcut, şöförlerle irtibata geçin bir zahmet. =)
Sosyal ağlarda paylaş

umarım bu yürüyüş, halkı kendini ifade etmeye, kendinin önemli olduğunu anlamasına yardımcı olur, bi başlangıç olur. bana kalırsa tırıvırı bir konu, ve bir hype, yani demirel de cumhurbaşkanı oldu, tayyipin daha kötü olduğunu düşünmüyorum. ama demokrasiye ve cumhuriyete bu halkın alışması adına çok iyi olabilir diye de düşünüyorum.

hayırlı olsun yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bişey diycem. madem demokrasiyi savunuyorsun ;halk burda tayyip görsun demıssınde; tayyıpı tek basına ıktıdara getirenin halk olduğunu hatırlatırım. belkide halkın çoğunluğu bunu istiyodur niye olayları tek taraflı izliyorsunki sanki adam diktatör zorla geçip bişiler yapıyo onu oraya getirende halksa adamın yaptıkları halkın istediğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...