Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bis istanbuldan gidios ztn. 28 subatta nasıl yapıldıysa o sekılde yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 İstanbuldan gidebilicek koşulda değilim ben ne yazık ki otobüslerin kalktığını okudum ama katılımcı olamıyacağım.. Olsun bu seferde böle oldu üzülsemde elimden birşey gelmez.. Destekliyorum burdan tüm akitivist olucak arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Istanbuldan şu şekilde gidilebilir. Cuma; 21:30'da Haydarpaşa tren garinda olunur,22:00 Anadolu Ekspresi için bilet alınır.(fiyati 15ytl mi ne, ögrencide 9 du) 22 den kalkan tren 07:12 de ankarada oluyormus. Cumartesi yürüyüşten sonra da Ankara'dan 14:30 Cumhuriyet ekspresi ile 21:30 da istanbulda olunur. Zor bişi degil aslında 30-40 ytl bi harcamayla katılınılabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yau otobusle gıtcen ste max 5-6 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bugün taksimden el ilanını aldım yazayım bilgileri. 14 Nisan 2007 Cumartesi Saat 11.00 Ankara Tandoğan Meydanı İletişim: 0 212 251 80 89 www.14nisan.org Ulaşım: Hakiki Koç 444 45 35 - 0 212 658 40 10 Gidiş - Dönüş Bilet Fiyatı: 40 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 keşke imkanım olsaydı da ayrı evim olsaydı şehir dışından gelecek patileri ağırlayabilseydim :( şehir dışından geleceklere çok teşekkür ediyorum ben, en büyük sormululuğu siz alıyorsunuz. biz kendi şehrimizde burnumuzun dibine zaten gideriz ama şehir dışından gelecek insanları düşündükçe hakikaten gurur duyuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Biliyorum şehirdışından gelen kişiler için çok zor olucak ama daha önce bu tip organizasyonlarda şehir girişlerinde çevirme ve kontrol bahanesi ile birçok otobüs bekletildi ve miting alanına miting bittikten sonra dahi yollanmadı. Yani imkanını olan 1 gün evvelden gelebilirse çok daha akıllıca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Tahminler nedir, toplanacak kişi sayısı bakımından? Gazeteler çok alakasız rakamlar veriyor. Birisi 50 bin diyor, öbürü 555 bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bak gelen varsa istanbuldan takılsın bana. okuldanda toplayabilirim belki 3-5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bence önemli olan sayı deil, bir amaç için gösterilen çaba sonuçta 300 spartalı neler yapıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sayı da çok önemli bence. oldukça kalabalık olacağını düşünüyorum. şimdiye kadar olan en kalabalık miting diye de umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kalabalık olcucak, işallah havada güzel olur. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 12:23 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 katılımcı sayısı milyonu bulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 İşallah kalabalık olur yoksa tayyip 10 yıl ağzından düşürmez bu mitingi, adam toplayamadılar,bize bıdı bıdı yapıyorlar der kesin,onların eline koz vermemeliliyiz...İmkanım olsa çok gelmek istiyorum ama dersti,kurstu olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok olmadı taksiyle giderim de ne yapacam öle tek başıma yahu. ha patiler olarak orada buluşuruz derseniz bak olur o. nası buluşacaz o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Katılmayı çok istiyorum ancak cumartesi çalışan birisi olarak pek mümkünatlı olmayacak sanırım. Ankarada olupta katılamamak koyuyo cidden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 zor bulusurz=). Ankaradakı o bulusma yerıne nasıl gıdılıyor bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ankaray'ın Beşevler durağında veya Metro'nun Kaltepe durağında inerek Tandoğan Meydanı'na ulaşabilirsiniz (ki katılıma göre bu dediğim duraklar kapalı olup bir öncekine inmeniz de gerekebilir). Bunun dışında Tandoğan'a yakın yerlerden geçen dolmuşlar da mevcut, şöförlerle irtibata geçin bir zahmet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Rakam olarakta yaraticagi etki olarakta devasa boyutlarda olucak diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 almanyadan gelicem ben :) sansa bak bende yarın ankaraya ucuyorum,anıtkabırde kalıcagım yere cok yakın. katılırım her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 umarım bu yürüyüş, halkı kendini ifade etmeye, kendinin önemli olduğunu anlamasına yardımcı olur, bi başlangıç olur. bana kalırsa tırıvırı bir konu, ve bir hype, yani demirel de cumhurbaşkanı oldu, tayyipin daha kötü olduğunu düşünmüyorum. ama demokrasiye ve cumhuriyete bu halkın alışması adına çok iyi olabilir diye de düşünüyorum. hayırlı olsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Valla acikcasi demirel i tayyip ile ayni yerde kiyaslamak bile ayip.. Demirelin en azindan belli bir politikasi durusu vardir ve taviz vermemistir bu adam binlerce dansoz var sarkisinin klibinde oynayacak hale dondu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Alem Fm ve Best Fm in büyük katkıları var. Özellikle Alem de Nihat Sırdar , Bestte Cem ve Rıza çok fazlasıyla bahsediyorlar katılımı yüksek tutmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ben gece anneannemde kalicam sabah dusundugum kalabalik olursa oraya ulasmak cok zor olucak diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 iyide bişey diycem. madem demokrasiyi savunuyorsun ;halk burda tayyip görsun demıssınde; tayyıpı tek basına ıktıdara getirenin halk olduğunu hatırlatırım. belkide halkın çoğunluğu bunu istiyodur niye olayları tek taraflı izliyorsunki sanki adam diktatör zorla geçip bişiler yapıyo onu oraya getirende halksa adamın yaptıkları halkın istediğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar