Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 http://www.turkmucit.tv bak bakalim neymis. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 08:17 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 chem alır bunu 10k ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 100k Ytl =) Çemisyal bunu alır, kazandığı parayı da sermaye yapıp iş hayatına atılır, süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Chem in eline oyle bi para verilmemeli... Ekoloji icin geri donulmez sonuclara yol acabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 tebeşir atan aletini götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yürü be Chem kim tutar seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 aslanım kemikıl, make us proud! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Chem'e sponsor oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Chemical arkandayız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 çalışmalara başlamıştır o şimdiden. kolayGL chemcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 *Meksika Dalgası Yapılır* OoooOOooOoooo Çemikıl Çemikıl Çemikıl ps: kazanırsa bizede ucundan koklatır heralde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 çem bizi diskoya plz buluşması yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 chem e ben hem sponsor hem teknik destek sunuyorum ema'nın verdiğinin 2 katını veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ema diil eternal veriyor..ema gaz vermiş sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 2 kat gaz 2 kat yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 başlık olmamış. ilk bakınca başka şeyler çağrıştırıyor. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 13:22 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 lol geffen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paticik olarak stüdyoya gideriz chem e destek olur , paticik toplantısı da olur , chem belki ödülü bizle paylaşır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 haha benim de aklıma geldi açsam mı diye düşündüm reklamı görünce ama çabuk davranmış dela efendi, ayrıca başlık olmamış evet, adamın kalbini kırıcaksınız O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Halim olsa gerçekten katılacaktım, aklımda gerçekten vatana millete hayırlı olabilecek bir proje de var. Ama lise saçmalıkları beni engelliyor. Aklımdaki fikir şöyle bir şey idi, peltier diye bir eleman var, bu elemanın soğutma etkisini çok daha arttıracak bir fikir vardı. Bilen birisine anlattım çok beyendi yapmak lazım dedi. Ama gerçekten günümün 10 saatini hiç bir şey yapmadığım okulda geçirmek zorundayım çünkü devamsızlık diye bir olay var, derslere çalışmadan giriyorum 80 falan alıyorum o kadar çok aynı şeyleri anlattılar ki. Sırf sınavlara girmek için gitsem o da olmuyor. Benden mucit olmaz size söyliyim çoktan bezdirdiler beni :) yüksek tansiyondan sonra gene sıkıntıdan midem yanmaya başladı bugün de, ülser yoluna gidiyorum gibi hissediyorum bu yaşta. Hiç uğraşıcak, ya şöyle bir şey yapalım diyecek halim yok. Fikir çok zaman yok. Gerçekten bıktım yapmak istediğim ve yapmayı sevdiğim o kadar çok şey var ki. Hiç birini yapamıyorum ama. 3 haftadır karaköye gidip bir şey alıcam ve şu tebeşir atan şeye devam edicem diye her gün program yapıyorum her gün de programı bozuyorum çünkü nefret ettiğim şeyler hayatımda o kadar çok zaman aldı ki (hesap ettim %43 civarı sadece okulda harcadığım zaman) artık nefret etmekten psikolojim bozuldu ve cidden hasta olmaya geceleri uyuyamamaya falan başladım. Nefretimi anlatamam okul diyince gözlerimin arkasında bir şimşek görüyorum resmen patlatasım yakasım geliyor şu nefret zaman sömürücü şeyi ulan hayatımda uyuduğumdan çok okulda nefret ettiğim şeyleri yarısından nefret ettiğim insanlar tarafından nefret ettiğim insanların arasında yaparak geçiriyorum. Kabul etmiyorum böyle bir hayatı, kendim seçmedim, herkez böyle yaşadığı için beni de böyle yaşatıyorlar. Başarılı bir kariyer istemiyorum. Ben aklıma gelen şeyleri gerçekleştirmek, ulan yapsaydık dememek, çok güzel oldu lan demek istiyorum. Komik kısım ne zaman "çok güzel oldu lan" desem bazı insanlar "boşsun, malsın, salaksın" demeye başlıyor. Boş, mal, salak olan şeyler sorgulamadan kabul edilen hayatlar ve bu hayatın %43ünün harcandığı yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 harbiden şu eğitim sistemimiz engelliyor bizi be !!1 kafamgirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 katilmak istedigini okula ogretmenlerine açiklasan destek cikan olmaz mi? sonucta kazanirsan okulun da adi duyulacak. çikarlari var. boyle egitim sistemine kafam girsin dedim tekrar yazdiklarini okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben de şans eseri şu össyi o kadar ciddiye alan bir okula düştüm ki yabancı dilde okuduğum halde matematik borcumu vermemi bekliyorlar ki yabancı dillerin matematik dersleri yok. Sırf mıymıntılık. Ayrıca mayıs ayında sınav olmadığı halde okula gidicem gibi gözüküyor. said: katilmak istedigini okula ogretmenlerine açiklasan destek cikan olmaz mi? sonucta kazanirsan okulun da adi duyulacak. çikarlari var. Çıkan da var çıkmıyan da var, anlattım kırk defa, sürekli propaganda yapar gibi tekrarlıyorum aynı şeyleri. Bazı hocalar notumu yükseltiyorlar saolsunlar (almanca mesela hiç sevmediğim bir dil dinliyemiyorum dersi) Dersler değil beni en çok sıkan şey devamsızlık ve matematik borcu, matematik istiyorlar inatla, matematik hocaları ile aram da iyi değil geçemiyorum hali ile. Mesela bugün 2 saatlik uyku ile gittim okula sırf devamsızlık yüzünden. Soruyoruz devamsızlık bitse mayısta bişi yapar mısınız diye, bilemiyoruz diyorlar, bilemedikleri için gidip geliyorum okula. Yahu bittim, uykusuz kalmak gerçekten insanı süründürüyor. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 17:13 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 17:13 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 adamlar bizim üniversiteye geliyorlar =) chem olmazsa olmaz,üzme yani kendini. dediğin gibi zor olur uğraşların varken. ama gerçekten bu işe merak saldıysan,çok kasıcak bir üniversite ve bölüm yazmayarak,bir şeyler başarabilirsin. yerinde olsam,bu kadar bir şeyler üretmeyi sevsem,eğitimimi aksatmadan yapabileceğim rahat bir üniversite ve bölüme giderdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar