Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Şimdi öncelikle sakin olun, panik yapmayın. Resmi bir bilgi, internet sitesinde tur haberi olmamasına karşın ek$isozluk'te Tool ile konser için prensipte anlaşılmış olduğu iddia ediliyor. Elçiye zeval olmaz, haber kolpa çıkarsa bana yüklenmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben inanmıorm bikaç yerden daha duydm ama toolun resmi sitesinde yok suanda yazılana kadar oraya gelin güvey olmamak lazım hatta yazılsa bile olmamak lzım burası türkiye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 İyiymiş :D Tool! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Zaten konser olursa da konser biletleri Türkiye'nin dış borcu kadar falan olacağı için gene de ümitlenmemek gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 inanamıyorum, gerçekse hayatımda 2. kez gözyaşları eşliğinde izleyeceğim konser olucaktır kendisi, eminim. yeter ki gelsinler ya. 100 ytl ye kadar bilet parası veririm, bunu da burdan yetkililere duyurmak istiorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 o ilk gaz anını ben de yaşadım, hala da yaşıyorum aslında bir yandan, gözden gelen yaşlar, ekrana garip garip bakmalar falan. Ama hala bir şey yok, hazirandan öteye konser gözükmüyor resmi sitede, bekliyoruz heyecanla. Kuruçeşme arena olabilir, orası olursa bkm olur ama kafamda bambaşka şeyler var, biraz araştırdıktan sonra geri dönüş yapmayı deneyeceğim buraya, bakalım. Tool lan, boru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 sourtimes production gururla sunar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ah ah keşke gelselerde izlesek maynardı ın sesini canlı duymak istiyorum [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 21:54 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 *sevinçden ağlar* vüheee çok mutluyum, dt ardından tool!! bide opeth gelsin sora öleyim dert değil :d [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:24 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gidilsin ozaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Uplayip, yanina bir de soru ilistireyim konunun; Resmi bir kaynaktan bilgi alabilen, goren, duyan, isiten bulunmakta mi ? Yoksa hala un-official bir duyuru mu Tool konseri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 dedim ya abi sourtimes production gururla sunar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Guns konserine gözüm kapalı 95 ytl vermiştim buna da bi o kadar veririm sonuçta diğer arkadaşlarında dediği gibi tool lan bu boru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 pain of salvation, dt ve arkasından tool...süper.süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Resmi bir bilgi değil , ben o yüzden patlamadım daha tam . Ama 16 Temmuz 2007 ye kadar olan konserleri yazmışlar daha , herkes bişeyler söylüyor , çoğunluk gelicekler diyor . Ağlamaya gideceğiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sanirim artik resmi; http://www.biletix.com/webbiletix/soon.do?soonId=96 Tey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 http://www.toolband.com/tour/index.html resmi sitede hala yok. biletix'in boş iş yapmayacağını göz önünde bulunduruyorum, hele hele orada bkm logosu geçiyorsa, böyle bir fake i kesinlikle göze alamazlar. HOBAREY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ÇILDIR ÇILDIR ÇILDIRMAYAN ... !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Rep istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 alnının ortasındaki çizgi, cthulhu, ve tool banner ı... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 RAAAAAOAH İyi oldu valla moralim düzeldi şerefsizim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://www.toolband.com/news/index.html Başka bişey demiyorum , ben köşeme çekiliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar