Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Eylül 2007 Kuruçeşme Arena, Tool konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi öncelikle sakin olun, panik yapmayın. Resmi bir bilgi, internet sitesinde tur haberi olmamasına karşın ek$isozluk'te Tool ile konser için prensipte anlaşılmış olduğu iddia ediliyor.

Elçiye zeval olmaz, haber kolpa çıkarsa bana yüklenmeyin =)
Mesaj tarihi:
ben inanmıorm bikaç yerden daha duydm ama
toolun resmi sitesinde yok suanda
yazılana kadar oraya gelin güvey olmamak lazım
hatta yazılsa bile olmamak lzım burası türkiye : )
Mesaj tarihi:
inanamıyorum, gerçekse hayatımda 2. kez gözyaşları eşliğinde izleyeceğim konser olucaktır kendisi, eminim. yeter ki gelsinler ya.

100 ytl ye kadar bilet parası veririm, bunu da burdan yetkililere duyurmak istiorum. :)
Mesaj tarihi:
o ilk gaz anını ben de yaşadım, hala da yaşıyorum aslında bir yandan, gözden gelen yaşlar, ekrana garip garip bakmalar falan.

Ama hala bir şey yok, hazirandan öteye konser gözükmüyor resmi sitede, bekliyoruz heyecanla.

Kuruçeşme arena olabilir, orası olursa bkm olur ama kafamda bambaşka şeyler var, biraz araştırdıktan sonra geri dönüş yapmayı deneyeceğim buraya, bakalım.

Tool lan, boru mu
Mesaj tarihi:
*sevinçden ağlar*

vüheee çok mutluyum, dt ardından tool!!

bide opeth gelsin sora öleyim dert değil :d

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:24 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Guns konserine gözüm kapalı 95 ytl vermiştim buna da bi o kadar veririm sonuçta diğer arkadaşlarında dediği gibi tool lan bu boru mu
Mesaj tarihi:
Resmi bir bilgi değil , ben o yüzden patlamadım daha tam . Ama 16 Temmuz 2007 ye kadar olan konserleri yazmışlar daha , herkes bişeyler söylüyor , çoğunluk gelicekler diyor . Ağlamaya gideceğiz .
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...