nameless Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 trailerının çıkmasına yaklaşık 7saat kaldı. www.rockstargames.com/IV/ adresinden geri sayımı canlı izleyebilirsiniz :P [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 17:38 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oturdum bekliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 gözüm kapalı alırım gta'ları PS3 aldirir bu oyun [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 18:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 :) bu oyun icin ps3 alırım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 pavlovun köpeği gibi hissettim kendimi. şimdiden salya akıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 PC'ye de çıkacak ama biraz daha sonra. Yne de PS3'ümde oynamayı tercih ederim. Ne de olsa o çıktığı zaman benim aldığım zamana yakın olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Of of pc versionunu bende çok buyuk heyecanla beklıyordum 16 şubat 2007 de gelıyor denılıyordu 6 ay once falan yalan oldu sonra o şevkim kırıldı. bu bekledıgınız trailer ps3 için degilmi? pc ye daha aylar pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 harika!! özgürlük heykeli, times meydanı, chrysler binası yokas new york mu? ama şeytan ayrıntılarda gizli. liberteen gemisi, geminin libberty city kayıtlı olması, Liberty Tree gazetesi ve Welcome to liberty City yazısı! grafikler harika ama Xbox 360'mı PS3'mü belirtilmemiş. ama RAGE motoru feci. Doğu avrupa aksanlı konuşan esas kahraman ise önceden net.e sızmış doğu avrupa binaları görüntüleriyle birleşince acaba serinin bir sonraki ayağı doğu avrupa mı olacak sorularını aklıma getiriyor. ancak grafikler tek kelime ile şaheser. oynamak için sabırsızlanıyorum PC'ye çıkana kadar para falan kazanır yeni bi komputer almış olurum herhal. çünkü inanın buna değer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Adamlar hakkaten yapmış be..Suana kadar dogru düzgün yeni nesil GTAlardan hiçbirini oynamadım. Bunu oyniciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 PC'ye anca 2008 sonu yada 2009 sonu gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 yok 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Şaka mı yapıyonuz ya 2015 den evvel çıkmaz. Yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 rockstar pc'ye resmi çıkış tarihini 18.11.2010 olarak belirlemiş :p videoyu indiriyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 getalife binasıyla platypus gemisi güzelmiş :D [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 20:55 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 izleyemedim bi türlü yaa uff :( youtube düşsün diye bekliycez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 youtube da var di yahu? ben ciktigi gun 1 saat sonra youtube da izledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 pcye çıkmaz bu , bölüme açmak ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 babalar gibi de çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Çıkacak ama daha sonra tabii. San Andreas da öyle olmuştu. Ki bence konsolda oynamak çok daha zevkli, yada gamepadle. Klavyeyle oynanmıyo gtalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 nası oynanmıyo ya. nişanda mouse gibisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 auto aim var psde ve çok rahat oynanıyor ama bi uçak kullanırken falan çok rahatsız pcde ben ikişsinde de oynadım ve analog olmadan oynamak cidden zor geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 auto aim işte anca otomatikle zaten. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Naapalım :D Sonuçta fps değil ki daha bi aksiyonmacera oyunu. Paso taşıt kullaıyosun ve birden çok fonksiyonu olanlarda mesela tank, itfaiye arabası falan özellikle daha iyi oluyor gamepad. Bi de bütün tuşlar elinin altında be abi, klavyede aynı anda 4 tuşa basman gerektiğinde farklı yerlerdeyse çok kötü oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 aynı anda 4 tuşa niye basıyosun olm manyak mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 İhtiyacın olabiliyor. Mesela sol analogla aracı, sağ analogla aracın üzerindeki silahı kontrol edersin. Bir başka tuşla da ateş edersin. Şimdi bir elin aracın yön tuşlarıyla, diğeri de silahın yön tuşlarıyla ilgilenirken nasıl ateş edeceksin?? :D Az da olsa olabiliyor ki gerçekten gamepadiniz varsa bi deneyin, farkı hissedeceksiniz. Oynanış çok daha rahat oluyor. Klavyeyle winning oynamakla gamepadle winning oynamak gibi bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar