Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk universite escinsel klubu. bilgi uni.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce
üye § 23 March 2007, Friday - 13:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Homoseksuelligin bozuluk olarak düsülülmesine karsiyim, oda öle bisi iste kimizin saci siyha kimimizin saci sari

Aşağılamak için söylemiyorum ama ben bunu "bozukluk" olarak görüyorum. Saç ya da göz renginin belirgin bir amacı yoktur, ülkeye göre değişir oysa cinselliğin amacı üremek ve çoğalmak. Buna yöneltmek için de cinsel eğilim diye gelişmiş bir dürtü var. Bundaki bir bozukluk da homoseksüelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca tamamen psikolojik olarak homoseksüelliğe dönen insanlar da var. Aynı mantıkla Dawn sendromu da bozukluk değil o zaman. Kimisi normal doğar kimisi dawn sendromlu?

Kısaca "alçaltıcı laf söylemeyin" diyebilirsiniz, "düzeltilecek bir şey değil dalga geçilmemeli" vs diyebilirsiniz ama bozukluk değildir demeyin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Homoseksüellik bir bozukluktur. Bu aşağılamak için söylenen birşey değil,kromozomlardaki hata sonucu olan bir bozukluktur.
Erkek cinsiyetli canlılarda Y kromozomu,kadın cinsiyetli canlılarda X kromozomu baskındır. Tersi durumlarda Homoseksüellik ve Lezbiyenlik ortaya çıkıyor.

Buna tercih denmesi ise çok yanlış. Homoseksüellerle dalga geçerken bilmiyoruz ki aslında bir bakıma sakat doğmuş insanlarla alay ediyoruz.

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 14:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanıldığı gibi, eşcinsellik sadece kromozomlardan gelen bilimsel bir olay değildir. İnsanların çocukluklarında aldığı eğitim, bulunduğu ortam, yaşadığı olaylar ve cinsel bilgisizlikle de ortaya çıkar.

Hatta çoğu eşcinsellik vakası çocuklukla, yani kişisel temelin oturmadığı dönemde yaşananlardan kaynaklanmaktadır.

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 15:04 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erkek cinsiyetli canlılarda Y kromozomu,kadın cinsiyetli canlılarda X kromozomu baskındır. Tersi durumlarda Homoseksüellik ve Lezbiyenlik ortaya çıkıyor.

Hiç alakası yok yahu.

said:
Aşağılamak için söylemiyorum ama ben bunu "bozukluk" olarak görüyorum. Saç ya da göz renginin belirgin bir amacı yoktur, ülkeye göre değişir oysa cinselliğin amacı üremek ve çoğalmak. Buna yöneltmek için de cinsel eğilim diye gelişmiş bir dürtü var. Bundaki bir bozukluk da homoseksüelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca tamamen psikolojik olarak homoseksüelliğe dönen insanlar da var. Aynı mantıkla Dawn sendromu da bozukluk değil o zaman. Kimisi normal doğar kimisi dawn sendromlu?

Doğum kontrolü kullanmak da bozukluk oluyor bu mantığa göre. Üremeyeceksen çoğalmayacaksan niye cinsel ilişkiye giriyorsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Yapilan arastirmalarda bir cok hayvanda escinsellige rastlanmis, hatta yanilmiyorsam maymunlarda bizden fazlaymis..

Topunun psikolojisi bozuk..

Unutmayin, cok uzun bir suredir escinsellik hastalik kabul edilmiyor, escinselligi "duzeltecek" hic bir tedavi yontemide yok tibben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...