Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ehah fazla sürmes gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Cuce üye § 23 March 2007, Friday - 13:54 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Homoseksuelligin bozuluk olarak düsülülmesine karsiyim, oda öle bisi iste kimizin saci siyha kimimizin saci sari Aşağılamak için söylemiyorum ama ben bunu "bozukluk" olarak görüyorum. Saç ya da göz renginin belirgin bir amacı yoktur, ülkeye göre değişir oysa cinselliğin amacı üremek ve çoğalmak. Buna yöneltmek için de cinsel eğilim diye gelişmiş bir dürtü var. Bundaki bir bozukluk da homoseksüelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca tamamen psikolojik olarak homoseksüelliğe dönen insanlar da var. Aynı mantıkla Dawn sendromu da bozukluk değil o zaman. Kimisi normal doğar kimisi dawn sendromlu? Kısaca "alçaltıcı laf söylemeyin" diyebilirsiniz, "düzeltilecek bir şey değil dalga geçilmemeli" vs diyebilirsiniz ama bozukluk değildir demeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Homoseksüellik bir bozukluktur. Bu aşağılamak için söylenen birşey değil,kromozomlardaki hata sonucu olan bir bozukluktur. Erkek cinsiyetli canlılarda Y kromozomu,kadın cinsiyetli canlılarda X kromozomu baskındır. Tersi durumlarda Homoseksüellik ve Lezbiyenlik ortaya çıkıyor. Buna tercih denmesi ise çok yanlış. Homoseksüellerle dalga geçerken bilmiyoruz ki aslında bir bakıma sakat doğmuş insanlarla alay ediyoruz. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 14:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Sanıldığı gibi, eşcinsellik sadece kromozomlardan gelen bilimsel bir olay değildir. İnsanların çocukluklarında aldığı eğitim, bulunduğu ortam, yaşadığı olaylar ve cinsel bilgisizlikle de ortaya çıkar. Hatta çoğu eşcinsellik vakası çocuklukla, yani kişisel temelin oturmadığı dönemde yaşananlardan kaynaklanmaktadır. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 15:04 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 vay be dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 buyur burdan yak, bisexueller ne ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ALP BU KONUDA NE BİLGİLİYMİŞSİN SEN!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Karşı değilim ama Allah korusun diyemeden edemiyorum genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: ALP BU KONUDA NE BİLGİLİYMİŞSİN SEN!111 @G@ GEÇEN SENE SİZLE O KADAR ZAMAN GEÇİRDİM Kİ ARTIK BİLGİ SAHİBİYİM BU KONULAR DA BEN :)))))))sssss [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 15:35 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Erkek cinsiyetli canlılarda Y kromozomu,kadın cinsiyetli canlılarda X kromozomu baskındır. Tersi durumlarda Homoseksüellik ve Lezbiyenlik ortaya çıkıyor. Hiç alakası yok yahu. said: Aşağılamak için söylemiyorum ama ben bunu "bozukluk" olarak görüyorum. Saç ya da göz renginin belirgin bir amacı yoktur, ülkeye göre değişir oysa cinselliğin amacı üremek ve çoğalmak. Buna yöneltmek için de cinsel eğilim diye gelişmiş bir dürtü var. Bundaki bir bozukluk da homoseksüelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca tamamen psikolojik olarak homoseksüelliğe dönen insanlar da var. Aynı mantıkla Dawn sendromu da bozukluk değil o zaman. Kimisi normal doğar kimisi dawn sendromlu? Doğum kontrolü kullanmak da bozukluk oluyor bu mantığa göre. Üremeyeceksen çoğalmayacaksan niye cinsel ilişkiye giriyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bi cocuk kucukken surekli miskette taso da utulurse escinsel olur!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Yapilan arastirmalarda bir cok hayvanda escinsellige rastlanmis, hatta yanilmiyorsam maymunlarda bizden fazlaymis.. Topunun psikolojisi bozuk.. Unutmayin, cok uzun bir suredir escinsellik hastalik kabul edilmiyor, escinselligi "duzeltecek" hic bir tedavi yontemide yok tibben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aleme gotursek duzelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bunlar komplo bubaya kim vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ahaha o da farkli bir yaklasim tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 dynamick kocaeli universitesinde gokkusagi klubununden fahri doktora almis adamdir bu arada. soylemeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 YUH YUH EFENDİ KENDİNE GEL Külliyen yalan! Kocaeli değil bikere Sakarya Üniversitesi hıh! *Zegnada hoş çocukmuş tüysüz tüysüz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Aboov pembe arkaplan dediklerinde anlamamız lazımdı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 cik mik li biten siteye yazi yazarsan olucagi bu hepimizin sonu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Ünlü bir Türk düşünürü vakt-i zamanında demiş ki; paticik ne be, beygirgucu.com olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben sadece teknik elemanim.. *kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 patijik olsun arka planda eflatun olsun yazılar pembe olsun kedi yerine tavşan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 gay club açmaların mantığı ne? paso sevişmek için eşcins arayışı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 birbirleiryle dayanisma için topluma kendilerini kabul ettirmek? insanlarin "iyyggg" "dönek olm bunlar kösede sikistirip ciziceksin kestanerini" dememesini saglamak? bilmem bi sürü sebebi olabilir istiyosaniz pazartesi gibip sorarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar