Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistan - Türkiye

Lucky

Öne çıkan mesajlar

Yunanistan ile İzmir'de bir maç ayarlayalım hemen sıcağı sıcağına. :)
Türkiye gerçekten güzel oynadı dün gece. Kadroyu tam olarak gözünün önüne getirdiğimde umutlanıyorum birden =)
Norveç'i yeneriz. 6 puan çıkarırız bu iki maçtan. Önceleri söylüyordum. Yunanistan'ın golü bal kokuyordu biraz. Tuncay'ın bir kademe hatası vardı. Fakat şoku çabuk atlattık, iyi ataklarla istediğimizi bulduk. Maçın yıldızı İbrahim Üzülmez'in yerine giren Volkan Yaman idi bence. İlk milli maçında hiç hata yapmadı.
Tamam Tümer ve Tuncay'ın hakkı yenemez ama o adamın hakkını da verelim.

Tebrikler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bir başarıydı,gerçekten yunanlıları ezmek gibisi yok ama!Fatih Terim hakkındaki düşüncelerim değişmedi,bazıları nerde FatihTerim'le başarı olmaz demiş,üzgünüm ben sizin gibi tabela,skor'a göre yorum yapmıyorum,bugün fatih terim'i kahraman ilan edenler,burdaki yunanistan maçını kaybedersek onu hain de ilan eder..Bu başarıyı sadece Fatih Terim'e yormak bence çok ta mantıklı değil,haşa Fatih Terim hiçbişey yapmadı da demiyorum,evet çok mantıklı akıllı kararlar aldı,rakibi iyi analiz etmiş,peki oyuna sonrada aldığı hüseyin çimşir adlı topçunun yaptığı doğru düzgün bir hareket var mı,kenarda yılların deneyimi tugay varken?ama eleştirmezsiniz neden çünkü skor 4-1.Peki kaleyi volkan'a emanet etmesi çok mu mantıklıydı,volkan kimseyi şaşırtmadı yaptığı saçma salak hareketlerle,bir Fenerbahçeli olarak yazıyorum bu yazımı ve kesinlikle Fatih Terim düşmanı bir insan değilim,sadece sizden farklı düşünüyorum bu kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bütün maç Gökhan ünal a laf ettim bu herifin ne işi var gibilerinden herif sıctı sıctı
bir vurdy dannnn gol ... kime laf etsem kahraman oluyo...

Tuncay-Tümer-sabri üçlüsü cok iyiyidi...
Hakan şükür fazla işe yaramadı ...
mehmet aurelio iyiydi.. mücadele etti...

Yanlız maçın sonucunu Nikopolidis (kaleci) bayağı bir etkiledi
Sosyal ağlarda paylaş

1-fatih terime helal olsun.psikolojik olarak çok geliştirmiş kendini.milli savaşa değil milli maça çıktığımızın şuurundaydı tüm oyuncular.çok da akıllı oynadılar.

2-kanatlarımız ve defansımız aksamazsa alırız demiştim,güzel oynadılar.hataları var onlar da olmazsa daha iyi olacak.

3-maçtan sonra fatih terimin oyuncuları toparlayıp taraftarı selamlaması ayrı bir fair-play örneği.

gerçekten çok güzeldi her şey,devamlı olur umarız.

edit:rüştüyü arıyorum.acı ama gerçek =)

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 18:43 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece inanılmaz güzel geçti. Ama biraz sakin düşününce maçda son derece şanslı olduğumuz ortaya çıkar.

maçı 90 dk 10 kişi oynadık sebebi de hakan şükür dü. Tek bir hava topunu indiremedi bile. Ayağına gelen topları da stop edip pas veremedi. 2. golun pasını verirken top ayağına dolaştı bilerek kaldırmadı yani.

gökhan ünal da aynı ne top tutabildi ne topa vurabildi.
attığı gol ise maçtan önce sahayı ıslatan yunanlıların ve kalecilernin bize hediyesiydi.

3. gol de kalecinin inanılmaz hatasıydı.

Bimiz kalemizde de volkan inanılmaz hatalar yaptı ve şans bizden yanaydı.

Hakan şükür ün gol atmadığı zaman bile çok yararlı olduğu maçlar vardı ama dün kü maç bunlardan biri değildi di. takımı resmen 10 kişi bıraktı. Atağa çıkarken ayağına atılan topları saklayamadı pas veremedi indiremedi hiç bir şey yapamadı. hava toplarına da hakim olamayınca gezdi durdu sahada.

umarım skora bakıp rehavete kapılmayız çünkü norveç çok hırslı olacak çarşamba günü. kaybederlerse geride kalacaklar.

bunca olumsuz şeye rağmen güzel olanlar da vardı. örneğin normal de hiç sevmediğim sabri ( tam anlamıyla beyinsiz bir futboldu) yunan sol tarafınının tozunu attı hamit ile beraber. orta sahada tuncay aurelio ve sabri 3 lüsü yunanlıları darmadağan etti. hücumda da tümer üzerine düşeni yaptı ve yunan takımında tümer gibi bir oyuncunun olmadığını herkeze gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda şansa pek inanmam. volkanın yaptıgı hatalardan biz gol yemiş olsaydık onlar mı şanslı olacaktı yani.

bence biz çok daha fazla hakettik yunanistandan. özellikle ikinci yarı buldukları 2 pozisyon dışında top oynama fırsatı vermedik adamlara. inanılmaz bir pres vardı, bunalttık baya. sonucunda da sabrinin motoru açıldı tümer de tekniğini konuşturup pasları dağıttı ve güzel gollerle kazandık. gökdeniz golü zaten taraftarları delirtmiştir herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sade birkaç nokta söylemek istedim burada gereksiz tartışmalar yapanlara , bu sorulara cevap verirlerse kendileride rahatlar.

Geçmişte gidemediğimiz bir kupa mevcut , Ersun YANAL teknik direktör , Olmadık kek maçlardan 1 puan 0 puan çektik. Türk futbolu o günden beri pek değişmedi. Hatta daha kötüye gitti bile diyebiliriz.

Peki şu kazanmakta nerdeyse hiç payı olmayan , Fatih TERİM'in gelmesi ile birlikte madem bir değişiklik yok , etkisi yok , 4 maç 12 puan :=)

Lütfen komik olmayalım , tabiki maçı futbolcular KAZANIR , ama o futbolculara kazanmaları için birilerinin yok göstermesi gerekir örnek dünyanın en futbolcularının bir araya geldiği bir takımın dünyanın en iyi takımı olamaması , her zaman bir şef gerekir.

Hakan ŞÜKÜR ile insanların alıp veremediği nedir onu hiç anlamıyorum. Bilmem farkındamısınız ama son bilmem kaç senedir Türkiyenin tüm başarılarında bir şekilde takımın içindedir. Kendisinin sakat yada oynamadığı zamanlar dahil olduğu klüp takımı bile nedense başarıdan uzaklaşıyor.O varsa bir şekilde başarı var belkide şansı yaver gidiyor :=) , 15-20 senelik bir şans :P Nede olsa sizin sevmediklerinizin başarıları şanstır.

Neyse siz gidp Volkana laf edin , siz gidin Hakana laf edin siz gidin herkese laf edin , Milli TAKIM , Klüp takımlarına duyduğunuz sempatileri bir kenara bırakın kıskançlıkları bir kenara bırakın öyle yorum yapın :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam yazında Klüp takımlarına duyduğunuz sempatileri bir kenara bırakın kıskançlıkları bir kenara bırakın öyle yorum yapın diye yorumda bulunmuşsun ama senin klup takımına duyduğun sempati orda apaçık belli oluyor,ben kendi yazımda fenerbahçeli olmama rağmen volkanın oynamasını eleştirdim,aurelio ya da tuncay da kötü oynasa onları da eleştirdim,ama sen ne yazık ki bize kıskançlıkları kenara bırakın derken takımımızın en kötüsü hakan şükür'e toz kondurmayı bırak birde üstüne üstlük iyi ki oynamış diyecek kadar tarafsızlığı göstermişsin..Arkadaşım madem iyi bir şef Fatih Terim,mehmet özdilek'in isviçre maçı sonrası sölediklerini aç google'a oku,Fatih Terim hakkında neler sölemiş.Ayrıca Fatih Terim'e başarız demiyorum,aksine doğru işleri her zaman yapan birisi ama işte sizin gibilerin anlamak istemedikleri burda görülüyor,benim sizden farkım sizin Fatih Terim'i kusurusuz,bu ülkedeki en iyi antrenör,hatasız bir antrenör olarak görmesi...

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 14:06 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...