Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben ekmeği alırım sen git bi çay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Türkler çay koymaz. Dünya türk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ahah Murat abi bizde yalan yok. Nerf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben sosyal demokrat bi insanım.beni ırgalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yeni bir kafa türedi bu aralar. Atatürke,Atatürkçülüğe,Türküm demeye karşı bir hassasiyet yaratılmaya başlandı,adıda ilericilik oldu.Annelerinden öpüyorum öyle tipleri. keşke ırkına göre değil de yaptıklarına göre değerlendirsek di mi. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 00:00 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Menkalinan sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bu konuyu ciddi ciddi tartışan herkes ırkçıdır. ve gerçekten bizi birbirimize düşürmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Saf Turk olmadiklari belli zaten ulkeyi bu kadar kotu yonetmelerinden. Simdi bu yazi cok buyuk bir yanlis aslinda. Dunya da Safkan bir Irk yok.Her irk baska bir irkla etkilesim halindedir.Ic icedir. Zamaninda Karadeniz akdeniz turk goluydu.Bu kadar buyuk bir cografyaya sahipken asla Saf Turk bekleyemezsiniz. Turk lugun anlamina inmektir asilolan. Burada bulunan bircogumuz saf turk degil. Onemli olan "Ne mutlu Turk um diyene"dir. Bunu beceremeyen Irklar var iste malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ırkçılık yapanları kınıyorum ve onlara laflar hazırladım. ayrıca blackchaosa da katılıoruz dimi lan muzaffer? muzaffer: evet abi tabi. ------------------------------- günün menüsü: hitler dolması, kürt pilavı, ermenibayıldı kız: milliye erkek: turan edit: adamın adını yanlış yazmışım elit: üst tabaka [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 01:23 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Türk, kürt, laz, ermeni veya değil önemli olan vatan sevigisi tam olsun gerisi hikaye. Şu anki hükümet ne yazık ki vatan sevgisinden mahsun bir grup imajı sergiliyor. Ve bu millet her zaman vatanını satanlara geç dahi olsa cezasını vermiştir verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya nekadar ezbere dayalı forumlar açıyosunuz,sen kimsinki sana bu konuda güvenip inanımki. kaynak göster kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 o kadar saçma bir konu ki. millet de vatanı satıyorlar diye cezalandıracakmış hükümeti. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bence Kürtmüş, Türkmüş , Arapmış , Fransızmış o kadar önemli değil ve bu tür yazılar tamamen milliyetçiliği ateşlemek için yazılmış gibi geliyor bana. Diğer yandan hükümetin yarısının Türk kökenli olmadığına da inanmadım fazla açıkcası. Atatürk'ün dediği gibi '' Ne mutlu Türk'üm diyene'' ... İsterse Papaa yeni gineli olsun ama ben Türk'üm diyorsa sorun yoktur bence =) Ama Başbakanımızın Abdullah Öcalan'a Sayın diye 2 kere hitap ettiğini de biliyorum... Beni Kürtlüğü , fransızlığı , Türk'lüğü ilgilendirmiyo ama ülkemin topraklarını satması ve bi vatan hainine sayın diye hitap etmesi sinirlerimi zorluyo açıkcası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yaptigin milliyetcilik degil irkcilik. Ben Turk'um diyen herkes Turk'tur. Ve Turk milleti demek Turk irki demek degil, bu topraklarda yasayan ve bu ulkenin bir parcasi olan herkes demektir, Turk de demektir Rum da, Kurt de Ermeni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Gayet gereksiz, bana ne soyağacı neymiş. Hayır gerçekten çevrilen dolaplarla ilgili falan konuşulsa daha bir işe yaranacak, basit milliyetçilik propagandası yapımına giriş 101 projesi tadında olmuş resmen. AKP karşıtlığının kullanılmadığı kaldıydı bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 İsterse Ermeni olsun, "Ben Ermeni ırkındanım ama Türk'üm" diyebiliyorsa, bu ülkeyi başka emellere sahip olmadan Atatürk'ün bize bıraktığı ve olması gerektiği şekilde yönetiyorsa başımın üstünde yeri vardır. Önce adam olmalı, sonra bu vatanı sevmeli. Kökeni önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Türkiyeli kavramı daha uygun olur aslında ama farketmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bence de uygun olur ama ayrılmaya hazır etnik gruplar varken (bütün mensupları değil tabii ki) Türkiye'li yerine Türk kavramını oturtmak ülkemizin akıbeti için daha iyi. Fazlası faşizme girer ama kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 RTE turk olsa ne olucaktiki RTE iste ne bekliosunuz adamdan istiyosa uzayli olsun RTE RTE dir bide KASIMPASALI o kasimpasa cumhuriyetinin bir mensubu kendi dilleri filan var bknz: ARTISLIK YAPMA LEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar