Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devleti Yönetenlerin Etnik Kökenleri...

Buzx

Öne çıkan mesajlar

yeni bir kafa türedi bu aralar.

Atatürke,Atatürkçülüğe,Türküm demeye karşı bir hassasiyet yaratılmaya başlandı,adıda ilericilik oldu.Annelerinden öpüyorum öyle tipleri.

keşke ırkına göre değil de yaptıklarına göre değerlendirsek di mi.

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 00:00 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Saf Turk olmadiklari belli zaten ulkeyi bu kadar kotu yonetmelerinden.

Simdi bu yazi cok buyuk bir yanlis aslinda.
Dunya da Safkan bir Irk yok.Her irk baska bir irkla etkilesim halindedir.Ic icedir.
Zamaninda Karadeniz akdeniz turk goluydu.Bu kadar buyuk bir cografyaya sahipken asla Saf Turk bekleyemezsiniz.

Turk lugun anlamina inmektir asilolan.
Burada bulunan bircogumuz saf turk degil.

Onemli olan "Ne mutlu Turk um diyene"dir. Bunu beceremeyen Irklar var iste malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

ırkçılık yapanları kınıyorum ve onlara laflar hazırladım.

ayrıca blackchaosa da katılıoruz

dimi lan muzaffer?

muzaffer: evet abi tabi.

-------------------------------
günün menüsü: hitler dolması, kürt pilavı, ermenibayıldı
kız: milliye erkek: turan

edit: adamın adını yanlış yazmışım
elit: üst tabaka

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 01:23 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Kürtmüş, Türkmüş , Arapmış , Fransızmış o kadar önemli değil ve bu tür yazılar tamamen milliyetçiliği ateşlemek için yazılmış gibi geliyor bana. Diğer yandan hükümetin yarısının Türk kökenli olmadığına da inanmadım fazla açıkcası. Atatürk'ün dediği gibi '' Ne mutlu Türk'üm diyene'' ... İsterse Papaa yeni gineli olsun ama ben Türk'üm diyorsa sorun yoktur bence =)

Ama Başbakanımızın Abdullah Öcalan'a Sayın diye 2 kere hitap ettiğini de biliyorum... Beni Kürtlüğü , fransızlığı , Türk'lüğü ilgilendirmiyo ama ülkemin topraklarını satması ve bi vatan hainine sayın diye hitap etmesi sinirlerimi zorluyo açıkcası....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...