Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 http://www.etikhaber.com/content/view/32660/77 said: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ocak 2000 yılında Avusturalya'nın SBS radyosunda yaptığı konuşma olay yarattı. DTP'lilerin "Sayın Öcalan" sözünden dolayı ceza aldığı bir dönemde ortaya çıkan bu kayıt, Erdoğan'ı zor durumda bıraktı. Erdoğan, SBS radyosunun Türkçe yayınına konuk olduğu programda 2 kez "Sayın Öcalan hitabını kullanıyor. İlk hitap, konuşmanın 12'inci dakikasında, ikincisi ise 21'inci dakikada yer alıyor. Başbakan Erdoğan'ın şehitler için kullandığı "kelle" ifadesi ise konuşma kaydının 21'inci dakikasında bulunuyor. Program "Neden geldim İstanbul'a" türküsü ile başlıyor. Daha sonra Erdoğan ile yapılan söyleşi yer alıyor. Erdoğan konuşmasında teröristbaşı Apo'ya Sayın dedikten sonra şehit düşen askerlerimiz için de kelle diyor. Erdoğan'ın, orjinali 25 dakika olan SBS'deki konuşmasının ilgili bölümleri EtikHaber olarak düzenlenerek sizlere sunulmaktadır. Aşağıdaki kaydın 2,08 ve 6,27'inci dakikalarında Erdoğan'ın ağzından "Sayın Öcalan" ifadesi çıkmaktadır. Ayrıca Erdoğan, 6,28'de şehitlerimiz için "kelleler" ifadesini kullanmaktadır. Ses kaydini dinleyin, nasil bir adamin basimizda oldugunu gorun. Sehitlere kelleler, Ocalan'a Sayin diyen birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 satılmış medya bunları göstermedi göstermiycektirde. bu etikhaber kimlere baglı nasıl calışıyor bilmiyorum ama sesli olarak dinletttigi içinde saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 e oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 midem bulandı la bu ne öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 tekrar edin bakayim GELISEREK DEGISTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 said: tekrar edin bakayim GELISEREK DEGISTIM veriserek geristim..... oldu mu? olmadi galiba, beceremiyorum bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yavas yavas RTE her ne kadar kaba,duygusuz,vurdumduymaz,takiyyeci ve fitik bir insan olsa bile o bu ulkenin basbakani kaldiki normal sahislara bile kufur etmek icrkin ve sucken basbaka kufur etmek hic dogru diil o makamda essek otursa bile saygi gostericeksiniz elestirin istediginiz kadar ama terbiye sinirlari icinde lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 peşkeş çeke çeke bitirdim oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Valla şaşırmadım. Teröriste kendinden çok güvenen adamı neyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Adam başbakan, hakarete girecek şeyler yazmayın sitenin başını derde sokarsınız. Dyna'nın youtube kadar parası yok, 2 dürüme de siteyi geri açtıramazsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 adam vatanı satıyor sen saygıdan bahsedıyorsun bunlar toplumsal patlamanın kıvılcımlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 adama degil bulundugu makama saygili olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Haklısın haklısın da bende toplumsal patlama dıyorum ben sahsen cok fecı patlıcam.Gecen sene gelmıstı bızım okula bu sene gelırse cok pıs planlarım var.Ana haberde gorursunuz benı.Patıcık tshortu gıyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Adamın nolduğu belli. Benim anlamadığım, bu 1/3'lük oyların nerden geldiği. Bizlerin samimiyetinden şüphem yok tabii, ama sokağa çıkıp şöyle bi 15-20 adam çevirsen, hepsi de Tayyip'i ve AKP'yi sevmediğini, istemediğini söyler. Ama bi bakarsın seçim olmuş, anket yapılmış, adam %30 oy almış. Nerden geliyo bu oylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Benim anlamadığım bu adama kim oy verdi Bu halk nasıl böyle bir hata yapabildi,nasıl bu adamı başbakan yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 oy verenler kimler mi ? Yobazlar,dinciler,şeriatçılar ülkemizde onlardan sürüyle var malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 memlekette medeniyet her tarafa ayn1 düzeyde gidiyor olsa, su anda amerikaya agzinin payini veren biz olurduk. dogu bizim yasadigimiz gibi degil ki. insanlar ac. iki paket makarnaya oyunu bu adamlara veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 arkadaslar biraz daha dikkatli olalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aynı dikkati biraz da SAYIN başbakan gösterse keşke. adamın her attığı adımda bir bomba patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bilinçsiz kesim veriyor oyları, bilinçli kesimde ''ay kuzum bu sene beğenmedim adayları, kullanmayacağım'' diyor. sonra bilinçsizlerin seçtiklerini tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 anlamıyorum nasıl bi ülkede yasıyoruz koyun gibi halk baska ülkelerde demiryolu kazası olur ulaştırma bakanı istifa eder burda terbiyem müsade ediyor ama forum kuralları etmiyor öyle bi başbakan varken kimse çıkıp ayaklanmıyor birsey yapmıyor yapamıyor.seçimlerdede bir şey değişecek gibi gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: o makamda essek otursa bile saygi gostericeksiniz iyide eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 05:24 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Varmıki türkiyeyi mükemmel bi yere getirebilecek aktif siyasetçiler? Hepsi demiyeyim ama çoğu aynı b*k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Suikast yapsam bu adama ayip olmaz dimi size gencler ? borsa falan duser biraz krize gideriz AB uyelik falan askiya alinir milletce yalan oluruz ama Sehitlerimize laf eden bi zihniyet 30bin kisinin katiline Sayin diyen bi varlik(!) en azindan basimizda olmaz. Ya kelimelerin cidden kifayetsiz kaldigi nokta herhalde bu. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 @blackcha0s Aman suikast falan olmasin.Sonra Kahraman yaparlar.Anıtlar falan. Yargılansin söylediklerinden ve yaptıklarindan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar