Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Silphatos said: JA oynamayan adam; tactic turn-based strateji de oynamış sayılmaz...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Yıllar sonra yine canım çekti ve 1.13 modunu kurdum, çok güzel ya hala eşi benzeri yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 JA benzeri bir zombi oyunu yapılıyormuş Urban Strife ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 dead state'i anımsattı, hadi bakalım ekledim wishlist'e. microprose adını biri satın alıp diriltmiş mi, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Umarim sirf microprose adinin nostalji ekmegini yeme amacli bi proje degildir. Kac seferdir dogru duzgun potansiyeli olan squad tacticlerin hepsi bi sekilde kim vurduya gidiyor ya cok sulandirilip ya yeteri kadar polishlenmeyip... En son o kasintiyi kasiyabilen bi 7.62 vardi sanirim, ki o da tam sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Sam o ilgini çektiyse bu kesin çeker, End State diye bir oyun tam TTBS ama ne zaman çıka bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 (düzenlendi) buna da bakarım eyvallah. kharon'un dediği gibi 7.62'den bu yana pek tatmin eden oyun bulamadım bu türde. 2020'de "ölü mü bu" diye başlık açılmış, ölü galiba bu oyun. ya da ufo xt2 gibi 10 yıl dev hell'de kalır herhalde. evet sonra 2021'de yeni başlık açılmış websitesi kapanmış filan diye, vaporware maalesef. çıkardım wishlistten. Nisan 1, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar